NSD > Nyheter

Tuesday, 18 June, 01:33

NSD - 23 maj 19 kl. 05:00

Behovet i dag är 1200Torbjörn Nyberg, chef för Migrationsverkets förvarsenhet säger att behovet av förvarsplatser ligger runt cirka 1200 i dag..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Nyberg, Migrationsverkets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Behoveti , dagär , 1200
YLE - 19 aug 14 kl. 04:37

1200 nya jobb inom pälsnäringen

De goda åren för pälsfarmarna märks också i sysselsättningen. På fem år har det skapats 1200 nya jobb inom farmer, auktionshus och fodertillverkare. Allt fler jobbar inom pälsnäringen.

YLE - 08 aug 14 kl. 05:15

1200 Karlebybarn i tillfälliga utrymmen

Totalt 1200 barn i Karleby börjar skolåret i tillfälliga lokaler. Fukt- och mögelproblem har tömt fyra skolor och för många elever är det oklart när de kan återvända till en vanlig skolbyggnad Var femte elev i Karleby börjar i höst i skola i någon tillfällig lokal. Fukt- och mögelskador har tömt fyra skolor och för många elever kommer det att ta år innan de är tillbaka i en riktig skolbyggnad.

Nerikes Allehanda - 22 aug 16 kl. 05:15

Klassisk S-politik behövs även i dag

Förra veckan sände SVT första delen i en dokumentär, Folkhemspojken, om Socialdemokraternas tidigare partiordförande och före detta statsminister Ingvar Carlsson.I dokumentären får man följa Carlssons liv i Sverige från 30-talet och framåt parallellt med den samhällsutveckling som sker och som präglas av socialdemokratisk politik. Det satsades på arbetsmarknadspolitik, på skolan och högre utbildning, på välfärdsreformer och på bostadsbyggande.

YLE - 18 jun 14 kl. 04:44

Kristinestad saknar flyktingkoordinator - behovet är stort

Kristinestad är en av de kommuner i Finland som inte har en anställd flyktingkoordinator, trots att en av landets asylcentraler finns där. Men behovet är påtagligt. I dag sköts integreringsarbetet till stora delar i tredje sektorn Kristinestad är en av de kommuner i Finland som inte har en anställd flyktingkoordinator, trots att en av landets asylcentraler finns där.

YLE - 24 jan 17 kl. 08:00

Ett vegetariskt alternativ varje dag - nya rekommendationer för skolmaten

I framtiden ska skolorna i mån av möjlighet erbjuda två lunchalternativ, varav det ena kan vara vegetariskt. Det här framgår ur de nya skolmatsrekommendationerna som Statens näringsdelegation, Utbildningsstyrelsen samtInstitutet för hälsa och välfärd THL publicerade i dag. Om skolan inte erbjuder två olika lunchalternativ, rekommenderas en vegetarisk dag per vecka eller åtminstone vegetariska temadagar.

HBL - 24 sep 13 kl. 23:00

En helt ny dag

Visst känns det bra att vår presskollega Helsingin Sanomat i tider av påhopp och turbulens har stått för sin nordiska och prosvenska linje. När svenskspråkiga journalistkolleger mordhotades ? visserligen troligen av en ensam, störd människa ?

YLE - 06 apr 16 kl. 05:47

Behovet av utkomststöd och mathjälp växer

Fastän bidragen och arbetsmarknadsstödet sänkts fortsätter hyror, el och vattenavgifter att stiga. Det blir en omöjlig ekvation för allt flera att klara sin ekonomi. Det märks också i Jakobstad där behovet av utkomststöd fortsätter att växa.

YLE - 03 aug 16 kl. 13:24

Behovet av att mätta folk är inte mättat i Vasa

Det finns plats för fler lunchrestauranger i Vasa tror folk i branschen. Det gäller dock att hitta sitt eget koncept. I måndags blev det klart att lunchrestaurangen Panorama i Vasa ansöker om konkurs.

YLE - 31 jul 12 kl. 06:42

Behovet av hundpensionat ökar

Trots att vi reser mer och mer är det många som skaffar sig husdjur. Och behovet av hundpensionat har ökat. Big dog hundpensionat i Södra Vallgrund i Korsholm håller nu på att utöka pensionatet med fyra platser.

Dagensanalys.se - 04 jul 18 kl. 23:36

Rapport från Almedalen – dag 4

Dag fyra i Almedalen är första dagen då det hela börjar mattas av efter några intensiva dagar. Fortfarande ligger antalet event på över 1.000 st, men det märks att människor börjar bli trötta och allt fler indikerar att de lämnar ön under dagen eller torsdagen.

Fler nyheter från NSD

NSD - 3 timmar sedan

Notvikens målkung avgjorde derbyt

Ett klassmål – det var allt som behövdes för Notviken för att avgöra derbyt mot Luleå SK och haka på toppstriden..

NSD - 4 timmar sedan

TV: Höjdpunkter Notviken - LSK

Vi direktsände division 3-derbyt..

NSD - 4 timmar sedan

Gruvbolagets jakt på ny malm

Nu lyfter Kaunis iron blicken och tar en ny titt på gamla mätresultat..

NSD - 4 timmar sedan

Kritiska medarbetare vill stoppa stängning

Arbetsförmedlingens anställda är upprörda..

NSD - 4 timmar sedan

Problem snabbade på nedläggning

Lokalproblemen skyndade på stängningen – men var inte anledningen till att kontoret föreslogs för avveckling..

NSD - 5 timmar sedan

Socialdemokraterna lämnade walkover

Det verbala slaget om folkomröstning om skolan kom av sig..

NSD - 5 timmar sedan

Då kan folkomröstningen om skolan hållas

En folkomröstning om skolan kan tidigast ske sommaren 2020, under förutsättning att folkinitiativet får ihop tillräckligt många namnunderskrifter..

NSD - 5 timmar sedan

Världsbacken spelar stjärntäta matchen i Piteå

En av världens bästa backar spelar välgörenhetsmatcherna i Piteå under PDOL..

NSD - 5 timmar sedan

"Jag höll på att förblöda"

De var båda nyopererade i Eskilstuna och skulle med samma flyg hem..

NSD - 5 timmar sedan

Mötet med farfars far - 100 år senare

När cirkusdirektör Trolle Rhodin körde genom Kiruna fick han sig en rejäl överraskning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.