DI > Ekonomi

Monday, 17 June, 21:42

DI - 23 maj 19 kl. 07:33

Jimmy Bengtsson ny vd för VeidekkeDet norska byggbolaget Veidekke utser Sverigechefen Jimmy Bengtsson till ny vd för hela koncernen. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bengtsson, Veidekke, Sverigechefen Jimmy Bengtsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jimmy, Bengtssonny vd för , Veidekke
Affärsvärlden - 24 jan 18 kl. 18:00

Jimmy Bengtsson, Sverigechef Veidekke

Svetsarvägen 15, Solna..

Alingsås tidning - 09 jul 12 kl. 08:34

Jimmy Bengtsson slog förhandsfavoriten på JSM 

SEGELFLYG:  Tisdag och onsdag var de enda två dagarna som vädret tillät flygning under mästerskapsveckan på Herrljunga Flygfält. ? Klart man hade önskat sig fler tävlingsdagar, men vi är ändå nöjda med arrangemanget, säger tävlingsledare Henrik Svensson..

SVT - 3 timmar sedan

En lyckad operation har tagit Angelica Bengtsson till en ny nivå – vill förbättra sitt eget stavrekord

Angelica Bengtsson siktar på att förbättra sitt eget svenska utomhusrekord i stavhopp vid tävlingarna i Sollentuna under tisdagen. – Det blir det försök på 4,83 för att nå topp tio genom tiderna, säger Bengtsson som pekar på en lyckad operation bakom framgången..

SVT - 3 timmar sedan

Angelica Bengtsson vill upp på rekordlistan

Angelica Bengtsson siktar på att förbättra sitt eget svenska utomhusrekord i stavhopp vid tävlingarna i Sollentuna under tisdagen. – Det blir ett försök på 4,83 för att nå topp tio genom tiderna, säger Bengtsson som pekar på en lyckad operation bakom framgången senaste tiden..

Sydsvenskan - 17 nov 15 kl. 19:23

Lindstrand: Konstiga signaler att bänka Jimmy Durmaz

If it ain't broke, don't fix it. Det talesättet brukar gå att applicera på det mesta, inte minst laguttagningar. Erik Hamrén tänker annorlunda och väljer att montera när hälften av det som fungerade så fint på Friends: nämligen kantspelet.

Cornucopia - 21 nov 17 kl. 10:09

Black Friday: Veidekke sänker priserna i Barkaby med upp till 500 000:- SEK eller 11%

Bostadsutvecklare Veidekke hänger på den sk Black Friday och sänker priserna med upp till 500 000:- SEK per lägenhet i den sk Barkabystaden. Samtidigt fick (föga överraskande) inte Sverige EU:s   läkemedelsmyndighet till vilken hundratals bostäder reserverats i den sk Hagastaden. Även där hittar man Veidekke.

Cornucopia - 07 jun 19 kl. 12:06

Veidekke: Finansinspektionen förnekar ungdomar livslång skuldsättning

Veidekke har publicerat en rapport där man skyller bostadsbyggandets kris på Finansinspektionens skärpta amorteringingskrav, och att dessa förnekar kapitalsvaga grupper och ungdomar möjligheten till en livslång skuldsättning, som de aldrig kan bli av med.
Nybyggnation i Stockholm på rekordnivåer.Det norska byggbolaget Veidekke skräder inte på orden i sin rapport, och skyller det minskande bostadsbyggandet inte på överprissättningen av bostäder, utan på att Finansinspektionen infört skärpta amorteringskrav, som hindrar skuldsättning hos kapitalsvaga.

Dalarnas tidningar - 21 jun 18 kl. 12:00

I stjärnornas fotspår – Jimmy Durmaz: "Det var tårar och det var gränsdragningar"

Inför VM har Sporten besökt några av landslagsstjärnornas tidigare klubbar, för att se vart allt egentligen började. I den tredje delen berättar Thomas Bengtsson som tränade Jimmy Durmaz i BK Forward, om hur svår relationen var under en period. – Det var tårar och det var gränsdragningar.

Länstidningen i Jämtland - 21 jun 18 kl. 12:00

I stjärnornas fotspår – Jimmy Durmaz: "Det var tårar och det var gränsdragningar"

Inför VM har Sporten besökt några av landslagsstjärnornas tidigare klubbar, för att se vart allt egentligen började. I den tredje delen berättar Thomas Bengtsson som tränade Jimmy Durmaz i BK Forward, om hur svår relationen var under en period. – Det var tårar och det var gränsdragningar.

Skånskan - 23 mar 17 kl. 16:14

Veidekke bygger i Genarp

Genarp Det blir Veidekke som bygger bostäderna för nyanlända med uppehållstillstånd, i första hand barnfamiljer, i kvarteren Vollmar, Wrangel och Pottemakaren i Genarp. ERWP.fif(3)– Ett av bolagets förslag fick högst poäng i markanvisningstävlingen, förklarar tekniska nämndens ordförande Emma Berginger (MP).

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Urstarkt Scania mot börsen: “Position vi aldrig haft tidigare”

Lastbilskoncernen Traton med märkena Scania och MAN går mot en börsnotering med en rekordstark marknadsposition på den tunga lastbilsmarknaden i Europa. ”En sådan position som vi har nu har vi aldrig haft tidigare”, säger Scanias vd Henrik Henriksson..

DI - 1 timme sedan

Swedbank sparkar vd i Estland

Swedbank stänger av och byter ut vd:n och finanschefen i Estland.  Det skriver banken i ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

L i Örebro nominerar Sabuni till ny partiledare

Liberalerna i Örebro nominerar Nyamko Sabuni till ny partiledare, och ratar därmed örebroaren Johan Pehrson som är en av kandidaterna..

DI - 1 timme sedan

Efter granskning: Intern utredning tillsatt på Energimyndigheten

I fjol erbjöd Energimyndigheten offentliga aktörer att söka ett bidrag på fem miljoner kronor för att samordna insatser för energiomställning..

DI - 1 timme sedan

Trollspöet borta – Fed kan inte rädda börsen

Vem ringer du om du ser recessionsspöket? Jo, Fed. På onsdag har USA:s centralbank chansen att för första gången i den här cykeln sprida lite räntesänkningsmagi över marknaden.

DI - 1 timme sedan

Systembolagets hemkörning här för att stanna

Redan 2013 började Systembolaget med hemleveranser av dryck, på försök i några utvalda län. Nu är det dags att låta detta bli en del av den ordinarie verksamheten, meddelar Socialdepartementet i ett pressmeddelande..

DI - 2 timmar sedan

Stora störningar hos Tele2

Teleoperatören Tele2 har stora störningar på nätet som påverkar både företags- och privatkunder, rapporterar Aftonbladet..

DI - 2 timmar sedan

Fastighetsdoldisen om miljardimperiet: ”En slump rätt igenom”

Urban Edenström har de senaste 25 åren byggt ett miljardimperium i fastighetsbranschen. Nyligen tävlade han också om titeln världens främsta entreprenör. ”Mina tre söner håller på med karriärplanering, men för mig har det varit en slump rätt igenom”, säger han..

DI - 2 timmar sedan

Mikael Lindbäck ny finanschef på Flexqube

Flexqube, som handlas på First North, har rekryterat Mikael Lindbäck som ny finanschef. Han inleder tjänsten den 16 september 2019..

DI - 2 timmar sedan

Lufthansa sänkte Frankfurtbörsen

Europabörserna utvecklades oregelbundet under måndagen. Samlingsindexet Stoxx 600 var ned 0,1 procent. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.