Världen Idag > Nyheter

Monday, 24 June, 10:51

Världen Idag - 23 maj 19 kl. 07:41

Fotograf Rebecka Mases tar med sig Gud i sitt drömyrkeElegant och chict är två ledord som beskriver bröllopsfotografen Rebecka Mases företag Jortso Art & Lifestyle. Det som från början bara var ett sidoprojekt till studierna, firar i år femårsjubileum..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Rebecka Mases, Gud, Jortso Art

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fotograf, Rebecka, Mases, tarmed sig , Gudi , sitt, drömyrke
YLE - 28 apr 15 kl. 18:10

Rebecka Forsberg har 29 000 följare på Instagram

14-åriga Rebecka Forsberg har över 29 000 följare på Instagram. Hur mycket kändis är hon då? Hur mycket kritik får hon för bilder hon lägger upp?

Uppsalanyheter.se - 23 mar 18 kl. 01:08

Recension: Rebecka Törnqvist på Katalin - Inget publikfrieri men stor musikalitet.

Recension: Rebecka Törnqvist med rötter i Uppsala är artisten som går sin egen väg. Spelningen på Katalin under torsdagskvällen innehöll ett stort mått av originalitet och musikalitet, men var kanske inte så lättsmält för alla. Rebecka Törnqvist med rötter i Uppsala är artisten som går sin egen väg.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Rebecka tog en Uber – sen började chauffören sms-ragga

I lördags eftermiddag bestämde sig Rebecka Nyberg för att ta en taxi hem efter att hon hjälpt till med att borra och fixa i kompisens hem. Sedan cirka två månader har hon åkt med Uber så hon beställde en Uberpop-taxi.– Det var inget konstigt som hände under taxiresan.

YLE - 19 okt 15 kl. 19:38

Rebecka Forsberg: Prata med dina föräldrar om näthatet!

Rebecka Forsberg går på nionde klass i Norsen i Helsingfors. Hon har 119 000 följare på Instagram och får ofta höra att hon har vackra ögon och tar fina bilder, men hon får också kommentarer fulla av hat. Hur tacklar hon det?

SVT - 08 apr 11 kl. 10:37

3 minuter med Rebecka Lindhe

I dagens 3 minuter får ni träffa en ung kvinnlig entreprenör som nyligen fick hålla tal inför Kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Medverkande: Rebecka Lindhe, ung entreprenör, Clary Kroon, reporter, fotograf: Anders Carlsson, redigerare: Clary Kroon.

Skånskan - 06 maj 19 kl. 20:30

En fotograf som låter det ta tid

Hantverk. Bengt Persson tar gärna tid på sig när han gör bilder. I nästan ett halvt sekel har han dokumenterat människor och miljöer i byarna norr om Lund med sin kamera.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Rebecka, 20, har tumör i bröstet – uppmanar andra unga att kolla sig

Förra veckan fick Rebecka Wigren veta att hon har en tumör i bröstet. Och nästa vecka får hon reda på hur farlig tumören är.– Jag trodde aldrig att det skulle vara en tumör, jag är så ung och har precis fyllt 20 år, säger hon till Nyheter24.

Helsingborgs Dagblad - 10 nov 16 kl. 09:39

"Idol"-Rebecka vill vara sig själv

Rebecka Karlsson har haft ett par intensiva veckor i sitt "Idol"-äventyr. I veckans fredagsfinal ska hon och de andra deltagarna ta sig an två låtar var. – Läskigt, säger hon om utmaningen.

Blekinge Läns tidning - 10 nov 16 kl. 09:39

"Idol"-Rebecka vill vara sig själv

Rebecka Karlsson har haft ett par intensiva veckor i sitt "Idol"-äventyr. I veckans fredagsfinal ska hon och de andra deltagarna ta sig an två låtar var. - Läskigt, säger hon om utmaningen.

