SR > Kultur

Monday, 17 June, 02:48

SR - 23 maj 19 kl. 06:20

Ukrainska kultur- och nöjeslivet tar viktiga poster i nye presidentens stabI Ukraina har den nya presidentadministrationen börjat ta form och den har ovanligt tunga meriter från kultur- och nöjesliv..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Ukraina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ukrainska, kulturoch , nöjeslivet, tar, viktiga, posteri , nye, presidentens stab
Regeringen - 05 apr 18 kl. 09:12

Pressinbjudan: Kultur- och demokratiministern tar emot en förstudie om svenska statens övergrepp på tornedalingar och meänkielitalande

Svenska Tornedalingars Riksförbund överlämnar förstudien ”Då var jag som en fånge.” -statens övergrepp på tornedalingar och meänkielitalande under 1800- och 1900-talet till kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke..

Kristianstadsbladet - 16 mar 14 kl. 01:21

Ukrainska hackare angriper Nato


Flera av Natos webbsajter har utsatts för cyberattacker. Bland annat har organisationens huvudsajt angripits.I ett twittermeddelande säger en taleskvinnan för försvarsalliansen att attacken inte haft någon inverkan på Natos verksamhet och att experter arbetar med att reparera skadan.

Helsingborgs Dagblad - 16 mar 14 kl. 01:23

Ukrainska hackare angriper Nato

Flera av Natos webbsajter har utsatts för cyberattacker. Bland annat har organisationens huvudsajt angripits. I ett twittermeddelande säger en taleskvinnan för försvarsalliansen att attacken inte haft någon inverkan på Natos verksamhet och att experter arbetar med att reparera skadan.

BT - 16 mar 14 kl. 01:21

Ukrainska hackare angriper Nato

Flera av Natos webbsajter har utsatts för cyberattacker. Bland annat har organisationens huvudsajt angripits. I ett twittermeddelande säger en taleskvinnan för försvarsalliansen att attacken inte haft någon inverkan på Natos verksamhet och att experter arbetar med att reparera skadan.

Skånskan - 28 aug 16 kl. 12:00

Hur har ett år med Malmö Live påverkat kultur- och nöjeslivet i Malmö?

Emkät Hur har egentligen ett år med Malmö Live påverkat kultur- och nöjeslivet i Malmö. Vi ställde följande frågor till andra kultur- och nöjesrrangörer i stan:
1. Hur har Malmö Live påverkat kultur- och nöjeslivet i Malmö?

YLE - 07 jun 15 kl. 10:00

"Dom kommer hit och tar våra jobb"

Rädslan för invandrarna sprider sig över hela Europa. Här hemma har regeringen lovat utreda vad invandrarna kostar. Utgångspunkten är alltså att de kostar.

Skånskan - 02 mar 17 kl. 14:00

SD tar strid för Rårödslägret

ESLÖV Att Rårödslägret går mot graven har fått Sverigedemokraterna att agera. Nu kräver man att kultur- och fritidsnämnden tar upp frågan om lägrets framtid och tar ansvar för att det drivs vidare. Annars hotar man med att det kan få konsekvenser för nämndens framtida budget.

SmålandsPosten - 31 dec 14 kl. 09:02

En problemlösare tar över kulturen och fritiden

När Eva Johansson upptäckte att det var svårt att påverka som privatperson engagerade hon sig i Centerpartiet. Men hon beskriver sig inte som någon grönavågare. Centern var det parti som låg henne närmast.

Cornucopia - 02 mar 16 kl. 10:52

Rapport: Lärdomar från rysk-ukrainska kriget

Potomac-stiftelsen har publicerat en rapport med lärdomar från det rysk-ukrainska kriget, som är väl värda att ta till sig för försvarsintresserade, och speciellt "branschfolk".
Svenska artillerimål med låg överlevnad och bara en spade per fordon.Rapporten baserar sig på 16 månaders arbete och intervjuer med i princip samtliga någorlunda höga befälhavare på den ukrainska frontlinjen mot de ryska trupperna.

Kristianstadsbladet - 06 dec 11 kl. 06:30

Kultur - för tillväxten

Kristianstad har ett bra kulturliv, anser kommunens högste tjänsteman inom området, Bengt-Åke Kjell, som vill se en fortsatt satsning på de institutioner som finns i staden. På önskelistan finns även en ny amatörteaterförening och att kulturen blev en självklar del i kommunens marknadsföring. Dags för sista delen i artikelserien om situationen för det lokala kulturlivet.

Fler nyheter från SR

SR - I förrgår: 16:08

Frida Kahlos röst kan finnas på nyupptäckt inspelning

En tidigare okänd ljudinspelning med den mexikanska konstnären Frida Kahlo kan ha hittats..

SR - I förrgår: 15:36

Ny turnéstruktur växer fram i Sverige

Hela Sverige ska ha levande musik. Det är idén bakom en ny turnéstruktur som nu växer fram, i ett tidigare aldrig skådat samarbete mellan regionerna och det fria musiklivet..

SR - I förrgår: 15:27

Livrustkammaren lägger tonvikt på drottningarna

Mattias Berg har besökt museet Livrustkammaren som har uppdaterat sin basutställning för första gången på fyrtio år..

SR - I förrgår: 15:12

Vital Vigeland på Thielska

Den norske skulptören Gustaf Vigeland föddes för 150 år sedan, ett jubileum som Thielska galleriet deltar i med en ny utställning..

SR - I förrgår: 15:05

Bäst just nu v.24: Gentleman Jack, Tove Ditlevsen och Hemslöjd

Minna Grönfors, Eskil Krogh Larsson och Helene Alm ger sina bästa kulturtips för veckan..

SR - I förrgår: 14:19

Konstnärsprotester i Hongkong

De dramatiska oroligheterna och massprotesterna på Hongkongs gator den senaste veckan, mot ett lagförslag om att utlämna åtalade till Fastlandskina, har även gett eko i konstvärlden..

SR - I förrgår: 14:09

Hotel Mumbai – terror utan fördjupning

RECENSION. Terrordåden i Mumbai 2008 har koncentrerats till attacken mot Hotel Mumbai och blivit spännande action mer än fördjupning, tycker Björn Jansson..

SR - I förrgår: 13:41

Tove Janssons liv blir film

Den första långfilmen om konstnären, författaren och Mumin-skaparen Tove Jansson är på gång..

SR - I förrgår: 07:01

Springsteens nya: från Arenarock till 50-tal

Vårens mest emotsedda musikhändelse har nog varit Bruce Springsteens nya skiva "Western Stars". Idag kommer den. Ryktet har talat om en countryskiva eller kanske endyster  skiva med bara akustisk gitarr.

SR - I förrgår: 06:10

Madonna drivs av sökandet

RECENSION. På sitt fjortonde album "Madame X" hittar Madonna tillbaka till något eget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.