DI > Ekonomi

Monday, 17 June, 21:12

DI - 23 maj 19 kl. 07:23

Zetadisplays storägare tankar aktier för 3,1 miljonerZetadisplays storägare och styrelseledamot Anders Pettersson har via sitt bolag Ningamma ökat innehavet i bolaget med sammanlagt 140.016 aktier för totalt drygt 3,1 miljoner kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Anders Pettersson, Ningamma

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zetadisplays, storägare, tankar, aktierför , 3,1miljoner
Dagens PS - 23 jul 18 kl. 07:40

Storägare tankar aktier – läge att ta rygg?

Industrileverantören Bufabs storägare Liljedahl utökar sitt innehav i bolaget. Bengt Liljedal köpte den 20 juli 800.000 aktier till kursen 110 kronor, enligt Finansinspektionens insynslista.

DI - 10 jan 19 kl. 17:47

Trentions storägare tankar aktier

Trentions storägare Mats Gabrielsson har köpt ytterligare drygt 180.000 aktier i bolaget och därmed ökat sin ägarandel, privat och via bolag, till 38,7 procent av antalet aktier i bolaget..

DI - 22 feb 17 kl. 09:31

Ratos storägare tankar aktier - köper för 15 Mkr

Jan Söderberg köpte på tisdagen via sitt förvaltningsbolag 350.000 B-aktier i Ratos, där han är styrelseledamot och storägare, för 42:50 kronor styck enligt Finansinspektionens insynsregister..

DI - 02 maj 17 kl. 14:31

Nolatos storägare tankar aktier

Nolatos storägare Hamrins Siftelse har köpt drygt 30.000 aktier i bolaget, via ett registrerat aktieköp av Lovisa Hamrin..

DI - 27 nov 17 kl. 17:54

Xsprays storägare tankar aktier

First North-listade specialistläkemedelsbolaget Xspray Pharmas storägare Anders Bladh har genom det helägda bolaget Ribbskottet köpt 155.500 aktier i bolaget från Recipharm. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 19 sep 18 kl. 08:23

QBNK:s storägare tankar aktier

QBNK:s storägare, tillika styrelseledamot, har köpt 67.514 aktier i bolaget för 8:50 styck, vilket motsvarar en likvid på nära 0,6 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..

Dagens PS - 01 nov 17 kl. 07:28

Trots vinstvarning – storägare tankar portföljen

Köper aktier för nästan 9 miljoner kronor i bolaget. Staffan Persson har den 27 oktober köpt 240 710 aktier i fastighetsbolaget Oscar Properties. Staffan Persson är styrelseledamot och en av de största ägarna.

Affärsvärlden - 19 jul 17 kl. 07:17

Cloettas storägare tankar aktier

Cloettas största ägare, Malfors Promotors, köpte på tisdagen nästan 623.000 B-aktier i godisbolaget - en investering värd 18,2 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 20 jul 17 kl. 07:29

Storägare tankar aktier i Cloetta igen

Största ägare i Cloetta, Malfors Promotor som kontrolleras av familjen Svenfelt, har den 19 juli köpt ytterligare 200.000 aktier i bolaget till ett sammanlagt värde av 6 miljoner kronor..

DI - 02 mar 18 kl. 08:39

Storägare tankar aktier i Bulten

Storägaren Volito köpte på torsdagen ytterligare 25.608 aktier i Bulten som är underleverantör till fordonsindustrin. Transaktionskursen på närmare 1:10 kronor per aktie innebär att köpeskillingen för aktieposten var cirka 2,8 miljoner kronor..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Urstarkt Scania mot börsen: “Position vi aldrig haft tidigare”

Lastbilskoncernen Traton med märkena Scania och MAN går mot en börsnotering med en rekordstark marknadsposition på den tunga lastbilsmarknaden i Europa. ”En sådan position som vi har nu har vi aldrig haft tidigare”, säger Scanias vd Henrik Henriksson..

DI - 30 minuter sedan

Swedbank sparkar vd i Estland

Swedbank stänger av och byter ut vd:n och finanschefen i Estland.  Det skriver banken i ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

L i Örebro nominerar Sabuni till ny partiledare

Liberalerna i Örebro nominerar Nyamko Sabuni till ny partiledare, och ratar därmed örebroaren Johan Pehrson som är en av kandidaterna..

DI - 1 timme sedan

Efter granskning: Intern utredning tillsatt på Energimyndigheten

I fjol erbjöd Energimyndigheten offentliga aktörer att söka ett bidrag på fem miljoner kronor för att samordna insatser för energiomställning..

DI - 1 timme sedan

Trollspöet borta – Fed kan inte rädda börsen

Vem ringer du om du ser recessionsspöket? Jo, Fed. På onsdag har USA:s centralbank chansen att för första gången i den här cykeln sprida lite räntesänkningsmagi över marknaden.

DI - 1 timme sedan

Systembolagets hemkörning här för att stanna

Redan 2013 började Systembolaget med hemleveranser av dryck, på försök i några utvalda län. Nu är det dags att låta detta bli en del av den ordinarie verksamheten, meddelar Socialdepartementet i ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Stora störningar hos Tele2

Teleoperatören Tele2 har stora störningar på nätet som påverkar både företags- och privatkunder, rapporterar Aftonbladet..

DI - 1 timme sedan

Fastighetsdoldisen om miljardimperiet: ”En slump rätt igenom”

Urban Edenström har de senaste 25 åren byggt ett miljardimperium i fastighetsbranschen. Nyligen tävlade han också om titeln världens främsta entreprenör. ”Mina tre söner håller på med karriärplanering, men för mig har det varit en slump rätt igenom”, säger han..

DI - 2 timmar sedan

Mikael Lindbäck ny finanschef på Flexqube

Flexqube, som handlas på First North, har rekryterat Mikael Lindbäck som ny finanschef. Han inleder tjänsten den 16 september 2019..

DI - 2 timmar sedan

Lufthansa sänkte Frankfurtbörsen

Europabörserna utvecklades oregelbundet under måndagen. Samlingsindexet Stoxx 600 var ned 0,1 procent. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.