Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 16 June, 21:34

Affärsvärlden - 23 maj 19 kl. 07:29

Veoneer utökar kapitalinjektionenVeoneer avser att ta in totalt 600-690 miljoner dollar i de två emissioner som aviserades häromdagen, mer än tidigare indikerat..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Veoneer, utökar, kapitalinjektionen
PrivataAffärer - 08 jan 19 kl. 10:12

Veoneer fortsätter rusa

På tre handelsdagar har depåbeviset därmed stigit cirka 20 procent, efter ett tungt fjärde kvartal som såg kursen mer än halveras. De senaste dagarnas uppgång inleddes på fredagen och accelererade på måndagen, då depåbeviset steg nästan 9 procent. Uppgången sammanföll med optimistiska rapporter om töväder mellan USA och Kina gällande handelskonflikten.

DI - 01 nov 18 kl. 07:06

Risken ökar för aktieägarna när Veoneer gasar i uppförsbacke

Vikande bilförsäljning och stigande kostnadsbas – när lönelistan sväller – gör att risken ökar i Autoliv-avknoppningen Veoneer..

Affärsvärlden - 16 maj 19 kl. 10:46

Teslas storägare dumpar innehav i elbilsbolaget - ökar i Veoneer

En av Teslas tidiga storägare har dumpat stora delar av innehavet i elbilstillverkaren under årets första kvartal. Samtidigt har innehavet i flera nybildade utmanare i fordonssektorn ökat, bland annat i svensk-amerikanska Veoneer..

Affärsvärlden - 27 jul 18 kl. 13:12

Veoneer upp på första rapporten

Autoliv-avknoppningen stiger på första rapporten som självständigt börsbolag. Bilsäkerhetsbolaget ökar både framtidsinvesteringarna och kvartalsförlusten..

DI - 31 maj 19 kl. 08:00

Risken ökar – aktien når ny botten

Bilsäkerhetsföretaget Veoneers aktie noterar nya bottenkurser, trots kapitalinjektion. Bilkonjunkturen ser ut att försvagas ytterligare och bolagets kunder förbereder sig på sämre tider. Veoneer ser därmed ut att gå alltmer i otakt med branschen..

Affärsvärlden - 22 maj 19 kl. 11:03

Deutsche Bank: Kapitalinjektionen inte nog - sälj Veoneer

Bilsäkerhetsföretaget Veoneers planerade kapitalinjektion på sammanlagt 500 miljoner dollar, cirka 4,8 miljarder kronor, kanske inte är tillräckligt stor, menar Deutsche Bank..

PrivataAffärer - 31 aug 18 kl. 11:31

Aktiechatten: Hernhag avslöjar när det är dags att sälja

Cissi: Hej! Hur tänker du kring viktning av din portfölj? Har du någon maximal nivå där du börjar sälja av?

PrivataAffärer - 29 apr 19 kl. 09:39

Veoneers vd: Botten nås först andra kvartalet

Läs också: Svag rapport från Veoneer ”Vi drabbades av nedgången i bilförsäljningen. Vi är ett stort bolag sett till orderingång och resurser, men ett litet bolag när det gäller försäljning. Viker då marknaden så drabbas vi”, konstaterar vd Jan Carlson i en intervju med Nyhetsbyrån Direkt.

PrivataAffärer - 31 maj 19 kl. 11:38

Hernhag: Sju aktier för långsiktiga

Missa inte Marcus nya bok: Nyligen kom Marcus femte aktiebok ut - ”Att lyckas med aktiesparande”. Boken är skriven tillsammans med Jan Sterner och är en guide in i aktiernas underbara värld. Beställ boken här!

PrivataAffärer - 01 feb 19 kl. 11:37

Hernhag: Fem bra aktier att investera långsiktigt i

Köp Marcius senaste bok: Här kan du köpa Marcus senaste bok "Bli rik på aktieutdelning". Petter: Hej Marcus, har du tips på tre till fem aktier att investera långsiktig i. Är det för sent att köpa Fortnox och Castellum?

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 14:25

Ministrarna får påökt

Stefan Löfven (S) får påfyllning i kassan. Från och med den 1 juli höjs statsministerarvodet med 4 000 kronor till 176 000 kronor per månad..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:28

Norwegian lyfter efter Boeing-uppgifter

Flygbolaget Norwegians vd, Bjørn Kjos tror att Boeings problemmodell 737 Max 8 kommer att återtas i trafik redan i sommar, sade han i en intervju i Paris på fredagen enligt Bloomberg..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:59

Guldpriset nära femårshögsta

Guldpriset steg på nytt på fredagsmorgonen och närmade sig därmed de senaste topparna från början av 2018 och sommaren 2016..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:08

EU granskar Postnords statsstöd

EU-kommissionen startade på fredagen en fördjupad granskning av svenskt och danskt statligt stöd till Postnord 2017-2019..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:52

Millicoms vd köper aktier för drygt 23 miljoner

Millicoms vd Mauricio Ramos har på fredagen köpt 45.000 aktier i bolaget till en kurs om i snitt 54:28 dollar, totalt motsvarande drygt 23 miljoner kronor..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:54

Balder köper fastighetsbestånd för 800 miljoner

Balder har förvärvat ett fastighetsbestånd i Göteborg bestående av hotell, kontor, logistik och bostäder för cirka 800 miljoner kronor..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:57

Börsplus: Sälj affiliatebolaget

Trots att Future Gamings aktie har fallit kraftigt så finns det ju i teorin fortfarande 100 procent nedsida, skriver SvD Börsplus..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:35

Andersson: Oklart om EU:s Tobinskatt berör svensk aktiehandel

Det är ännu oklart om den nya utformningen av den finansiella transaktionsskatten som tio euroländer vill införa kommer att beröra svensk aktiehandel. Det sade finansminister Magdalena Andersson till journalister under ekofinmötet på fredagen..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:01

Detta blir Tobin Properties sista handelsdag

 Sista dag för handel på First North för bostadsutvecklaren Tobin Properties blir den 28 juni, framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:03

Verkstadsaktier i botten på börsen

Stockholmsbörsen sjönk under fredagsförmiddagen efter de senaste åtta dagarnas uppgångar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.