DI > Ekonomi

Monday, 17 June, 02:37

DI - 24 maj 19 kl. 19:30

Britternas intressen är även européernasLEDARE. Boris Johnson är favorit att ta över efter Theresa May. Men han driver en hårdare brexit-linje, och det bör EU anpassa sig till..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ledare, Johnson, Theresa May, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Britternas, intressenär , även, européernas
SVT - 17 sep 14 kl. 19:03

Européernas härstamning kartlagd

Svenskar, och andra européer, har synnerligen blandad härstamning.Vår arvsmassa härrör från två olika jägarfolk, med östligt och västligt ursprung, och dessutom från jordbrukare med ursprung i Mellanöstern..

SR - 07 nov 14 kl. 07:28

Nytt ljus över européernas historia

En ny studie i tidskriften Science kastar nu nytt ljus över vår tidiga historia och visar att två linjer inom vår art, européer och östasiater, har varit åtskilda under lång tid. Studien stödjer också tidigare resultat som visar att moderna människor och neandertalare fick barn ihop för cirka 55 000 år sedan..

SvD - 28 mar 16 kl. 15:36

Européernas självbild – så upplever vi grannländerna

Två länder anses av många ha den bästa levnadsstandarden i Europa. Det tror i alla fall de europeiska grannländerna enligt en ny undersökning. Bläddra igenom listan för att se hur européerna upplever livsförhållandena i sitt land jämfört med grannländerna..

SVT - 28 apr 14 kl. 11:50

Så semestrar européerna

Semester! Många vill ha den i ett svep i sommarstugan, andra föredrar den mer upphackade typen. Många tyskar och fransmän vill ha den på egna språket även om de åker utomlands.

SVT - 28 apr 14 kl. 11:50

Så semestrar européerna

Semester! Många vill ha den i ett svep i sommarstugan, andra föredrar den mer upphackade typen. Många tyskar och fransmän vill ha den på egna språket även om de åker utomlands.

Sydsvenskan - 03 maj 14 kl. 05:30

Européer bäst i världen på semester

Semester! Många vill fortfarande ha den i ett svep i sommarstugan, andra mer upphackad.
Många tyskar och fransmän vill ha den på egna språket även om de åker utomlands.

Helsingborgs Dagblad - 30 nov 15 kl. 13:52

Luftföroreningar dödar européer

Runt 430 000 européer dog i förtid på grund av luftföroreningar år 2012. Luftföroreningar orsakar bland annat lungsjukdomar, hjärt-kärlsjukdomar och cancer. Det konstaterar Europeiska miljöbyrån EEA i en ny rapport.

Sydsvenskan - 30 nov 15 kl. 13:52

Luftföroreningar dödar européer

Runt 430 000 européer dog i förtid på grund av luftföroreningar år 2012. Luftföroreningar orsakar bland annat lungsjukdomar, hjärt-kärlsjukdomar och cancer. Det konstaterar Europeiska miljöbyrån EEA i en ny rapport.

FriaTider - 19 sep 14 kl. 09:41

Européernas genetiska ursprung kartlagt

FriaTider - 15 jun 15 kl. 10:27

DNA-analys ger nya svar om européernas anfäder

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Förteget om Hongkong på fastlandet

Protesterna i Hongkong omnämns knappt i Fastlandskinas statliga och regeringstrogna medier. I kinesiska sociala medier har bilder och omnämnanden av händelserna tagits bort..

DI - 4 timmar sedan

Rapport: Klimatmål kräver dubblat bensinpris

Riksdagspartierna har låtit sig vilseledas. Beslutet att minska utsläppen av koldioxid från transportsektorn (exklusive flyg) med 70 procent mellan 2010 och 2030 bygger på bristfälliga underlag, anser miljödebattören och forskaren Per Kågeson..

DI - 4 timmar sedan

Bildspecial: Här är världens dyrbaraste veteranbilar

Concorso d’Eleganza vid Comosjön är världens främsta show för historiska bilar. På Gatsby-inspirerade partyn pågår heta diskussioner om hur framtiden ser ut för dessa rullande konstverk. Men här visas också världens dyraste nya bil upp.

DI - 4 timmar sedan

Dan Olofsson ger miljoner till judisk säkerhet i Malmö

Judiska församlingen i Malmö får 40 miljoner kronor av företagsledarna Lennart Blecher och Dan Olofsson för att kunna öka säkerheten, rapporterar Dagens Nyheter..

DI - 4 timmar sedan

Strömavbrott i Sydamerika – miljoner utan el

Nästan hela Argentina och Uruguay blev utan el efter ett massivt strömavbrott på söndagen. Argentinas president säger att han aldrig sett något liknande och utlovar en grundlig utredning..

DI - 5 timmar sedan

Nordic Capital gör nytt miljardförvärv i USA

Nordic Capital köper sitt tredje amerikanska företag i hälsosektorn på tre år. Thomas Vetander, ansvarig för förvärvet, flyttar till New York till hösten och blir chef för riskkapitalbolagets nya USA-kontor. .

DI - 6 timmar sedan

M deltar i migrationsutredning — trots kritik

Moderaterna kommer att vara med i den parlamentariska migrationsutredningen, men är fortfarande kritiska. ”Jag är ohyggligt kritisk till att det här är ett beställningsverk för mer omfattande invandring till Sverige”, säger M-ledaren Ulf Kristersson..

DI - 6 timmar sedan

Vårdkostnaderna skenar – illröda siffror för USA

Hade USA varit ett bolag i S&P 500 hade aktien sannolikt gått uselt. De senaste 50 åren har USA Inc nämligen gått med plus ynka fem år..

DI - 7 timmar sedan

Bards droghyllning skapade ramaskri – skrek ”Sätt mig i land!”

Trots att Bibi Rödöö har varit chef för Sommar i P1 i 23 år kan hon inte tänka sig ett roligare jobb. ”När vi hittar de där magiska ögonblicken i etern är det värt all möda”, säger hon..

DI - 7 timmar sedan

Vinskörd i fara efter fransk hagelstorm

Ett oväder med hagel stora som pingisbollar har ödelagt frukt- och vinodlingar i sydöstra Frankrike. ”Katastrofalt”, säger jordbruksminister Didier Guillaume..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.