DI > Ekonomi

Monday, 24 June, 11:43

DI - 22 maj 19 kl. 21:42

Byggjätten tror inte på prisfall: ”Kommer stiga 2 procent per år”Läget på bostadsmarknaden är skört men priserna på både villor och bostadsrätter kommer fortsätta uppåt. Den bedömningen gör byggkoncernen Veidekke som sågar prognosmakare som tror på nya prisfall. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Veidekke

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Byggjätten, trorinte på , prisfallKommer , stiga2 procent , per år
Expressen - 10 apr 13 kl. 12:17

Byggjätten Skanska svartlistade arbetare

STOCKHOLM. Skanska deltog i svartlistning av obekväma byggnadsarbetare i Storbritannien. Nu riskerar byggjätten att hamna i en rättsprocess som inletts av 86 arbetare för att de tvingats gå arbetslösa på grund av svartlistningen..

Aftonbladet - 18 apr 13 kl. 16:09

Pinsam dubbelmoral av byggjätten Skanska

Den svenska byggjätten bryter mot sina egna uppförandekoder..

Expressen - 17 mar 15 kl. 09:31

Svenska byggjätten Skanska i muthärva

Svenska byggjätten Skanska ska vara inblandad i en muthärva i Tjeckien. