Skånskan > Nyheter

Sunday, 21 July, 00:16

Skånskan - 23 maj 19 kl. 16:38

Företag prisades på galaSVEDALA Företagande med fokus på lammsafari, apotek och tropiska snacks prisades vid Svedalas näringslivsgala.På onsdagen var paret med bland pristagarna som uppmärksammades lite extra under Svedalas Näringslivsgala som hölls på Svedala Trade center med ett hundratal gäster på plats.
Kommunstyrelsens ordförande Linda Allansson Wester delade ut Svedala kommuns priser Årets initiativtagare och Årets framåtblickare. Kommunen motiverar priset till Årets initiativtagare med att Eksholmens gård på ett kreativt sätt utvecklat sin lammuppfödning och skapat en härlig och pedagogisk upplevelse för stora och små, boende och besökare.
Det nystartade lammsafari bjöd sommaren 2018 gårdens besökare på guidade resor genom vacker natur och fårhagar och möten med få
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SVEDALA Företagande, Svedalas, Svedalas Näringslivsgala, Svedala Trade, Linda Allansson Wester, Svedala, Årets, Eksholmens, Bara Apotek, Emam, Bara, Peter Lantner, Food Group Sweden, Företagarna Svedala, Mikael Ottosson, Peter, Tropical Snacks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företag, prisades, gala
Hela Gotland - 19 nov 15 kl. 09:25

Gotländskt företag prisades - dubbelt upp

Bemanningsföretaget Clustera Sverige AB prisades på onsdagen som årets gotländska gasellföretag..

Kristianstadsbladet - 08 apr 16 kl. 17:05

Fyra unga företag prisades

Årets UF-marknad på Galleria Boulevard samlade 38 unga företag. Bakom dem står gymnasielever i Kristianstad och fyra av företagen prisades för sina produkter och tjänster..

Barometern - 25 nov 15 kl. 15:01

Unga företag prisades

Allt fler gymnasielever startar och driver UF-företag. Därmed skärps också konkurrensen om vilka företag som får extra belöningar..

UNT - 12 nov 14 kl. 19:11

Framgångsföretag prisades på UKK

Tre företag i Uppsala län kan numera sälla sig till Tillväxtligan..

NSD - 28 nov 14 kl. 19:57

Snabbast växande företag prisades

I går hölls prisutdelning för Norrbottens tio snabbast växande företag..

Skånskan - 02 sep 16 kl. 10:18

Växande byggföretag prisades

ESLÖV Otto Nilssons Byggnads AB utsågs till Årets företag i Eslöv på torsdagen. Priset delades ut av Företagarnas ordförande Alve Nilsson under näringslivsdagens galakväll i Medborgarhuset. Motiveringen är att företaget under ny ägare på kort tid vuxit från cirka 10 till 60 anställda och alltså skapat nya arbetstillfällen i Eslöv.

Västerbottens Folkblad - 14 nov 16 kl. 10:35

Nordmalingsföretag prisades

Fem lokala företag hyllades på årets företagsgala. I fredags gick Nordmaling kommuns årliga företagsgala av stapeln. På prispallen stod fem lokala företagare för insatser inom olika näringsområden, se faktarutan.

NT - 09 aug 18 kl. 21:56

Ungas sommarföretag prisades

I två månader har de drivit sommarföretag, nu är det dags för ungdomarna att summera tiden som gått..

Expressen - 05 dec 18 kl. 01:21

Snabbväxande företag prisades i Gaselltävlingen

Snabbväxande företag har prisats runtom i landet.På tisdagen avslutade Dagens industri sin gasellturné på Konserthuset i Stockholm. – Det har varit många nära döden-upplevelser längs vägen, säger Jacob de Geer, grundare av betaltjänstföretaget Izettle, om sin karriär enligt tidningen.

YA - 13 jun 19 kl. 00:01

Lovande UF-företag prisades

Ung Företagsamhet har utbildat elever i entreprenörskap i nästan 30 år. Även i år var det många som startade ett eget UF-företag under gymnasietiden och under onsdagen hölls det stipendieutdelning för studenterna. .

