DI > Ekonomi

Monday, 17 June, 21:28

DI - 23 maj 19 kl. 07:11

Essity investerar 400 miljoner i tysk fiberanläggningHygienbolaget Essity investerar 400 miljoner kronor i en integrerad anläggning för produktion av pappersmassa från alternativ fiber i form av växtbaserade restprodukter från jordbruket..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Essity

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Essity, investerar, 400miljoner i , tysk, fiberanläggning
DI - 09 mar 18 kl. 08:08

Skanska investerar 400 miljoner i Polen

Skanska investerar cirka 400 miljoner kronor i den första fasen av ett nytt kontorsprojekt i Gdansk, Polen. Projektets första fas kommer att bli 14 våningar hög med en total uthyrningsbar yta på cirka 23.300 kvadratmeter och två plan med parkering under mark..

Helsingborgs Dagblad - 16 jan 17 kl. 08:54

SKF investerar i tysk fabrik

SKF investerar 145 miljoner kronor i modernisering av sin fabrik i tyska Schweinfurt, öster om Frankfurt. En lika stor satsning i samma fabrik presenterades även i november, vilket alltså innebär en sammanlagd investering på nästan 300 miljoner. SKF, so.

Barometern - 16 jan 17 kl. 08:54

SKF investerar i tysk fabrik

SKF investerar 145 miljoner kronor i modernisering av sin fabrik i tyska Schweinfurt, öster om Frankfurt. En lika stor satsning i samma fabrik presenterades även i november, vilket alltså innebär en sammanlagd investering på nästan 300 miljoner.(TT).

Realtid - 16 aug 18 kl. 08:56

Kinnevik investerar i tysk fintech

Kinnevik investerar i tyska fintechbolaget Deposit Solutions senaste investeringsrunda på 100 miljoner dollar..

Helsingborgs Dagblad - 31 mar 11 kl. 08:33

Fabege investerar 400 miljoner

Fastighetsbolaget Fabege har köpt två obebyggda fastigheter i Arenastaden i Solna på 9 200 respektive 15 600 kvadratmeter. Säljare är Fastighets AB Granen och Estancia Fastigheter. Fabege har dessutom beslutat att genomföra ett investeringsprojekt i Hammarby sjöstad i Stockholm.

DI - 24 okt 18 kl. 07:05

Axfood storsatsar automation – investerar 400-600 miljoner om året

Dagligvarubjässen Axfood storsatsar på ett högautomatiserat lager i Stockholm. Under de kommande fyra åren kommer bolaget uppskattningsvis investeras 400-600 miljoner kronor. .

DN - 22 feb 12 kl. 11:26

Scania investerar i nya lager

Lastbilstillverkaren Scania investerar 400 miljoner kronor i nya lageranläggningar..

DI - 06 jun 16 kl. 15:32

General Electric investerar i tysk batteritillverkare

Den tyska batteritillverkaren Sonnen meddelade under måndagen att GE Ventures Capital, ett Kalifornienbaserat dotterbolag till General Electric, investerat i bolaget för att stötta utvecklingen av Sonnens varumärke inom batterilagring för bostäder, rapporterar Reuters..

GöteborgsPosten - 16 jan 17 kl. 08:54

SKF investerar i tysk fabrik

Affärsvärlden - 17 feb 14 kl. 09:28

AAK investerar 400 miljoner kronor i brasiliansk fabrik

AAK, Aarhus Karlshamn, kommer uppföra en ny produktionsanläggning för special- och semispecialoljor i Jundiai, São Paulo, Brasilien..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Urstarkt Scania mot börsen: “Position vi aldrig haft tidigare”

Lastbilskoncernen Traton med märkena Scania och MAN går mot en börsnotering med en rekordstark marknadsposition på den tunga lastbilsmarknaden i Europa. ”En sådan position som vi har nu har vi aldrig haft tidigare”, säger Scanias vd Henrik Henriksson..

DI - 1 timme sedan

Swedbank sparkar vd i Estland

Swedbank stänger av och byter ut vd:n och finanschefen i Estland.  Det skriver banken i ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

L i Örebro nominerar Sabuni till ny partiledare

Liberalerna i Örebro nominerar Nyamko Sabuni till ny partiledare, och ratar därmed örebroaren Johan Pehrson som är en av kandidaterna..

DI - 1 timme sedan

Efter granskning: Intern utredning tillsatt på Energimyndigheten

I fjol erbjöd Energimyndigheten offentliga aktörer att söka ett bidrag på fem miljoner kronor för att samordna insatser för energiomställning..

DI - 1 timme sedan

Trollspöet borta – Fed kan inte rädda börsen

Vem ringer du om du ser recessionsspöket? Jo, Fed. På onsdag har USA:s centralbank chansen att för första gången i den här cykeln sprida lite räntesänkningsmagi över marknaden.

DI - 1 timme sedan

Systembolagets hemkörning här för att stanna

Redan 2013 började Systembolaget med hemleveranser av dryck, på försök i några utvalda län. Nu är det dags att låta detta bli en del av den ordinarie verksamheten, meddelar Socialdepartementet i ett pressmeddelande..

DI - 2 timmar sedan

Stora störningar hos Tele2

Teleoperatören Tele2 har stora störningar på nätet som påverkar både företags- och privatkunder, rapporterar Aftonbladet..

DI - 2 timmar sedan

Fastighetsdoldisen om miljardimperiet: ”En slump rätt igenom”

Urban Edenström har de senaste 25 åren byggt ett miljardimperium i fastighetsbranschen. Nyligen tävlade han också om titeln världens främsta entreprenör. ”Mina tre söner håller på med karriärplanering, men för mig har det varit en slump rätt igenom”, säger han..

DI - 2 timmar sedan

Mikael Lindbäck ny finanschef på Flexqube

Flexqube, som handlas på First North, har rekryterat Mikael Lindbäck som ny finanschef. Han inleder tjänsten den 16 september 2019..

DI - 2 timmar sedan

Lufthansa sänkte Frankfurtbörsen

Europabörserna utvecklades oregelbundet under måndagen. Samlingsindexet Stoxx 600 var ned 0,1 procent. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.