Skånskan > Nyheter

Thursday, 27 June, 01:58

Skånskan - 24 maj 19 kl. 12:46

Fler volontärer sökes till tennistävlingenSkurup Volontärer sökes till tennistävlingen Svaneholm Open.
På måndag, 27 maj, håller arrangören 3RS development ett informationsmöte på slottet.För att kunna ro i land tävlingen behövs frivilliga krafter som ställer upp.
– Vi behöver totalt 150-200 personer till olika områden, främst personer som sköter biljettkontrollen och värdar som tar hand om inbjudna gäster och spelare på VIP-området. Men även till renhållningen, säger Carina Åkesson som ansvarar för att ta hand om alla volontärer.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Volontärer, Svaneholm Open, 3RS, VIP, Carina Åkesson, Mårten Hedlund, Svaneholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, volontärer, sökestill , tennistävlingen

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Kurs­änd­ring för mi­gra­tions­po­li­tiken

Danmark får som väntat en ny rege­ring ef­ter folketingsvalet. S-le­da­ren Met­te Fredriksen kan bilda en so­ci­al­de­mo­kra­tisk mi­no­ri­tets­re­ger­ing med stöd av det som i Danmark kallas det röda blocket men som in­ne­fattar även det li­be­rala par­tiet Ra­di­kale Venst­re ef­ter ett val­re­sul­tat som in­ne­bar att Dansk Folkepartis till­ba­ka­gång gav det röda blocket ma­jo­ri­tet.
Den stora strids­frå­gan var Ra­di­kales krav på att ändra kurs i mi­gra­tions­po­li­tiken.

Skånskan - 30 minuter sedan

Kri­mi­nellt att inte rensa bort ra­sism på nätet

BBS-lagen är inte särskilt väl­känd. Den in­stiftades re­dan 1998 in­nan in­ter­net var al­las käraste medi­um och riktades mot de första möj­lig­heterna att pub­li­cera sig på de nät­fo­rum som då fanns. Nu gäller lagen ock­så ex­em­pel­vis Facebook­grupper.

Skånskan - 4 timmar sedan

Elit bjöd på show vid slottet

Svaneholm Den ena världsstjärnan efter den andra anlände i går till slottet när Svaneholm Open invigdes.
John McEnroe anlände sist i svart bil till ett varmt och soligt Skurup.John McEnroe klev ut precis vid slottsentrén i tennisskor och svarta tajta jeans.

Skånskan - 5 timmar sedan

Polis letar efter försvunnen kvinna

Sjöbo En äldre kvinna har försvunnit från sitt vårdboende på onsdagskvällen.Polisen är i området och letar efter kvinnan som är född 1950. Kvinnan tar normalt sätt inte kontakt med personer.

Skånskan - 5 timmar sedan

Jensen sänkte moderklubben

FOTBOLL För den ”gamle” skyttekungen Fredrik Jensen var division 5-derbyt mot moderklubben Löberöds IF inget han såg fram emot.
– Jag hade hoppats att aldrig fått uppleva det, medger den nu i Askeröds IF spelande 34-åringen.Efter fem säsonger i Löberöds IF, dit han återvände efter fem års elitfotboll i Trelleborgs FF, tog han i fjor steget över till Askeröd i en roll som spelande assisterande tränare.

Skånskan - 5 timmar sedan

Stadiontorget kan få Zlatanstaty

MALMÖ Vid ett möte mellan Malmö stad, Svenska fotbollsförbundet och MFF bestämdes att man ska föreslå Stadiontorget som plats för Zlatanstatyn, som har stått färdig sen 2017.– Jag är glad för att kommunens tjänstemän i dag har kommit överens med konstnären, fotbollsförbundet och MFF om att Stadiontorget är den bästa platsen, säger Frida Trollmyr, kommunalråd för kultur och fritid. Det viktigaste motivet för att föreslå Stadiontorget är platsens betydelse för Malmös idrottsliv, med flera anläggningar, som gamla och nya stadion.

Skånskan - 6 timmar sedan

Nytt larm om drunkningsolycka

Malmö Räddningstjänst och ambulans har åkt till Klagshamn för närmare undersökning.Enligt larmet som kom in klockan 18.53 ska det vara vid Badvägen som olyckan har inträffat.

Skånskan - 7 timmar sedan

Jojje Jönsson låter lusten styra

På söndag är det premiär på Vallarnas friluftsteater för sommarens föreställning Stulen Kärlek, men Jojje Jönsson har fler projekt på gång. Så snart det är färdigspelat i Falkenberg ger ha sig ut på miniturné med showen Nöjeskarameller.
– Lite rastlös är jag nog, säger han om sitt höga arbetstempo.

Skånskan - 7 timmar sedan

Hus på 160 kvadratmeter sålt i Eslöv

Eslöv Nora och Anders Pettersson, 64 och 67 år, från Hjärup, har tagit över fastigheten på adressen Anders Sassers Väg 18 i Eslöv från Marcus och Jenny Nilsson. Ägarbytet blev klart i juni 2019 och köpesumman blev 4 180 000 kronor. Det 160 kvadratmeter stora huset är byggt 2003.

Skånskan - 8 timmar sedan

Flera fordon i kollision vid Sturup

Svedala Ett larm har kommit in på onsdagseftermiddagen om en trafikolycka på E65 vid Sturupsrondellen.Räddningstjänsten har åkt till platsen för närmare kontroll. Det är inledningsvis oklart om någon är skadad i samband med olyckan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.