SVT > Inrikes

Tuesday, 18 June, 01:06

SVT - 23 maj 19 kl. 06:19

SVT:s verktyg visar: Så träffar partiernas annonser på FacebookBor du i Norrbotten och känner att du får mycket politisk reklam på Facebook just nu? Eller sitter du på Gotland och känner dig övergiven? Det kan vara en känsla som återspeglar verkligheten. Partiernas Facebookannonser sprids ojämnt över landet visar SVT:s kartläggning..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Facebook, Norrbotten, Gotland, Facebookannonser

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT:s, verktygvisar , , träffar, partiernas, annonser, Facebook
Dagensanalys.se - 16 feb 16 kl. 08:00

Evenemang erbjudes

I min förra artikel-isch skrev jag att frågan om intressanta evenemang ofta kommer upp och ställde därmed frågan till dig, vilka evenemang inom kommunikation och marknad kan du tipsa om. Och gissa om jag fick många svar! Här kan du ta del av ett antal av dem.

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

”Naturkatastrofen” som förstör skörden i Frankrike

Under lördagen drabbades sydöstra Frankrike av ett oväder som ödelade odlingar. Jordbruksministern har lovat att utlysa krisläge för vad de kallar en naturkatastrof..

SVT - 2 timmar sedan

SVT:s meteorolog förklarar: Så fungerar jättehagel

Hagel stora som pingisbollar – varför uppstår det? SVT:s meteorolog Nitzan Cohen förklarar hur det går till..

SVT - 3 timmar sedan

Så har Liberala förbunden röstat

Vem som blir Liberalernas nästa partiordförande avgörs under ett extra landsmöte den 28 juni, då 183 ombud röstar i en sluten omröstning. Men det ser redan nu ljust ut för partiledarkandidaten Nyamko Sabuni..

SVT - 5 timmar sedan

Tidning planterade ”David” i hbtq-forum och appar – polis, lärare och toppchef ville träffa 14-åringen

Övergrepp, sexköp av barn och grooming. På appar och forum för hbtq-personer söker män sex med barn, visar en granskning av Svenska Dagbladet. De har konfronterat männen som vill träffa David, 14.

SVT - 8 timmar sedan

Störningar i telefonnätet hos Tele2

Tele2 har stora problem med telefonnätet. Störningen drabbar kunder med ip-telefoni vilket framförallt är företagskunder. Vad felet beror på är fortfarande oklart..

SVT - 7 timmar sedan

Så här fungerar ett kärnvapen

Vad är skillnaden mellan en ballistisk robot och en kryssningsrobot? SVT Nyheter reder ut..

SVT - 7 timmar sedan

Se historien om den svenska atombomben

Sverige hade långt framskridna planer att skaffa kärnvapen under kalla kriget. Men projektet lades ner på 1970-talet i utbyte mot skydd av USA:s kärnvapenparaply. Det säger Robert Dalsjö på Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI)..

SVT - 10 timmar sedan

Markbrand vid Arlanda

Ett stort område brinner utanför Arlanda i Märsta, enligt Storstockholms brandförsvar..

SVT - 11 timmar sedan

Fem arter som hotar Sverige

Växter må vara vackra, men det finns förrädiska arter som hotar den svenska floran. Inkeri Ahonen på Naturvårdsverket listar fem arter som du akta dig för i trädgården och naturen..

SVT - 11 timmar sedan

Politiker och näringslivstoppar ger tummen upp för vinter-OS

Stefan Löfven, Cristina Stenbeck, Amanda Lind och Daniel Ek. Det är några av de namnkunniga politiker och näringslivstoppar som nu ställer sig bakom vinter-OS och Paralympics i Sverige..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.