Expressen > Nyheter

Monday, 24 June, 10:50

Expressen - 23 maj 19 kl. 07:38

Uppgifter: Theresa May väntas meddela sin avgång i morgonEnligt uppgifter till The Times väntas Theresa May meddela sin avgång i morgon.Hon förväntas stanna på sin post till dess att en efterträdare är vald. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
May, The Times, Theresa May

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Theresa, May, väntas, meddelasin , avgångi , morgon
SVT - 23 maj 19 kl. 08:05

Uppgifter: Theresa May väntas avgå i morgon

Storbritanniens premiärminister Theresa May väntas meddela sin avgång i morgon fredag. Det rapporterar The Times och hänvisar till källor inom partiet..

Skånskan - 23 maj 19 kl. 08:14

Uppgifter: Theresa May väntas meddela sin avgång på fredag

Storbritanniens premiärminister Theresa May väntar i morgon fredag meddela sin avgång. Det uppger brittiska The Times. Tidningen anger inte källor men uppger att May ska träffa Graham Brady som är ordförande för den konservativa 1922-kommittén och då meddela att hon lämnar sin post.

Expressen - 23 maj 19 kl. 07:49

MORGONENS NYHETER: Theresa May väntas meddela sin avgång • Porrstjärnans advokat åtalas för miljonbedrägeri • Kinesiska fabriker släpper ut förbjudet ämne

Storbritanniens premiärminister Theresa May väntas meddela sin avgång i morgon, enligt uppgifter till The Times.■■■Porrstjärnan Stormy Daniels tidigare advokat Michael Avenatti åtalas för att ha stulit miljoner av sin klient.■■■Kinesiska fabriker släpper ut stora mängder av det förbjudna ämnet CFC-11, som förstör ozonlagret.

DN - 15 jan 17 kl. 09:11

Theresa May väntas öppna för kompromisslöst Brexit

Den brittiska premiärministern Theresa May väntas öppna för att göra ett kraftigt uppbrott med EU, även om det innebär att Storbritannien tvingas lämna den gemensamma marknaden och tullunionen, rapporterar The Telegraph..

DI - 14 nov 18 kl. 14:52

Uppgifter: Theresa May vill snabba på åtstramningen kring brittiska spelterminaler

Theresa May vill snabba på åtstramningen kring fasta spelterminaler, något som väntas slå mot den brittiska spelindustrin. .

DI - 30 sep 17 kl. 14:02

Theresa May väntas ändra kurs i förhandlingarna om brexit

Storbritanniens premiärminister Theresa May försöker få fart på brexitsamtalen, med bara ett år till de ska vara klara. På fredagen träffade hon Tysklands omvalda förbundskansler Angela Merkel, och på söndagen talar hon på Tories partikonferens i Manchester..

DI - 08 jan 18 kl. 05:41

Theresa May väntas ombilda brittiska regeringen

Brittiska premiärministern Theresa May kommer att ombilda regeringen på måndagen. Det rapporterar flera medier, enligt Reuters..

DI - 21 mar 19 kl. 12:17

Uppgifter: Theresa May får bara åtta veckor brexitrespit

EU-toppmötet väntas idag säga nej till premiärminister Theresa Mays begäran om att skjuta på EU-utträdet. Hon får mindre än två månader extratid, inte tre månader som hon begärde på onsdagen, enligt brittisk media..

DI - 13 dec 18 kl. 14:24

Theresa May väntar sig inget genombrott på EU-toppmötet

Storbritanniens premiärminister Theresa May väntas sig inget omedelbart genombrott på EU-toppmötet på torsdagen. Men hon hoppas att arbetet kan påbörjas för att ge Storbritannien de juridiska försäkringar som behövs för att parlamentet ska kunna godkänna brexitavtalet..

