SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 17 June, 20:49

SmålandsPosten - 23 maj 19 kl. 06:33

Lindas mamma förklarades död i journalLättad över att knölen i bröstet inte var cancer tittade Linda Nilsson tillbaka i sin journal. I den står det att hennes mamma är död. Men Lindas mamma lever..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Linda Nilsson, Lindas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lindas, mamma, förklaradesdöd i , journal
Kristianstadsbladet - 10 mar 14 kl. 09:17

Mamma blev inte informerad

Den 17 mars får alla i Region Skåne möjlighet till direktåtkomst till sin journal på nätet, något som mött mycket protester i läkargruppen.
Själv hade jag önskat att denna tjänst fanns tillgänglig i höstas när min mamma blev sjuk. Då hade läkarna på CSK inte kunnat undanhålla information om hennes avancerade, obotliga och spridda lungcancer.

BT - 11 mar 13 kl. 20:06

Barn och mamma mejades ned i Danmark

En liten pojke i barnvagn omkom på måndagseftermiddagen i danska Sønderborg efter att ha blivit påkörd av en bil. Mamman skadades. Enligt polisen var det en 18-årig bilist som inte klarade en vänsterkurva och sladdade in på en cykelbana, där mamman och barnet gick.

Expressen - 20 jul 16 kl. 18:46

Mamman förklarades död – nu rasar dottern

Anette Rundbergs 87-åriga mamma blev dödförklarad av sin läkare i Småland strax före jul förra året. En sjuksköterska upptäckte felet av en slump nästan tre veckor senare – men då hade problemen bara börjat. – Det är oerhört lätt att bli avliden.

GT - 31 mar 17 kl. 19:19

Jenny friskförklarades – cancern kom tillbaka

Efter att ha kämpat mot cancern sedan hon var 14 år blev Jenny Fjällhede, 26, äntligen friskförklarad.I fyra månader fick hon som ensamstående mamma äntligen tid att tänka på annat.  Sedan kom det nya beskedet från läkarna.

BT - 28 dec 17 kl. 06:41

Laila ”dödförklarades” på gravsten: ”Fruktansvärt makabert”

Boråsaren fick en chock när hon upptäckte att hennes och makens namn hade ristats in på gravstenen som hon hade beställt till sin mamma. – Begravningsbyrån föreslog att vi skulle tejpa över våra namn, säger hon. .

Kristianstadsbladet - 23 apr 14 kl. 07:21

Ensamstående mamma inte olyckligare


Ensamstående mammor möter många utmaningar, men ny forskning visar att det inte har negativ inverkan på deras lycka. I samarbete med bland annat Umeå universitet har studien genomförts i Polen, ett land med relativt låg acceptans för utomäktenskapligt barnafödande."Trots de svårigheter och problem som uppstår - eller kanske på grund av dem - flyttas barnen till det absoluta centret av kvinnans värld och blir ljuspunkten i deras liv.

BT - 23 apr 14 kl. 07:21

Ensamstående mamma inte olyckligare

Ensamstående mammor möter många utmaningar, men ny forskning visar att det inte har negativ inverkan på deras lycka. I samarbete med bland annat Umeå universitet har studien genomförts i Polen, ett land med relativt låg acceptans för utomäktenskapligt barnafödande. "Trots de svårigheter och problem som uppstår - eller kanske på grund av dem - flyttas barnen till det absoluta centret av kvinnans värld och blir ljuspunkten i deras liv.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Elin fick hudcancer som 15-åring – läs om kampen 12 år senareElins blogg

– Det hela började med att jag hade en leverfläck som kliade på skuldran, berättar Elin Andersen för Nyheter24.Det var under den tiden som hudcancern började blossa upp som mest i Sverige. Då var Elin bara 15 år.

YLE - 23 apr 16 kl. 09:51

Så minns vi Tjernobyl - här är publikens minnen

Många av oss minns var de var när de fick höra om Tjernobylolyckan. En del satt vid sandlådskanten med sina barn andra hängde upp byket. Tystnaden kring nyheten var det mest skrämmande.

YLE - 06 sep 16 kl. 19:53

14-åring fördes till sluten avdelning på grund av dålig inomhusluft – tog nio år att få diagnos

Läkarna kan inte ännu heller koppla ihop barns försvårade influensasymptom med dålig inomhusluft i skolor, menar Andningsförbundet. Det skapas det lätt en problemhärva runt barn, som i värsta fall slutar i psykiatrisk vård. Följande fall handlar om en pojke från Kouvola som insjuknade som femåring - influensa, snuva och harklande följde på varandra.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Oväntat besök: Privat fest urartade i Hovmantorp

På natten till söndagen blev det bråk vid Folkets Hus i Hovmantorp, vilket senare ledde till att en person fick oväntat besök i sin trädgård senare på natten..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Risk för skogsbrand på flera håll

Risken för skogsbränder är extremt stor på sina håll, bland annat i Sörmlands län och delar av Stockholms län..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Billgrens liv blir dokusåpa i SVT

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Intern utredning tillsatt på Energimyndigheten

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Droger kan spåras med ny salivmetod

En ny metod för drogtester, som bygger på enklare och mindre kränkande provtagning, ger säkrare resultat och dessutom är billigare, har utvecklats vid Sahlgrenska universitetssjukhuset..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Kina höll emot – vidare till åttondelsfinal

Spanien hade ett massivt tryckt mot Kina i grupp B:s avslutande omgång. Men matchen slutade 0–0 och båda lagen är vidare till åttondelsfinal. Spanien som grupptvåa och Kina som en av turneringens bästa grupptreor på fyra poäng.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Länets liberaler vill se Sabuni som ny partiledare

Liberalernas Kronobergsförbund vill ha Nyamko Sabuni som sin nya partiledare. Det står klart efter måndagens medlemsomröstning..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Oklart om gratis broddar minskat fallolyckorna

58 personer över 80 år föll så illa förra året att det krävde sjukhusvård. Det visar Älmhults kommuns utvärdering av gratis broddar..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Stora störningar hos Tele2

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Intrångstester och brandväggar skyddar kommunala nätet

IT-säkert men alla nyanställda bör få utbildning i informationssäkerhet. Det visar revisorernas granskning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.