Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 16 June, 11:03

Aftonbladet - 23 maj 19 kl. 07:21

Journalistikens jobb blir svårare när engagemang styr
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Journalistikens, jobbblir , svårarenär , engagemang, styr
NSD - 10 jul 13 kl. 16:41

Holmströms nya jobb: Lärare i sin egen spelstil

De unga spelarna i NHL-laget ska bli bättre på att göra skitjobbet framför motståndarmålet.Lärare i ämnet: Tomas Holmström, såklart.? Jag har sett många matcher och, allvarligt, ingen vet huir man ska göra, säger han..

Nya Wermlands Tidningen - 04 nov 15 kl. 06:00

Balansen familj/jobb svårare för kvinnliga ingenjörer

Vägen till ingenjörsyrket är krokigare för kvinnor än för män. Och efter utbildningen är det svårare för kvinnor att få de bästa jobben, även om de har samma kvalifikationer som männen..

SmålandsPosten - 23 okt 13 kl. 06:45

Möjligheternas Sverige börjar i en skola med fokus på jobb

Växjös skolor ska fråga vart en elev vill, inte var hen kommer ifrån. För att nå en likvärdig skola som utjämnar livchanser krävs en höjd ambitionsnivå i det kompensatoriska uppdraget, skriver Oliver Rosengren (M), grupp­ledare, gymnasienämnden, Pernilla Tornéus (M), gymnasienämndens arbets­utskott och Anna Gustbée (M), gymnasienämndens arbetsutskott. Nya Moderaterna i Växjö har som överordnat mål för skolpolitiken att utbildning ska leda till arbete.

YLE - 09 apr 13 kl. 10:38

Lärarna har svårt att göra sitt jobb

Fallet med läraren i Alphyddans högstadium i Helsingfors som avskedades efter att handgripligen avlägsnat en 15-årig störande elev från skolans matsal har väckt stor uppmärksamhet. Läraren har fått stöd från många håll. Lärarfacket OAJ anser att stadens beslut att avskeda läraren var en för drastisk åtgärd.

DI - 09 nov 16 kl. 06:40

Trump-seger kan göra Riksbankens jobb svårare

Kronan har försvagats i spåren av tisdagsnattens USA-val. Det amerikanska valresultatet kan leda till svårigheter för Riksbanken, enligt Anna Breman, chefsekonom på Swedbank.  .

YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

Dagensanalys.se - 13 nov 18 kl. 10:00

Därför är engagemang ett uselt mått

Varumärken har använt engagemang som ett mått sedan början av sociala medier. ”Vi kunde inte ha valt en mer felaktig variabel,” anser Nate Elliot från Nineteen Insights. Facebook använde engagemang som ett mått för att mäta effekten av sina annonser år 2007.

YLE - 19 mar 15 kl. 11:30

Engagemang huvudsaken då man leder

Det finns inte en modell för hur en bra chef skall vara. Det viktigaste är att vara sig själv. Det säger polischef Carin Götblad som på torsdag föreläste om ledarskap i Vasa.

SmålandsPosten - 18 sep 13 kl. 08:22

Journalistikens väsen

Jag funderar ibland på syftet med journalistik. Inte så att jag betvivlar att det finns en mening, jag funderar snarare på vari den ligger. Det slutar alltid på samma sätt: Att granska, beskriva, upplysa.

YLE - 11 aug 15 kl. 05:55

Lärare i Helsingfors jobbar långa dagar utan lön

En hel vecka med långa arbetsdagar utan lön. Det är verkligheten för de nya lärarna vid de svenskspråkiga skolorna i Helsingfors. De mer eller mindre tvingas till oavlönat jobb inför skolstarten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.