DN > Ekonomi

Wednesday, 19 June, 06:55

DN - 24 maj 19 kl. 19:37

Hovrätten ger livräntan åter till duktig golfspelareDet är okej att vara bra på golf och samtidigt inte kunna jobba fullt ut. Hovrätten ger en 59-årig man i Blekinge rätt att behålla sin livränta..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Blekinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hovrättenger , livräntan, återtill , duktig, golfspelare
Dalarnas tidningar - 30 okt 14 kl. 15:17

Friat företag döms i hovrätten

Ett företag i Falu kommun, som friades i tingsrätten, döms i hovrätten till böter för miljöbrott. Företagets borrning har enligt domen lett till skadliga utsläpp. Hovrätten dömer företaget till böter på 20 000 kronor.

Expressen - 10 sep 12 kl. 11:16

Hovrätten fällde åter mutdömd distriktschef

GÖTEBORG. Vid lunchtid i dag kommer den andra hovrättsdomen i den stora muthärvan i Göteborg..

YLE - 15 mar 13 kl. 15:42

Hovrätten: Vålödrunkningen var dråp

Åbo hovrätt ändrar domen som Västra Nylands tingsrätt slog fast för ett år sedan. Tingsrätten dömde en man till två fall av misshandel, men friade mannen från misstankarna om dråp. Hovrätten anser att det var dråp då en kvinna drunknade vid Vålö i Ingå skärgård hösten 2010.

BT - 21 feb 13 kl. 11:08

Kvinna stängde in barn i torkskåp - fälldes även i hovrätten

120 dagsböter blev på torsdagen hovrättens dom mot kvinnan som åtalades för att ha stängt in barn i ett torkskåp på förskolan i Borås där hon arbetade. ? Vi kommer att överklaga.

Nyan - 17 maj 16 kl. 09:45

Dömdes i hovrätten för hemfridsbrottet

Tingsrätten ansåg att de två männen inte hade begått hemfridsbrott sent på kvällen i juni 2014. Men hovrätten har nu kommit fram till att det som de gjorde var ett brott och dömer dem till böter.
Trots att båda domstolarna hade samma material att utgå från blev slutresultatet helt olika.

BT - 24 okt 14 kl. 13:02

Två morddömda frias av hovrätten

De båda männen ska enligt Lunds tingsrätt ha strypt en 31-årig man från Landskrona med en stålvajer och bränt hans kropp. De två männen, 27 och 28 år gamla, dömdes för mord till 18 års fängelse och utvisning. Men hovrätten friar dem helt.

BT - 18 mar 13 kl. 11:56

Hovrätten tar inte upp fallet med ridhuspolisen

Hovrätten tar inte upp fallet med Boråspolisen som dömdes för tjänstefel sedan en ung kvinna körts bort från centrum och lämnats vid ridhuset mitt i natten. Enligt rätten finns ingen anledning att ta upp målet, till exempel för att det skulle kunna vara prejudicerande. Polismannen dömdes till böter i Borås tingsrätt och vid en sådan påföljd har man ingen automatiskt rätt att få sitt fall prövat av hovrätt utan då krävs prövningstillstånd.?

BT - 18 mar 13 kl. 11:56

Hovrätten tar inte upp fallet med ridhuspolisen i Borås

Hovrätten tar inte upp fallet med Boråspolisen som dömdes för tjänstefel sedan en ung kvinna körts bort från centrum och lämnats vid ridhuset mitt i natten. Enligt rätten finns ingen anledning att ta upp målet, till exempel för att det skulle kunna vara prejudicerande. Polismannen dömdes till böter i Borås tingsrätt och vid en sådan påföljd har man ingen automatiskt rätt att få sitt fall prövat av hovrätt utan då krävs prövningstillstånd.