BT - 10 nov 16 kl. 09:39

"Idol"-Rebecka vill vara sig själv

Rebecka Karlsson har haft ett par intensiva veckor i sitt "Idol"-äventyr. I veckans fredagsfinal ska hon och de andra deltagarna ta sig an två låtar var. - Läskigt, säger hon om utmaningen.

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 2 timmar sedan

”Vi fick inte dela ut plastfoster på Nyhem”

Föreningen Livsval fick inte dela ut modeller av foster i graviditetsvecka 12 från sin monter på Nyhemsveckan. – Vi tycker inte att det är ett bra sätt att kommunicera, säger Kjell Olsson från konferensledningen..

Världen Idag - 2 timmar sedan

En riskfylld årstid för människans bästa vän

En halväten kryddig korv, giftiga alger och varma bilar. Sommaren är härlig, men kan också bli farlig för våra fyrfota vänner. Det här ska du som hundägare tänka på nu när värmen är här..

Världen Idag - 10 timmar sedan

KD:s fall från tydlighet till förvirring

Väljarnas val av parti avgörs främst av två faktorer: Antingen uppskattar man partiets ideologi och politiska förslag, eller också har man förtroende för deras företrädare. De senaste veckornas händelser har slagit mot Kristdemokraterna i båda avseenden. Partiets motståndare har fått en jackpot genom att dels bryta KD:s uppgång, dels lyckas klistra negativa epitet på partiet och dels splittra partiet inifrån.

Världen Idag - Igår: 09:16

KD-ledningen får kritik när Adaktusson lämnar

Lars Adaktusson lämnar sin plats i Kristdemokraternas partiledning. Två ”avslöjanden” om ett möte i Colombia och abortomröstningar i EU har gjort att Adaktusson pressats internt. Världen idag har tittat närmare på dreven mot honom och vad partitopparnas uteblivna stöd mitt i stormen beror på..

Världen Idag - I förrgår: 09:00

Världen idag byter utgivningsdag till tisdagar

Från 1 juli kommer Världen idags läsare få veckans första tidning på tisdagar i stället för på måndagar. Orsaken till detta är förändringar i postgången hos Postnord..

Världen Idag - I förrgår: 11:00

Svensk pastor gav hopp till krigets offer

Kvinnor och barn som varit slavar hos IS gjorde starka intryck när pastorn Merzek Botros besökte Irak för att uppmuntra yazidier, kurder och kristna. – Det var den svåraste resa jag gjort, säger han och berättar om mötet med det krigshärjade landet..

Världen Idag - 21 jun 19 kl. 08:00

De flyttade till Cypern för att utrusta andra

Familjen Pommer flyttade till Cypern förra sommaren. De sålde allt de ägde på hemmaplan och startade på nytt på Cypern. Både Andreas och Lena Pommer har gedigen erfarenhet från församlingsarbete, mission och att leda bibelskola.

Världen Idag - 21 jun 19 kl. 08:00

KD-stöd till regeringen kan ge ökad migration

Kristdemokraterna stödjer regeringen i att förlänga den tillfälliga migrationslagen och samtidigt underlätta för familjeåterförening. Moderater och Sverigedemokrater varnar för följderna av lättnaderna..

Världen Idag - 20 jun 19 kl. 20:00

Pingstprofil till Arken i Värnamo

67-åringen David Johansson har inga planer på att lägga sig på latsidan. Nu har han fått en ny tjänst som pastor med inriktning mission i Pingstkyrkan i Värnamo. Med sig tar han missionsorganisationen Testa mission..

Världen Idag - 20 jun 19 kl. 16:00

Trump får EFK att tveka inför ordet ”evangelikal”

Evangeliska frikyrkan (EFK) har enligt dem själva ett identitetsproblem. För samtidigt som man känner sig hemma i begreppet evangelikal så ogillar man att ordet i en amerikansk kontext ibland har kommit att kopplas till nationalism. Nu diskuteras begreppet inom samfundet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.