UT > Nyheter

Monday, 24 June, 11:23

UT - 23 maj 19 kl. 06:36

200 lärare missade utbildning – ”Väldigt ovanligt”Det blev ingen avslutning av den stora utbildningssatsningen för grundskolelärarna i Ulricehamns kommun, som planerat. För få anmälda deltagare gjorde att Navet Science Center i Borås ställde in. .
Läs mer på UT
Läs mer om:
Ulricehamns, Navet Science Center, Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 200, lärare, missade, utbildning, Väldigt, ovanligt
Cornucopia - 19 jul 16 kl. 16:19

Dagens sultan Erdogan: 15 200 lärare får sparken

Så var det dags att följa upp sultan Erdogans utrensningar. Det har nu gått drygt tre dygn sedan militärkuppförsöket mot Erdogan och hans utredning har identifierat 15 200 lärare som delaktiga i kuppen. Dessa får nu sparken.

Västerbottens Folkblad - 06 dec 18 kl. 12:06

200 förare kontrollerades av polis

Under torsdagsförmiddagen kontrollerade polisen nykterheten på 200 förare i Umeå. Det var vid 09.45 som kontrollen genomfördes vid Tegsbron i Umeå.

Nerikes Allehanda - 08 mar 17 kl. 18:23

Endurotävling mot cancer i Laxå på söndag med över 200 förare

På söndag tar en stor andel av landets enduroförare krafttag i kampen mot cancer. Då körs en tävling i enduro på Laxå motorstadion med över 200 förare, där alla intäkter går till cancerfonden..

Hela Gotland - 16 okt 13 kl. 19:48

Över 200 förare kontrollerades i Visby

Under onsdagsförmiddagen kontrollerade polisen över 200 förare runt om i Visby..

Nerikes Allehanda - 15 mar 17 kl. 10:22

Nykterhetskontroller: Över 200 förare fick blåsa i Örebro och Nora

Under morgonen fick drygt 200 förare genomgå nykterhetskontroller i både Örebro och Nora..

Hela Gotland - 16 apr 14 kl. 10:35

Över 200 förare kontrollerades i Visby

Polisen stod under onsdagsmorgonen vid Träffpunkt Gotland (vid Färjeleden) och kontrollerade flera förare som var på väg till båten..

DN - 04 jan 17 kl. 13:11

1.200 juridiklärare i protest mot Trumps justitieminister

1.226 juridiklärare från 176 universitet och högskolor i USA:s alla delstater har undertecknat ett brev till Senaten där man vädjar till ledamöterna att inte rösta för Jeff Sessions till justitieminister..

Länstidningen i Jämtland - 18 mar 18 kl. 14:13

Stor kontroll av snöskotrar med helikopter i norra Strömsund – nästan 200 förare kontrollerade hittills

Hela helgen har polisen gjort kontroller av skotertrafiken i trakterna kring Gäddede och Stora Blåsjön. Vid kontrollerna har tio förare bötfällts för brister..

Västerbottens Folkblad - 23 jul 18 kl. 13:22

219 lärare i länet får kompetensutveckling

Regeringen satsar över hundra miljoner på att öka lärares kompetens i specialpedagogik. Det innebär att över 200 lärare i länet får möjlighet till kompetensutveckling. Skolverket har nu fördelat de 109 miljoner kronorna i statsbidrag för läsåret 2018/19 som regeringen tillsatt till en kompetensutvecklingsinsats.

BT - 29 sep 17 kl. 04:35

Terror hindrar utbildning i Nigeria

Boko Harams skräckvälde i nordöstra Nigeria gör att omkring tre miljoner barn inte får börja skolan i år. Terrorgruppen tros ha dödat över 2 200 lärare..

Fler nyheter från UT

UT - 3 timmar sedan

Vädjar i sista stund om att rädda barnmottagningen i Ulricehamn: ”Vad ska de spara in på?”

I morgon, tisdag, ska det definitiva beslutet fattas om att stänga barn- och ungdomsmedicinska mottagningen, Bum, i Ulricehamn. – Känner verkligen allmänheten till vad som är på väg att ske?, säger personalen i en vädjan om ändring i sista stund.

UT - 17 timmar sedan

Björkedal – en lugn oas längs med Redvägsleden

Ett stenkast från Baktrångens naturreservat tornar Björkedals gård upp som en harmonisk oas mellan gärdsgårdar och skogsdungar. Under sommarmånaderna blommar vandrarhemmet ut och turister från Europas alla hörn kommer för att besöka Ätradalsidyllen..

UT - 20 timmar sedan

Fisketävling: ”Förra året var det varmt, vilket gynnar gösen”

Fisketävlingen Gösanatta anordnas på fredagen 28 juni. De senaste åren har det varit något färre deltagare. Gösfisket har däremot blivit desto bättre i Åsunden, menar Gert-Uno Holmberg, ordförande i Ulricehamns fritidsfiskare.

UT - Igår: 18:00

Favorit i repris för veteraner på torget

Veteranbilar, jänkare och motorcyklar. Sista lördagen i juni fylls torget i sedvanlig ordning upp med fordon av alla dess slag när det är dags för motorlördag. .

UT - Igår: 17:03

Insändare: Stäng inte Barn- ungdomsmedicin i Ulricehamn

Inom kort ska Västra Götalandsregionen fatta det slutliga beslutet om Barn- och ungdomsmedicinska mottagningen i Ulricehamn ska stängas. Det får inte ske, skriver Helen, berörd förälder..

UT - Igår: 15:00

Nya lokaler ger möjlighet till expansion för biodlare

I Rydins bigårdars nya lokal ute i Vist ska det snart slungas och tappas honung. Med denna satsning hoppas företagets ägare Ulrica och Lennart Rydin att deras verksamhet på sikt ska ha chans att växa. .

UT - Igår: 12:00

Sa nedsättande ord till elev – kommunen krävs på skadestånd

På en skola i Ulricehamns kommun har en elev blivit kränkt av skolpersonal. Det konstaterar Barn- och elevombudet som kräver att kommunen betalar ut ett skadestånd till eleven. .

UT - I förrgår: 10:08

Läsarnas bilder från midsommar – även geten Balder fick vara med

Dans kring midsommarstången, förstås. Kransar i håret, förstås. Tårtor, förstås.

UT - I förrgår: 18:00

Unikt fordon har fått Limmaredsborna att haja till

Tobias Georgsson har länge varit motorintresserad och har ägt en rad olika sportbilar. Det senaste inköpet har dock höjt på fler ögonbryn än vad han är van vid då han kör omkring i en svartmålad trike. – Jag antar att man inte skaffar ett sånt här fordon om man inte vill synas, säger han och skrattar..

UT - I förrgår: 15:00

Får inte riva äldre hus

Byggföretaget sökte rivningslov gällande ett tvåbostadshus vid Boråsvägen. Sedan Miljö- och byggnämnden sagt nej, överklagas nu beslutet till högre instans..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.