Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 27 June, 02:47

Dagensanalys.se - 23 maj 19 kl. 14:55

Salesforce tar investeringsfond till Europe – dags att vässa presentationenSalesforce lanserar Europe Trailblazer Fund värd 125 miljoner dollar för att fortsätta stötta startups som utvecklar molntjänster åt företag. Salesforce Ventures har redan investerat i företag som verkat inom inom digitala betalningslösningar, machine vision, artificiell intelligens, blockchain-teknologi samt inom API-ekonomin. Med denna nya investeringsfond kommer Salesforce Ventures fortsätta investera i företag i olika tillväxtstadier som kan erbjuda Salesforce företagssupport, produktinriktning och finansiering när man skalar upp. – Europa är världsledande när det kommer till molnteknologi idag, och vi är glada [. ] Inlägget Salesforce tar investeringsfond till Europe – dags att vässa presentationen dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Europe, Europe Trailblazer Fund, Ventures, API, Salesforce Ventures, Salesforce, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Salesforce, tar, investeringsfondtill , Europe, dagsatt , vässa, presentationen
IDG - 14 aug 12 kl. 07:08

Salesforce hårdsatsar på personalhantering

Kundvårdsjätten Salesforce tar under nästa månad ett stort steg in på marknaden för personalhantering, med den nya tjänsten Work.com..

Computer Sweden - 14 aug 12 kl. 07:08

Salesforce hårdsatsar på personalhantering

Kundvårdsjätten Salesforce tar under nästa månad ett stort steg in på marknaden för personalhantering, med den nya tjänsten Work.com..

IDG - 30 sep 13 kl. 13:10

Salesforce tar in Evernote

Ett nytt partnerskap ska hjälpa anteckningstjänsten Evernote in i företagen..

Computer Sweden - 30 sep 13 kl. 13:10

Salesforce tar in Evernote

Ett nytt partnerskap ska hjälpa anteckningstjänsten Evernote in i företagen..

Dagensanalys.se - 13 apr 18 kl. 13:01

Jämlikhet och utveckling i fokus på Salesforce event

I början av veckan bjöd Salesforce in till sitt årliga event Trailhead Live, där både de själva och partners presenterar case, exempel och intressanta nyheter kopplat till det arbete som Salesforce gör. Mycket fokus låg på arbetet kring jämställdhet, och givetvis en del nyheter kring AI, funktioner samt deras ökade fokus på utveckling och utbildning av kunderna. Dagen började med ett frukostmöte där Dr.

Dagensanalys.se - 24 sep 18 kl. 16:04

Salesforce och Apple i strategiskt partnerskap

Salesforce ingår ett strategiskt partneravtal med Apple med målet att möjliggöra kraftfulla nya mobilapplikationer och kundupplevelser för företagsanvändare. Partnerskapet i sig kommer i huvudsak att innebära följande: Utbildningsstöd och bättre karriärmöjligheter för utvecklare genom nytt innehåll från Apple på Trailhead, Salesforces kostnadsfria utbildningsplattform. Introduktionen av världens första Trailhead-app, först på iOS.

YLE - 30 sep 16 kl. 15:02

Forsblom: Team North America en succé – Team Europe en mardröm

Ishockeyturneringen World Cup spelades enligt ett helt nytt koncept, förutom sex landslag deltog även två samlingslag. NHL-pamparnas plan spolierades i praktiken redan i den första matchen. Ishockeyvärldens Mecka, Toronto, är ur många perspektiv kanske det bästa stället att arrangera en åttalagsturnering i ishockey.

Dagensanalys.se - 06 nov 17 kl. 21:41

Salesforce inleder Dreamforce med sex nya produktlanseringar

Idag (måndag) startar Dreamforce i San Francisco, där 170.000 besökare kommer för att lyssna på det senaste som CRM-jätten Salesforce har att dela med sig av. Under fyra dagar genomförs över 3.

Dagensanalys.se - 08 mar 17 kl. 14:59

”I Salesforce Einstein levererar vi världens smartaste CRM-system”

CRM-företaget Salesforce lanserar nu världens första kompletta CRM-system med artificiell intelligens. Salesforce Einstein gör artificiell intelligens (AI) tillgängligt för alla Salesforce-användare, som i sin tur kan erbjuda mer förutsägande och personliga kundupplevelser, oavsett om det gäller försäljning, service, marknadsföring, handel och så vidare. Salesforce Einstein bygger in avancerad AI-funktionalitet i Salesforce-plattformen – i fält, objekt, arbetsflöden, komponenter med mera – så att alla användare kan bygga AI-appar, som blir smartare för varje kontakttillfälle.

