Jönköpingsnytt > Nyheter

Monday, 17 June, 20:40

Jönköpingsnytt - 23 maj 19 kl. 06:23

Internationell kafékedja till JönköpingNu står det klart att den internationella kafékedjan Caffé Nero kommer öppna på två platser i Jönköping efter sommaren. Nyetableringarna tar över lokalerna efter Coffeehouse by George på Atollen och vid Filmstaden.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Jönköping, Caffé Nero, Coffeehouse, George, Atollen, Filmstaden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Internationell, kafékedjatill , Jönköping
YLE - 13 okt 15 kl. 14:27

Dream Team Svenskfinland i hockeyrinken

Bäckström, Komarov, Bergenheim, Osala... De finlandssvenska hockeystjärnorna växer inte på träd men visst finns det skickliga lirare som aspirerar på en plats i ishockeyns Team Svenskfinland. Yle-kollegan Janne Isaksson visade att man kunde få till stånd ett relativt slagkraftigt Team Svenskfinland i fotboll.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 30 minuter sedan

Snöröjningen kan ses över efter kritik

I ett medborgarförslag föreslås en ändrad prioriteringsordning när det gäller snöröjningen. Kommunens gata/parkavdelning kan nu komma att se över kriterier och prioriteringar för att sedan ge förslag på förändringar.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Trafikolycka - två bilar har kolliderat

En trafikolycka har inträffat mellan Ölmstad och Bunn.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

En gripen - försökte stjäla motorcykel

Polis grep under eftermiddagen en person i Bankeryd sedan man fått ett telefonsamtal om en pågående stöld av en motorcykel.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Bildspel - här skolas de framtida stjärnorna

I dag var första dagen på landslagets fotbollsskola och den bjöd på sol och värme. Under fyra dagar ska 300 barn få dagarna fyllda med fotbollsaktiviteter. Enligt barnen själva är det att få spela fotboll och lära sig mer som är det bästa med fotbollsskolan.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Så många fick ersättning från a-kassan

Förra året var det 2 417 personer i Jönköping som fick ersättning från a-kassan. Siffran motsvarar 1,7 procent av kommunens befolkning.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Här avråder kommunen från bad

Årets första provtagning av badvattenkvaliteten vid de kommunala fritidsbaden är gjorda. Nu avråder miljö- och hälsoskyddsnämnden folk från att bada i Lillsjön i Järsnäs.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Hög konstnärlig kvalitet prisas

Det var fyra nominerade till den nyinstiftade Aspegrenska Stipendiefondens stipendium. Den som fick ta emot priset för första gången blev Nina Larsson som är maskör på Kulturhuset Spira.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Fjolårets vinnarbil levererade igen

Fjolårets vinnarbil levererade igen för Uffe Eriksson, Oskarshamn, när SM i bilcross gästade Jönköping. Men tabellen toppar Marcus Svärd, Askersund.
.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

En förd till sjukhus efter MC-olycka

En person har förts till sjukhus sedan en motorcykel vält i Norrahammar vid lunchtid på måndagen.
.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Larm om lastbilsolycka

SOS Alarm fick 12:09 på måndagen larm om att en lastbil gått av vägen i södergående riktning på väg 195. Olyckan ska ha skett strax norr om Månseryd i södra Bankeryd.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.