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 8 timmar sedan

Paviljongen får öppna igen

Malmö Margaretapaviljongen har, efter fredagens återbesök av miljöförvaltningen, fått klartecken för att öppna upp en del av verksamheten.
Det berättar Arvid Nordland som är enhetschef vid miljöförvaltningen.Margaretapaviljongen har varit tillfälligt stängd på direktiv av miljöförvaltningen i ett par veckor.

Skånskan - 2 timmar sedan

LB07 föll tungt på stopptid

FOTBOLL Limhamn Bunkeflo såg ut att ta en viktig poäng i Damallsvenskans bottenstrid.
Men i minut 90+1 skruvade Djurgårdens VM-spelare Olivia Schough in 1-0 på en hörna.Oerhört tungt för LB07 och efter slutsignalen sjönk besvikna spelare ihop på Limhamns IP:s konstgräs.

Skånskan - 6 timmar sedan

Loppis med flera kvaliteter

janstorp Den klassiska loppmarknaden i Janstorp är en chans att stötta det lokala laget, träffa gamla vänner och göra en tjänst för miljön.Ett par hundra fler besökare än förra årets stekheta loppis hoppades marknadsansvarige Per Viktorsson på innan lördagens start.
Det skulle innebära lite mer än 3 000 besökare som hjälper till att stötta Janstorps AIF:s verksamhet.

Skånskan - 7 timmar sedan

Kommunen avråder från bad – nu är det högsäsong för algblomning

MALMÖ Den 20 juli meddelade Malmö stad att det just nu är algblomning på Ribersborg och i Sibbarp. Därför uppmanas allmänheten att avstå från bad vid dessa badplatser.Provtagningen gjordes under lördagen och resultatet visade att det är algblomning i hög usträckning, meddelar Malmö stad.

Skånskan - 8 timmar sedan

Replik Lars Hansson 13/7

Lars Hansson skriver att Centerpartiet satsar 206 miljoner kronor extra till den skånska kollektivtrafiken nästa år. Tyvärr verkar Hansson sakna insyn i verksamheten, då dessa pengar inte lär bidra till att klara miljö- och klimatutmaningen, utan slösas bort på trånga och dyra tåg med för liten kapacitet och höga driftskostnader. I ett par år har en investering på 1,85 miljarder kr.

Skånskan - 8 timmar sedan

Pridefesten har intagit Malmö

MALMÖ Se när den färgglada kärleksparaden tågar genom Malmö stad. Fint väder var det också..

Skånskan - 13 timmar sedan

Cyklist påkörd på Limhamnsvägen

Malmö Vid halv elva på lördag förmiddag inkommer ett larm om en påkörd cyklist vid Marietorps allé, Limhamnsvägen, i Malmö. Enligt larmet ska cyklisten blivit påkörd av en personbil. Andra omständigheter är inledningsvis okända.

Skånskan - 15 timmar sedan

Hon vill ge en annan bild av hemtjänsten

Blentarp De vårdar våra äldre, hjälper dem med mediciner, dusch, påklädning, mat och städning – och umgås också när vi anhöriga inte kan vara där.
Men de får ta mycket skit i media och av anhöriga när resurser saknas eller när något går fel.
Vi skuggar undersköterskan Åsa Persson som jobbar i kommunens hemtjänst i Blentarp som trots detta inte kan tänka sig ett bättre jobb.

Skånskan - 16 timmar sedan

När klumpen i halsen löstes upp

Sommarkrönika ”Och jag gråter ett hav av sorg och längtan.” Så beskriver Madeleine In Hwa Björk utan större åthävor men med glasklar tydlighet sin reaktion när hon för första gången pratar i telefon med sin biologiska moster.
Jag har en rejäl klump i halsen och ofta tårar i ögonen när jag lyssnar på hennes Sommar.

Skånskan - 16 timmar sedan

Dödligt hot-avsnitt 25

Jag övervägde att tala om för Eric vad jag upplevt, men beslöt att låta bli. Han är en kär och nära vän, ställer alltid upp, men det här skulle kanske bli för mycket för honom att ta till sig. Och han är dessutom mycket road av att kunna förmedla sina kunskaper till den som vill lyssna, skvallrig med ett annat ord.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.