UT > Nyheter

Friday, 21 June, 02:16

UT - 23 maj 19 kl. 06:46

Lager 157 blir kontantfria – säger nej till sedlarSjuhäradsföretaget Lager 157 kommer att säga nej till sedlar och mynt. På sikt är tanken att alla kedjans butiker ska bli kontantfria. – Det finns en rad skäl till det, säger operativa chefen Johanna Winter till Market..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Lager, Johanna Winter, Market

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lager, 157blir , kontantfriasäger , nejtill , sedlar
BT - 15 nov 14 kl. 15:57

Lager 157 expanderar i Stockholm

Den 27 november öppnar Lager 157, med huvudkontor i Gällstad, sin andra butik i Stockholmsområdet, i det nybyggda handelsområdet Barkarby Gate. Lager 157 har sedan tidigare en butik i Port 73 i Haninge och är därutöver redan etablerade på arton platser runt om i Sverige. Lager 157 är ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma modeföretag och den nya butiken i Barkarby Gate är ett steg i den fortsatta expansionen.

BT - 19 jan 11 kl. 07:36

Lager 157 till Höganäs

Gällstadsföretaget Lager 157 expanderar. Nu öppnas en butik i skånska Höganäs. År 1999 grundades Lager 157 i Gällstad.

BT - 08 jan 15 kl. 21:50

Monsterkö när Lager 157 höll audition

Köerna ringlade långa när Lager 157 höll audition och sökte ett tiotal butiksmedarbetare. I mars öppnar företaget sin 20:e butik, i Halmstad. Musiken dunkar från Roberts Coffee på Hamngatan i Halmstad.

BT - 30 sep 11 kl. 21:21

Lager 157 öppnar nytt i Norrköping

Butikskedjan Lager 157 etablerar sig under hösten och vintern först i Uppsala och senare i Norrköping. Det innebär att det innan året är slut finns åtta Lager 157-butiker runt om i Sverige. Företaget grundades 1999 i Gällstad och sysselsätter just nu 200 personer.

BT - 30 sep 11 kl. 21:21

Lager 157 öppnar nytt i två städer

Butikskedjan Lager 157 etablerar sig under hösten och vintern först i Uppsala och senare i Norrköping. Det innebär att det innan året är slut finns åtta Lager 157-butiker runt om i Sverige. Företaget grundades 1999 i Gällstad och sysselsätter just nu 200 personer.

UT - 18 sep 13 kl. 18:06

Öppning i norr för Lager 157

Under hösen öppnar Lager 157 en butik i Sundsvall. Det blir företagets 15:e och nordligaste etablering. Lager 157 väljer att rekrytera medarbetare genom en audition, precis som man gjort på flera andra platser.

DalaDemokraten - 16 jul 14 kl. 10:16

Lager 157 blir Kupolens lyft

I månadsskiftet mellan september och oktober är det planerat att ett ombygge ska påbörjas av Julas tidigare lokal för att Lager 157 ska kunna öppna upp, detta enligt Jonas Ivarsson som är marknadsansvarig för modekedjan. Lager 157 har redan en butik i Sågmyra men att den butikens framtid kommer påverkas av nyöppningen i Kupolen tror inte Jonas Ivarsson..

UT - 23 jan 16 kl. 01:00

Lager 157 planerar stor distributionscentral i Ulricehamn

En stor samlad anläggning för butiksdistribution och e-handel. Det vill snabbväxande Lager 157 etablera så snabbt som möjligt i Ulricehamn. – Rönnåsen är alternativ ett och jag hoppas att vi inom kort är överens med kommunen, säger Lager 157:s ägare Stefan Palm..

Barometern - 13 feb 17 kl. 12:51

Då öppnar Lager 157: "Inte haft ett sådant tryck tidigare"

Byggprojektet liksom rekryteringsprocessen är i gång. Nu finns också ett datum när Lager 157 öppnar i Hansa city. – Den 13 april har vi satt ner som preliminärt öppningsdatum, säger Jonas Ivarsson, marknadschef på Lager 157..

BT - 10 aug 18 kl. 11:37

Nu öppnar Lager 157 i Borås: ”Inget hot mot Gällstad”

Från BMW-affär till Lager 157. Den omgörningen gäller nu för 1800 kvadratmeter butiksyta på Viared. Stefan Palm, Lager 157:s grundare och ägare, har funderat på butik i Borås i många år.

Fler nyheter från UT

UT - 3 timmar sedan

Nittorp tappade segern

Olivia Chus straffmål såg ut att räcka till Nittorpsseger hemma mot Valinge-Derome. Men en försvarsmiss gav bort två poäng till bortalaget..

UT - 4 timmar sedan

Dalstorp föll borta: ”Fruktansvärt besviken”

Det blev ingen rolig torsdagskväll för Dalstorp. Trots en straff och en utvisning med sig så förlorade laget mot Asarum med 1-0. – Vi har chanser men får inte in bollen, säger assisterande tränaren Erik Andersson..

UT - 6 timmar sedan

Tips: Fyra fräscha drinkfavoriter

Vill du bli kung i baren? Då ska du satsa på enkla ingredienser och personliga smakfavoriter. Bartendrarna på Nord Inn tipsar om några fräscha törstsläckare till sommarens semesterkvällar.

UT - 8 timmar sedan

Monica Olsson Rydh: Bäst att ta det kallt

Är man Sweden Rock-änka i fyra dagar med fem barn att ansvara för så vill man inte ha några större missöden. .

UT - 8 timmar sedan

Så ska jordgubbarna ätas – ulricehamnarna svarar

Ler och långhalm, jul och Kalle Anka, midsommar och jordgubbar: men hur ska de ätas egentligen?.

UT - 11 timmar sedan

Arbetsmiljö: Företag får bakläxa efter pallar föll över arbetare

Efter en inspektion av Arbetsmiljöverket vid ett industriföretag i Ulricehamns kommun får nu företaget bakläxa på sitt arbetsmiljöarbete. .

UT - 12 timmar sedan

Nytt artistsläpp till Uport: Di Leva hyllar Bowie: ”Helt fantastiskt”

Den andra augusti slår den populära festivalen Uport i Ulricehamn upp dörrarna. Idag avslöjades ytterligare en artist – ingen mindre än Thomas Di Leva..

UT - 14 timmar sedan

Elva miljoner senare: Snart dags för inflytt i K-märkta Hällströmska huset

Medan Sune Mordenfeld visar runt i lägenheterna, med frilagda gamla takbjälkar och tegel från brandväggen, spurtar byggjobbarna med det allra sista. – Jag ger mig inte in i att köpa en K-märkt fastighet igen. Men nu när det här är klart är det ändå kul att äga, det är ju entrén till gågatan..

UT - 14 timmar sedan

Midsommar: Margareta visar hur du gör en snabb jordgubbstårta

Till midsommarfirandet vid Bogastugan i Tolkabro ska det göras 20 tårtor, där Margareta Johansson står för fyra av dem. UT träffade henne för att få tips på hur du kan göra en snabb jordgubbstårta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.