Expressen > Nyheter

Thursday, 27 June, 02:12

Expressen - 24 maj 19 kl. 19:00

Systembolaget stoppar vin – kunder får pengar tillbakaSystembolaget stoppar försäljningen av de ekologiska vinerna Terra Organic och Terra Organic Reserve.Orsaken är att de visar spår av pesticider. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Terra Organic, Terra Organic Reserve

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Systembolaget, stoppar, vin, kunderfår , pengartillbaka
SvD - 06 feb 14 kl. 15:34

Systembolaget stoppar vin i glas

Systembolaget stoppar försäljningen av färdigfyllda vinglas som funnits i beställningssortimentet och skulle introduceras i butikerna i mars..

UNT - 06 feb 14 kl. 15:34

Systembolaget stoppar vin i glas

Systembolaget stoppar försäljningen av färdigfyllda vinglas som funnits i beställningssortimentet och skulle introduceras i butikerna i mars. Företaget anser att förpackningarna ser alltför inbjudande ut.(TT).

Sydsvenskan - 04 sep 11 kl. 06:30

Systembolaget stoppar vin

Det röda katalanska Prioratvinet 2003 Rotllan Torra Reserva i Systemets höstlansering har stoppats. ?
Det röda katalanska Prioratvinet 2003 Rotllan Torra Reserva i Systemets höstlansering har stoppats.

Kristianstadsbladet - 06 feb 14 kl. 15:34

Systembolaget stoppar vin i glas


Systembolagets varor får inte locka till inköp. Därför stoppas de färdigladdade förgyllda vinglas i plast som hittills funnits i beställningssortimentet och skulle introduceras i butikerna i mars. - Vi anser att den här förpackningen har en inbjudande karaktär, säger Lennart Agén, presschef på Systembolaget, till sydsvenskan.

BT - 06 feb 14 kl. 15:37

Systembolaget stoppar vin i glas

Systembolagets varor får inte locka till inköp. Därför stoppas de färdigladdade förgyllda vinglas i plast som hittills funnits i beställningssortimentet och skulle introduceras i butikerna i mars. - Vi anser att den här förpackningen har en inbjudande karaktär, säger Lennart Agén, presschef på Systembolaget, till sydsvenskan.

Helsingborgs Dagblad - 06 feb 14 kl. 15:41

Systembolaget stoppar vin i glas

Systembolagets varor får inte locka till inköp. Därför stoppas de färdigladdade förgyllda vinglas i plast som hittills funnits i beställningssortimentet och skulle introduceras i butikerna i mars. — Vi anser att den här förpackningen har en inbjudande karaktär, säger Lennart Agén, presschef på Systembolaget, till sydsvenskan.

BT - 22 jul 14 kl. 18:21

Stoppar vin efter explosioner

Systembolaget stoppar försäljningen av ett vin. Det är det italienska mousserande vinet Juliana Spumante Extra Dry vars några flaskor har exploderat. – På några stycken är det problem med flaskornas förslutning som gör att det finns en explosionsrisk, säger Therese Elmgren, pressansvarig på Systembolaget.

DI - 22 jul 14 kl. 18:31

Systembolaget stoppar farligt vin

Systembolaget stoppar försäljningen av det italienska mousserande vinet Juliana Spumante Extra Dry efter att några flaskor har exploderat..

Expressen - 22 jul 14 kl. 18:32

Systemet stoppar vin - flaskor kan explodera

Systembolaget stoppar försäljningen av det italienska mousserande vinet Juliana Spumante Extra Dry efter att flera flaskor har exploderat..

UNT - 29 maj 15 kl. 12:17

Larm om glassplitter stoppar vin

Systembolaget stoppar försäljningen av sex viner..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Polis sköt varningsskott – stoppade beväpnad man

En beväpnad våldsman gjorde utfall – då avfyrade polisen ett varningsskott.Mannen sprang från platsen men kunde sedan gripas..

Expressen - 45 minuter sedan

Donald Trumps rådgivare vägrar ge svar om Israel

Donald Trumps svärson Jared Kushner vägrar svara på hur USA ställer sig i Israel/Palestina-konflikten.Kushner, som också är presidentens rådgivare, hävdar i stället att det kommer visa sig var USA står i frågan.– Jag tror att vi kommer se vad som händer under de närmaste månaderna, säger han i en intervju med CNN..

Expressen - 1 timme sedan

Ryssland drar tillbaka militära tekniker från Venezuela

Ryssland ska under onsdag ha dragit tillbaka sina militära tekniker från det krisdrabbade Venezuela. Det i samband med att Vladimir Putin växlar upp inför samtal med Donald Trump, rapporterar AFP. .

Expressen - 2 timmar sedan

L-veteranen träder fram: Betalade Sabuni-mätning

Nyamko Sabuni har varit omgiven av tunga rådgivare när hon kandiderat för att bli partiledare för Liberalerna.Bland Erik Ullenhags anhängare och på sociala medier ställs nu kritiska frågor om kampanjen – och vem som betalade den opinionsmätning som beställdes redan i april och då visade ett stort övertag för Sabuni.Nu träder förre riksdagsledamoten Carl B Hamilton fram i en intervju med sajten Dagens opinion:– Det var jag och några andra privatpersoner, som inte vill bli uppringda av journalister..

Expressen - 2 timmar sedan

Ännu en möjlig risk med olycksdrabbade planen

Efter olyckorna – nu har USA:s flygmyndighet identifierat ytterligare en möjlig risk med Boeing Max 737-planen skriver CNN. .

Expressen - 3 timmar sedan

Kampen hårdnar inför de första debatterna

MIAMI. Totalt 20 kandidater möts i de första debatterna inför primärvalen.Inför drabbningen har Elizabeth Warren klättrat i opinionsmätningarna – och knappat in på Bernie Sanders.

Expressen - 4 timmar sedan

Åttaårig pojke föll överbord från Scandlines-färja

Stor dramatik utspelade sig ombord på en Scandlines-färja i danska Gedser på onsdagen.En åttaårig pojke föll överbord – men räddades av färjepersonal, skriver danska TV2..

Expressen - 4 timmar sedan

Demokraterna som vill utmana Donald Trump om Vita huset

WASHINGTON DC. Totalt 20 kandidater ställs mot varandra i den första av totalt 12 debatter inför primärvalen 2020. Debatterna är uppdelade på två dagar.

Expressen - 4 timmar sedan

Bil flög in i trädgård efter krock

En skåpbil och en personbil kolliderade i en korsning i Lönsboda utanför Osby på onsdagskvällen.Olyckan skedde nära flera villahus – och kom nära.– Personbilen hamnade en bra bit in i trädgården, säger Oscar Karlsson, yttre befäl vid räddningstjänsten i Osby..

Expressen - 4 timmar sedan

Stora temperaturskillnaden – skiljer över 30 grader

Knappt över nollan i norr. Dryga 30 grader i södra Sverige.Temperaturskillnaderna är rejäla i vårt avlånga land – men har inget med klimatförändringar att göra.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.