Realtid > Ekonomi

Sunday, 16 June, 02:34

Realtid - 23 maj 19 kl. 06:10

Åtal mot Johan UlanderJohan Ulander åtalas för grovt bedrägeri, grovt svindleri och insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagare Stig Åström yrkar att 548 miljoner kronor förverkas som utbyte av brott..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Johan Ulander, Ulander, Stig Åström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtalmot , Johan, Ulander
Realtid - 22 feb 18 kl. 15:00

Åtalsbeslut mot Johan Ulander dröjer

Åklagare Stig Åström begär om mer tid innan åtal kan väckas samt fortsatta restriktioner mot Johan Ulander..

Realtid - 21 maj 18 kl. 14:04

EBM väntar med åtal mot Ulander

EBM-åklagaren Stig Åström får ytterligare tid till åtal ska vara väckt mot Johan Ulander, efter beslut från Stockholms tingsrätt..

Realtid - 15 maj 17 kl. 10:41

Johan Ulander häktad

Johan Ulander misstänks för grovt bedrägeri vid flera tillfällen samt grovt svindleri..

Realtid - 17 maj 17 kl. 11:36

Johan Ulander internationellt efterlyst

Förenade Arabemiraten har begärt att den brottsmisstänkte affärsmannen Johan Ulander lämnas ut för att avtjäna ett fängelsestraff i landet. "Ett missförstånd", kommenterar Ulanders försvarsadvokat Hans Strandberg. Frågan hamnar nu på justitieminister Morgan Johanssons bord..

Realtid - 26 jun 17 kl. 12:25

Johan Ulander fortsatt häktad

Johan Ulander är fortfarande häktad för de misstänkta brotten i Sverige. Däremot hävs anhållningsbeslutet beträffande utlämning för brott då kravet från Förenade Arabemiraten inte inkommit i tid..

Realtid - 24 jan 18 kl. 14:00

Ulander tillbakavisar Rodgers uppgifter i Contender-målet

Johan Ulander och hans försvarare Hans Strandberg går nu igenom förundersökningsprotokollet från EBM. Åtal väntas den 22 februari. "Han har utgått från att det här har gått korrekt till", säger Hans Strandberg med hänvisning till Contender High Yield-obligationerna.

Realtid - 24 okt 17 kl. 14:49

Åklagare begär längre tid innan åtal kan väckas

Johan Ulander väntar fortfarande på besked om åklagare Stig Åström kommer väcka åtal eller ej. Åström begär nu förlängd åtalstid mot Johan Ulander..

Realtid - 07 jul 17 kl. 14:17

Ulander fortsatt häktad – åklagaren behöver mer tid

Johan Ulander är fortfarande häktad för de brott han misstänks för i Sverige. Åklagare Stig Åström begär för andra gången om mer tid innan han kan väcka åtal. Det framgår av en framställan..

Realtid - 29 dec 17 kl. 12:36

Förundersökning mot Ulander klar

Åtal mot Johan Ulander kan komma inom en månad..

Realtid - 23 mar 18 kl. 12:30

Reseförbudet hävs för Ulander

Affärsmannen Johan Ulander väntar fortfarande på besked från åklagaren om utredningen mot honom leder till åtal eller ej..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 18 timmar sedan

Statistiken bygger upp magkänslan

Statistik bättrar på magkänslan, Realtids scoop och finanslegenden som räddade livet på Realtids reporter. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - 18 timmar sedan

Sveriges svaga krona engagerar mest

Den senaste veckan har en debattartikel om den svaga kronan väckt väldigt många läsares uppmärksamhet. Realtids inträngande karriärintervju med Nordic Capitals COO Klas Tikkanen likaså. Här är listan över veckans mest lästa artiklar..

Realtid - Igår: 16:27

Börsnoteringen av Traton sysselsätter 50 av Linklaters medarbetare

Linklaters är rådgivare till Traton i deras planerade börsnotering. "Det som sticker ut är att det handlar om ett så stort bolag och att det rör sig om en möjlig simultan börsnotering på två börser", säger Fredrik Lindqvist, Head of M&A and capital markets Linklaters Stockholm till Realtid.

Realtid - Igår: 15:00

Istället för förvirring: starkare krona

Mycket talar för att det är den svaga kronan som håller uppe inflationstrycket i den svenska ekonomin. Men vad händer när kronan stärks?.

Realtid - Igår: 12:30

Finansutskottet vill ha mer åtgärder mot penningtvätt

Ambitionsnivån behöver höjas markant i arbetet mot penningtvätt och regeringen bör utreda vad som kan göras ytterligare. Det anser ett enigt finansutskott, enligt ett pressmeddelande. .

Realtid - Igår: 11:45

"Riksbanken kommer inte att höja räntan de närmaste åren"

Fredagspanelen är ense om att det inte blir någon uppgörelse mellan USA och Kina i juni men är samtidigt oense om när Riksbanken höjer räntan..

Realtid - Igår: 11:12

Danica Pension blir Futur Pension

Danica Pension byter namn till Futur Pension från och med 2020. Namnbytet är en konsekvens att bolaget nyligen bytt ägare från Danske Bank till Acathia Capital och Polaris..

Realtid - Igår: 08:57

Nästa ECB-chef kan komma från Finland

Nästa ECB-chef kan komma från Finland. Både före detta centralchefen Erkki Liikanen och efterträdaren Olli Rehn är aktuella för posten rapporterar Bloomberg..

Realtid - Igår: 08:25

Ny ordning för redovisningstillsyn

Årsredovisningar och halvårsrapporter ska nu skickas in till nyinrättade Nämnden för svensk redovisningstillsyn istället för till Finansinspektionen..

Realtid - Igår: 08:32

Traton väntas noteras 28 juni

Traton väntas noteras 28 juni, Amerikanska advokater förbereder stämning mot Swedbank och FI försvarar amorteringskraven. Det är några av rubrikerna i fredagens nyhetssvep..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.