Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 16 June, 10:34

Helsingborgs Dagblad - 23 maj 19 kl. 07:00

Minnesord om Annika SjöströmGymnasieläraren Annika Sjöström, Malmö, har som tidigare meddelats avlidit i en ålder av 62 år..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Annika Sjöström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minnesordom , Annika, Sjöström
Sydsvenskan - 23 maj 19 kl. 07:00

Minnesord om Annika Sjöström

Gymnasieläraren Annika Sjöström, Malmö, har som tidigare meddelats avlidit i en ålder av 62 år..

DN - 26 feb 18 kl. 11:20

Minnesord: Pia Sedendahl Åström

Arkitekt Pia Sedendahl Åström, Täby, har avlidit efter en tids sjukdom. Hon blev 57 år. Närmast anhöriga är maken Hasse Åström och döttrarna Linnea och Fredrika..

DN - 01 dec 17 kl. 17:48

Minnesord: Lars-Erik Ström

Konstnären Lars-Erik Ström, Lidköping, har avlidit i en ålder av 88 år. Närmast anhöriga är livskamraten Kerstin Strandberg och döttrarna Karin och Anna  .

Kristianstadsbladet - 02 jan 14 kl. 14:58

Foto som går mot strömmen i vår

Fotografiet stärker sin ställning i konstvärlden. Våren 2014 görs ett stort antal fotoutställningar på museer och konsthallar i Sverige. En av dem bryter tvärt mot den vedertagna historieskrivningen.

Trelleborgs Allehanda - 02 jan 14 kl. 14:58

Foto som går mot strömmen i vår

Fotografiet stärker sin ställning i konstvärlden. Våren 2014 görs ett stort antal fotoutställningar på museer och konsthallar i Sverige. En av dem bryter tvärt mot den vedertagna historieskrivningen.

YLE - 26 jan 16 kl. 07:57

Garnbombning på Strömsö

Med folkets hjälp kommer våren tidigt till Strömsö i år. Vi har samlat in virkade blommor till en virkningsinstallation i Strömsös trädgård. Vi ville göra något helt nytt tillsammans med vår publik och så föddes idén till detta virkprojekt.

GT - 23 nov 16 kl. 09:55

Annika tar fighten – mot alla "dick pics"

Annika Ström är spårvagnsföraren och personen bakom Instagramkontot @varmkorvboogie som varje vecka får oönskade "dick pics" skickade till sig. Och hon är inte ensam. – Det visar på en skitdålig dålig kvinnosyn, säger Annika Ström..

Skånskan - 09 okt 15 kl. 08:00

Många sidor av Annika Norlin

Kultur och Nöje Idag tar Annika Norlin Malmö Live i besittning. Hela helgen är det hon som står för programmet vilket inkluderar såväl spelningar med egna banden Säkert! och Hello Saferide som en spelning där hon för första gången ställer sig framför en symfoniorkesterVi möter Annika Norlin i hotellfoajén på torsdagsmorgonen.

Politologerna - 09 jan 16 kl. 08:43

Om demokratiutredningens förslag till sänkt rösträttsålder

Demokratiutredningen föreslår försök med sänkt rösträttsålder till 16-år i lokala val vid de två nästkommande riksdagsvalen. Liknande försök har genomförts i flera andra länder tidigare (t ex Norge) och på flera håll (Skottland, Österrike, Estland, delstater i Tyskland och USA) har valsystemet ändrats permanent i närtid. Andra länder som t ex Brasilien och Argentina har länge haft 16 år som rösträttsgräns.

DN - 24 nov 15 kl. 17:50

Annika Ström Melin: Inte omöjligt att Tyskland följer efter

Hur kommer skärpta id-kontroller att påverka flyktingströmmarna i Europa? Och hur kommer de andra länderna att reagera på Sveriges nya lagstiftning? DN:s Brysselkorrespondent Annika Ström Melin reder ut..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Nattåg står stilla efter ledningsfel

Flera nattåg står stilla i Ånge i Västernorrland efter ett ledningsfel. Ett av de fyra tågen var på väg till Göteborg och ett annat till Stockholm. Trafikverket har i nuläget ingen prognos för när tågen, och trafiken, kan vara igång igen.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Små donatorer betalar notan för Notre-Dame

Efter branden i Notre-Dame strömmade löften om pengar till återuppbyggandet in. Men än så länge har inte de franska miljardärerna betalat vad de lovat, skriver AP på Twitter. I stället är det små donationer från privatpersoner som betalat lönerna för de.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Gallagher döper skiva efter Lennon

Liam Gallaghers kommande album "Why me? Why not?" är döpt med inspiration av John Lennon.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Gammal badlivstidning ges ut på nytt

Tidning i gammal stil blir turisternas guide i sommar..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Abortlagar väcker ilska, engagemang hos unga

"Skrämmande men inte förvånande". Sådan är den allmänna reaktionen bland kvinnliga studenter på Spelman College i Georgia – en av de USA-delstater som nyligen införde en mycket strikt abortlag. Den infekterade abortfrågan splittrar amerikanerna, visar f.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Flygplan i krock – två piloter döda

Två piloter har dött efter att två mindre flygplan kolliderat i luften nära Masterton i Nya Zeeland. Kort innan planen krockade hade fyra fallskärmshoppare hoppat från det ena planet. Alla fyra överlevde.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ingen ny bevisning i ”tvättstugemordet”

24 år har gått sedan en 33-årig kvinna mördades i en tvättstuga i Oxhagen i Örebro, men fallet är fortfarande olöst. Förhoppningar väcktes tidigare i år om att komma närmare en lösning, då Örebropolisen skickade in material från tvättstugan till natione.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Höga huspriser vid havet tömmer kustbyarna – men byar i inlandet har fått ett uppsving

Familjen Håkansson Regnell kämpar för att stanna kvar i Simrishamn..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Målkalas tack, för att vässa anfallarna

Få nu till det i Golden Zon. Markoolios gamla EM-dänga har aldrig varit mer rätt..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Bästa böckerna sommaren 2019

Kulturreaktionen tipsar om bra sommarläsning, och berättar vad de själva kommer att läsa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.