GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 17 June, 20:39

GöteborgsPosten - 23 maj 19 kl. 02:11

Fängelse för våldtäkt på dotternEn man i Småland döms till fängelse i 3,5 år för våldtäkt mot sin dotter, som vid tillfället var sex-sju år gammal, uppger SR P4 Jönköping..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Småland, SR P4 Jönköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fängelseför , våldtäkt, dottern
BT - 25 apr 14 kl. 11:57

Friad efter över nio år i fängelse

Han dömdes för att brutalt ha våldtagit sin dotter. Efter över nio år i fängelse har mannen nu rentvåtts. – Det känns så skönt att det äntligen är helt uppklarat, säger han.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fängelse för våldtäkt av dotter

En 38-årig man hemmahörande i Falun har dömts till tre och ett halvt års fängelse för att ha våldtagit sin dotter, uppger SR Dalarna.Flickan var 14 år när våldtäkterna ägde rum. Pappan friades av Falu tingsrätt, som ansåg att det inte fanns tillräckligt med bevis för en fällande dom.

BT - 25 apr 14 kl. 11:23

Frias efter tio år i fängelse

Efter tio år i fängelse frias en 66-årig man från alla anklagelser om en lång rad grova våldtäkter på sin dotter. - Nu kom tårarna, säger mannen som kan få ett rekordstort skadestånd.66-åringen är den i Sverige som suttit i fängelse längst efter en felaktig dom i modern tid.

TA - 25 apr 14 kl. 11:52

Frias efter tio år i fängelse

Efter tio år i fängelse frias en 66-årig man från alla anklagelser om en lång rad grova våldtäkter på sin dotter. - Nu kom tårarna, säger mannen som kan få ett rekordstort skadestånd.
66-åringen är den i Sverige som suttit i fängelse längst efter en felaktig dom i modern tid.

BT - 25 apr 14 kl. 13:30

Frias efter över nio år i fängelse

Efter över nio år i fängelse frias en 66-årig man från alla anklagelser om en lång rad grova våldtäkter på sin dotter. - Nu kom tårarna, säger mannen som kan få ett rekordstort skadestånd.66-åringen är den i Sverige som suttit i fängelse längst efter en felaktig dom i modern tid.

Sydsvenskan - 04 apr 13 kl. 06:30

Sex års fängelse för våldtäkter på dottern

En pappa i 40-årsåldern som utsatte sin dotter för flera grova våldtäkter dömdes till sex års fängelse av Eksjö tingsrätt på onsdagen. Mannen dömdes med stöd av bevis flickan själv tog fram. Han döms för grov våldtäkt mot barn vid minst fyra tillfällen som ska ha skett under ett och ett halvt års tid och börjat det år flickan fyllde 13.

Barometern - 08 okt 13 kl. 10:24

Våldtäkt ledde till fängelse

Hovrätten fastställer tingsrättens dom. Mannen döms till två års fängelse för två fall av våldtäkt mot barn. Han ska betala 100 000 kronor till offret som är mannens styvdotter i yngre tonåren.

Kristianstadsbladet - 26 maj 14 kl. 16:02

Fyra års fängelse för barnvåldtäkt


En 40-årig man från Vänersborgs kommun har dömts till fyra års fängelse för att ha våldtagit sin styvdotter, uppger lokala medier.Mannen träffade flickans mamma och umgicks med familjen sedan tidigare år. De första övergreppen skedde under 2009 innan flickan skulle fylla 15 år och pågick fram till 2014 då flickan hunnit fylla 18 år.

BT - 26 maj 14 kl. 16:02

Fyra års fängelse för barnvåldtäkt

En 40-årig man från Vänersborgs kommun har dömts till fyra års fängelse för att ha våldtagit sin styvdotter, uppger lokala medier. Mannen träffade flickans mamma och umgicks med familjen sedan tidigare år. De första övergreppen skedde under 2009 innan flickan skulle fylla 15 år och pågick fram till 2014 då flickan hunnit fylla 18 år.

SmålandsPosten - 25 okt 14 kl. 12:20

Hovrätten friar 51-åring som dömts till fem års fängelse

Hovrätten frikänner helt en 51-årig man som Växjö tingsrätt tidigare dömt till fem års fängelse för mycket grova sex­övergrepp mot styv­dottern.
Mannen har suttit häktad i ett halvår och kan nu räkna med ett rejält ekonomiskt skadestånd. ”...?

Sydsvenskan - 23 maj 19 kl. 02:11

Fängelse för våldtäkt på dottern

En man i Småland döms till fängelse i 3,5 år för våldtäkt mot sin dotter, som vid tillfället var sex-sju år gammal, uppger SR P4 Jönköping. Mannen ska även betala skadestånd på 180 000 kronor till sin dotter. Flickan berättade om händelsen för en klassk.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Lufthansa dyker efter vinstvarning

Tyska flygbolaget Lufthansas aktie störtdyker 12,5 procent efter att ha utfärdat en vinstvarning..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Slöjförbud med mjuka metoder bästa vägen

Jag tror på ett förbud mot slöja, men inte ett hårt sådant. Man kan inte bara kapa av och lämna dessa utsatta flickor i sticket..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Polisman döms för olaga hot och förolämpning

En småländsk polis döms för olaga hot och förolämpning sedan han kallat en man "jävla arabjävel" i samband med ett bråk på ett asylboende 2016..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Epidemin inte enda dödsorsak för ettåring

Den ettåring som avlidit i samband med vattenepidemin i norska Askøy hade en infektion som orsakade en blodförgiftning, vilken sedan ledde till hans död..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Stjärnan skadad – med tio dagar till EM

Med bara tio dagar kvar till Sveriges premiär i basket-EM är Farhiya Abdi skadad..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Systembolaget permanentar hemleveranser

Redan 2013 började Systembolaget med hemleveranser av dryck, på försök i några utvalda län..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Spelarna om fansens protest: "Helt rätt"

Uppsnack med Daniel Paulson och Alexander Angelin – direkt från Gamla Ullevis gräsmatta..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Sänkt BNP-prognos för Finland

Finlands finansdepartement sänker sin prognos för årets tillväxt till 1,6 procent, ned från 1,7 procent i senast föregående prognos..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Stor rättegång kan tas om – domare påstås ha varit full

"Visade ett beteende som avvek från tidigare. Vi kände alkoholdoft"..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Experterna svarar på läsarnas trafikfrågor

Enorm trafikomläggning under sommaren – GP:s läsare kunde ställa sina frågor till Västtrafik, Trafikverket och trafikkontoret..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.