Dagensanalys.se - 22 maj 17 kl. 15:35

Därför ska du gå på Salesforce Essentials – en heldag inom de senaste tekniktrenderna

Salesforce är en av giganterna på marknaden för Customer Relationship Management – CRM. Inom kort arrangeras en av deras största konferenser, som heter Essentials. Vi har intervjuat Nordenchefen Baman Motivala som förklarar varför vi alla bör ta oss dit.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Snabbkurs i SEO för dig som vill ranka högt på Google – del 1

Snabbkurs i SEO Det spelar ingen roll om du är en liten förening, ett större företag eller en myndighet: alla tjänar på att synas bra på Google. Syns du inte så finns du inte sa man också förr när man pratade om reklam, i dagens läge är det minst lika sant men det handlar om Google och det handlar egentligen bara om Google för mer än 95 % av alla sökningar på webben görs idag på Google, och syns du […] Inlägget Snabbkurs i SEO för dig som vill ranka högt på Google – del 1 dök först upp på Dagensanalys.se..

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Här är de mest gillade bilderna på Instagram 2019

Här är de mest gillade bilderna på Instagram under 2019. Visst har du redan sett de flesta men några överraskningar lär du nog få. Topp 3 Klicka här för att se topp 10.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Nu kan du anpassa konverteringarna för både sök och display

Google har rullat ut en ny funktion som gör det möjligt att anpassa konverteringarna för både sök och display. Det är i kolumnen Konverteringar (Conversions) som nu kan anpassas på kampanjnivå. You can now choose which conversion actions to include in the “Conversions” column at the campaign level.

Dagensanalys.se - Igår: 18:28

9 av 10 vill ha bättre mänsklig övervakning av artificiell intelligens

Enligt en ny undersökning från Qlik oroar sig britterna för att artificiell intelligens tar diskriminerande beslut. Nästan 9 av 10 vill se att myndigheter och stora tech-företag tar ett större ansvar. Qlik har genomfört en konsumentundersökning för att ta reda på hur privatpersoner i Storbritannien ser på artificiell intelligens (AI).

Dagensanalys.se - Igår: 15:30

Våga ifrågasätt hur din digitala lösning är byggd

Rebel & Birds VD Jonas Elgquist blickar tillbaka på halvåret som varit och berättar om kundernas utmaningar och hur de ska komma före sina konkurrenter. Vilka kunder arbetar Rebel & Bird med idag? Vi har en underbar blandning av kunder som vi är glada och stolta att få arbeta med.

Dagensanalys.se - Igår: 15:16

Kunder ställer allt högre krav på företags värderingar och förmåga till innovation

Modern försäljning ställer allt högre anspråk på företag som vill locka till sig kunder och marginalen för fel har minskat med åren. Det visar nya siffror från Salesforce. Salesforce publicerade nyligen sin tredje upplaga av rapporten State of the Connected Customer, som har kartlagt kundupplevelsen hos mer än 8 000 konsumenter och företagskunder världen över.

Dagensanalys.se - Igår: 10:02

AI driver på annonsinvesteringarna

De globala annonsinvesteringarna för digital annonsering beräknas nå 520 miljarder dollar år 2023 – en ökning från 294 miljarder dollar år 2019. Det förutspår Juniper Research. Siffrorna visar en årlig genomsnittlig tillväxt på 15 procent de kommande fem åren.

Dagensanalys.se - Igår: 09:28

Bör företag vara oroliga för länkskatten?

Martin Sundberg på Viseo har intervjuat en jurist och en SEO-expert om hur den kommande länkskatten kommer att påverka vanliga företag. Martin har intervjuat juristen Malki Afram och SEO-experten Oscar Sandström. Tillsammans reder de ut de frågetecken som finns kring det nya EU-direktivet.

Dagensanalys.se - Igår: 04:49

Snart måste Google och Facebook avslöja hur mycket du är värd

När du lämnar ifrån dig data till Facebook eller Google ger du dem något av värde – din data blir nämligen intäkter från riktade annonser. Nu vill politikerna tvinga jättarna att avslöja vad det värdet är. Det pågår för närvarande en debatt i USA bland politiker som vill tvinga Facebook, Google, Amazon och fler att avslöja hur mycket din data, som de samlat på sig, är värd – den potentiella dataintäkten per användare.

Dagensanalys.se - Igår: 04:27

Endast 7 procent väljer att betala för nyheter – om de verkligen måste

Om konsumenterna måste välja mellan att ha ett abonnemang för streaming, musik eller nyheter skulle bara 7 procent välja nyheter. I en kartläggning som genomförts av Reuters i sin stora rapport Digital News Report får vi reda på att få, väldigt få värderar nyheter högre än exempelvis musik eller video. Bara i Norden är vi lite mer benägna att lägga pengar på att läsa nyheter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.