DI - 11 feb 19 kl. 13:05

Theresa May tillbaka till parlamentet på tisdag

Storbritanniens premiärminister Theresa May väntas återvända till parlamentet för ett uttalande om brexitprocessen redan på tisdagen. Men enligt en talesperson för premiärministern parlamentet kommer inte att få rösta i frågan en här veckan som tidigare utlovat..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Skyltar ska stoppa spridning av fruktad svinpest i Väst

Nya skyltar har satts upp på rastplatser i Västsverige.På skyltarna varnas turister för att slänga matrester i naturen.Anledningen är att Jordbruksverket vill minska risken för att den fruktande afrikanska svinpesten sprids i Sverige, då den kan ta kål på både vildsvin och tamgrisar, skriver P4 Skaraborg.

Expressen - 30 minuter sedan

Bussbolag tvingas betala 9 miljoner – dom överklagas

Länstrafiken har dömts att betala 9 miljoner kronor till Bergkvarabuss efter att ha brutit mot ett avtal.Men juristerna på länstrafiken tycker att ”Tingsrättens tolkning av avtalsvillkoren har stora brister” – och överklagar domen, det skriver Smålandsposten. .

Expressen - 1 timme sedan

Här kastas flygvärdinnan upp i taket under kaoset

Ett passagerarflygplan drabbades av så svår turbulens under en flygning att en flygvärdinna kastades upp i taket och tio personer fick föras till sjukhus.Dramat filmades av en passagerare på planet och klippet fick snabbt stor uppmärksamhet, skriver ABC News..

Expressen - 1 timme sedan

Liseberg bryter brottstrenden

Bilinbrotten på Lisebergs södra parkering harminskat kraftigt de senaste åren.Anledningen är ökat patrullering och övervakning på området.– Vi är väldigt glada över trenden och att vårt arbete ger resultat, säger Julia Vasilis, informationschef på Liseberg till GöteborgDirekt.

Expressen - 1 timme sedan

Ann-Marie Begler ska utreda isolerade barnen

Ann-Marie Begler som tidigare var generaldirektör vid Försäkringskassan ska utreda Ystad kommuns hantering av de isolerade barnen, enligt Skånska Dagbladet.– När barn far illa måste samhället agera resolut och snabbt, säger hon i ett pressmeddelande..

Expressen - 1 timme sedan

En av Kinas mest jagade män gripen i Solna

En av Kinas mest jagade män har gripits och begärts utlämnad av USA – efter att Högsta domstolen i Sverige släppt honom ur häkte. .

Expressen - 1 timme sedan

Anställd andades in ren kvävgas - blev medvetslös

När en anställd skulle utföra morgonservice på en av Ragn-Sells anläggningar i Halmstad, fick han rent kväve i stället för friskluft i en andningsmask. Han blev medvetslös och fick vårdas i respirator i två dygn. Nu döms företaget och får betala 400 000 kronor, rapporterar Hallandsposten.

Expressen - 1 timme sedan

Nya miljögreppet: Gropar i marken

I Kungälv provar man nu en ny metod för att förhindra att avloppsvatten förorenar vattendrag vid översvämningar.En lösning kan vara gropar i marken.– Det kräver inte jättestor yta och det är lätt att hantera.

Expressen - 2 timmar sedan

Person på LSS-boende blev kränkt och slagen

En person på ett LSS-boende ska ha blivit slagen och kränkt av personal, uppger Helsingborgs Dagblad.Enligt tidningen har staden nu gjort en lex Sarah-anmälan.– Missförhållandet har pågått en tid, säger Marie Strömberg, verksamhetschef på vård- och omsorgsförvaltningen till Helsingborgs Dagblad..

Expressen - 2 timmar sedan

Båten beslagtagen – undersöks av polisen

I går hittades en man och en kvinna döda i en båt i Vättern utanför Olshammar i Askersunds kommun.En förundersökning om vållande till annans död har inletts – men i nuläget finns det ingen misstänkt. Båten som de två personerna hittades i ska under dagen undersökas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.