Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 17 June, 21:40

Affärsvärlden - 23 maj 19 kl. 07:27

Domstolsbeslut mot Matra Petroleums dotterbolag - styrelsen lämnarEn amerikansk domstol har utfärdat vad som kallas "temporary restraining order and injunction" mot Matra Petroleums amerikanska dotterbolag. Parallellt kommer beskedet att styrelsen inte ställer upp för omval..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Matra Petroleums

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Domstolsbeslutmot , Matra, Petroleums, dotterbolag, styrelsen, lämnar
DI - 22 maj 19 kl. 22:31

Domstolsbeslut mot Matra Petroleums dotterbolag i USA

En amerikansk domstol har utfärdat en "temporary restraining order and injunction" mot Matra Petroleums amerikanska dotterbolag..

DI - 05 jun 19 kl. 18:47

Matra Petroleums dotterbolag har inte säkerställt lån

Matra Petroleums amerikanska dotterbolag har inte säkerställt refinansiering eller förlängning av lån och åtaganden som förfaller under tredje och fjärde kvartalet 2019. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 10 jun 19 kl. 09:14

Matra Petroleums långivare säger upp lån i förtid

Matra Petroleums kreditgivare har i förtid sagt upp samtliga lån till Matras amerikanska dotterbolag, totalt minst 73,6 miljoner dollar, till omedelbar betalning..

DI - 14 sep 18 kl. 08:23

Ökad produktion för Matra Petroleum

Matra Petroleums genomsnittliga olje- och gasproduktion, brutto, ökade med 12 procent i augusti 2018 till 855 fat oljeekvivalent per dag (boepd), jämfört med juli månads 762 boepd. Jämfört med den genomsnittliga dagsproduktionen under andra kvartalet ökade produktionen i augusti med 26 procent..

DI - 11 apr 17 kl. 16:09

Matra Petroleum noteras på First North

Matra Petroleum har godkänts för notering på First North och första handelsdag är planerad till den 20 april. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 23 maj 17 kl. 08:05

Matra ökar produktionen

Olje- och gasbolaget Matra Petroleum, som listades på First North den 20 april och som har tillgångar i amerikanska Texas, redovisar intäkter om 2,7 miljoner dollar för det första kvartalet (1,0)..

Affärsvärlden - 23 maj 17 kl. 08:16

Produktionsökning för Matra

Olje- och gasbolaget Matra Petroleum, som listades på First North den 20 april och som har tillgångar i amerikanska Texas, redovisar intäkter om 2,7 miljoner dollar för det första kvartalet (1,0)..

DI - 23 maj 18 kl. 08:42

Matra Petroleum vill dubbla dagsproduktionen

Matra Petroleu, som handlas på First North, redovisar intäkter på 2,4 miljoner dollar för det första kvartalet (2,4). Ebitda-resultatet uppgick till minus 38 tusen dollar (plus 414), och påverkades av realiserade värdeförändringar på derivat om minus 144 tusen dollar (plus 259)..

Affärsvärlden - 07 jun 19 kl. 08:56

Handelsstoppet i Matra Petroleum lyfts

Handelsstoppet i First North-listade oljebolaget Matra Petroleum lyfts i och med marknadens ordinarie öppnade på fredagen..

DI - 07 jun 19 kl. 08:55

Handelsstoppet i Matra Petroleum lyfts inför fredagens handel

Handelsstoppet i First North-listade oljebolaget Matra Petroleum lyfts i och med marknadens ordinarie öppning på fredagen. .

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Handeln i Global Gaming återupptas

Handeln i Global Gamings aktie på Nasdaq First North kommer att återupptas klockan 14.00 på måndagseftermiddagen efter en auktion som inleds klockan 13.50..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Global Gaming rasar efter indragen licens

Aktien i Global Gaming föll brant när handel återupptogs på måndagseftermiddagen..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Wall Street riktar blickarna mot Federal Reserve

Terminerna för de ledande USA-börserna visade små rörelser inför måndagens öppning..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Danske: Då sänker Fed räntan

Danske Bank tror att den amerikanska centralbanken Federal Reserve sänker räntan tre gånger under året, skriver sparekonomen Maria Landeborn i sitt veckobrev..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Kindred om Global Gaming: Bra att Spelinspektionen agerar tydligt

Spelinspektionens pågående granskning av bettingbolagen som på måndagen resulterade i indragen licens med omedelbar verkan för Global Gaming, oroar inte sektorkollegan Kindred - tvärtom..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

H&M sänke på börsen

Stockholmsbörsen har inlett den nya veckan oregelbundet efter fredagens rekyl på en längre uppgångsfas. Banker placerade sig i toppen av storbolagsindexet medan H&M agerade sänke..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Pimco: Riksbanken är för optimistisk

Riksbanken har indikerat att den vill höja med omkring 50 punkter under kommande 18 månaderna, men det är för optimistiskt. Det säger Peder Beck-Friis, förvaltare på Pimco..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Global Gaming handelsstoppas efter licensförlust

Handeln med aktien i Global Gaming på First North har stoppats inför marknadernas öppning på måndagen..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Global Gaming: Spelinspektionen saknar stöd i spellagen - överklagar

Global Gaming kommer överklaga Spelinspektionens beslut att dra i dotterbolaget Safe Ents licens för onlinespel och vadhållning i Sverige..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Pfizer köper bioteknikbolag för över 100 miljarder

Läkemedelsbolaget Pfizer förvärvar bioteknikbolaget Array Biopharma, som utvecklar molekyler inom cancer och sällsynta sjukdomar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.