BT - 06 aug 13 kl. 11:38

Hovrätten friar knivdömd

Hovrätten friar en 31-årig man som dömts mordförsök. Mannen dömdes till åtta års fängelse av Vänersborgs tingsrätt för att ha knivhuggit en 48-årig man som skulle vittna i ett brottmål om hur han bland annat utsatts för våldtäkt. Men när saken nådde hovrätten för västra Sverige, så släpptes mannen, i väntan på dagens dom.

YLE - 06 feb 15 kl. 13:53

Hovrätten: Räty utsatte Ahde för psykiskt våld

Helsingfors hovrätt har dömt Bil- och transportarbetarfacket AKT:s ordförande Timo Räty till böter för mobbning på arbetsplatsen. Hovrätten höll därmed fast vid tingsrättens tidigare dom i fallet. Hovrätten anser att Räty utsatte AKT:s dåvarande kommunikationschef Hilkka Ahde för psykiskt våld.

Fler nyheter från DN

DN - 15 timmar sedan

Dom i högskoleprovshärva rivs upp

Tingsrättsdomen i det så kallade högskoleprovsmålet rivs upp. Hela rättegången måste tas om på grund av jäv, beslutar Göta hovrätt..

DN - 16 timmar sedan

Köttfritt bolag stor snackis på Wall Street

En av Wall Streets stora snackisar de senaste veckorna har varit Beyond Meat. I tisdagens förhandel rusade aktien ånyo över 10 procent, efter att ha rusat 12,2 procent på måndagen. Kursen nådde över 200 dollar under tisdagen, upp från noteringen på 25 dollar i början av maj..

DN - 17 timmar sedan

Volvo XC40 är lika bra som laddhybrid – men onödigt dyr

Volvo har äntligen rullat fram laddhybridversionen av XC40 på allvar. Nu släpps samtliga utrustningsalternativ. Men bilarna levereras först till årsskiftet och det kommer att kosta för den som vill köra Volvo på el..

DN - 20 timmar sedan

30.000 jobb försvinner inom handeln om tio år

När handeln förändras försvinner både butiker och arbetstillfällen. Svensk Handel spår att 11.000 butiker och 50.

DN - Igår: 21:02

Swedbank sparkar två höga chefer i Estland

Swedbank stänger av två av sina högsta chefer i Swedbank Estland med omedelbar verkan. Åtgärden är ett led i den pågående internutredningen om misstänkt penningtvätt..

DN - I förrgår: 09:16

Hyrorna i New York upp 50 procent på åtta år

På åtta år har snitthyran för en trerumslägenhet i staden New York stigit med nästan 50 procent, till motsvarande över 25.000 kr i månaden. I hopp om att hejda utflyttningen av mindre välbemedlade klubbade de styrande i fredags hårdare regler för hyresvärdar..

DN - 15 jun 19 kl. 08:47

Kinajätten ska plocka upp svenska småföretag

Det kinesiska e-handelsimperiet är på Sverigebesök, men inte för att locka potentiella nätshoppare. Högst på Alibabas önskelista är att nå små och medelstora företag som vill rida på Kinas växande hälsotrend..

DN - 02 jun 19 kl. 06:00

Allt du behöver veta om elbilar

Lasse Swärd ger svar på frågorna du grubblat över..

DN - 14 jun 19 kl. 13:24

Så förbereder sig racerföraren för tävling med elbilar

Racerföraren Mikaela Åhlin-Kottulinsky blev historisk i fjol när hon som första kvinna vann en STCC-tävling.  Nu förbereder hon sig för en framtid utan bensinmotorer. Hon har redan testat framtiden i form av PWR 001, en Cupra TCR-tävlingsbil som drivs av el.

DN - 14 jun 19 kl. 08:13

Backspegeln: hånad mc-kombi doldis fick mig på fall

Jag sökte på ”Honda” och ”800” på en hemsida och fick träff på en Honda PC 800, en modell som jag aldrig sett eller hört talas om. På bilderna såg den ut som en scooter på steroider. Den höll sig inom prisspannet , såg spännande ut och fanns i närområdet, så jag åkte dit för en provtur..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.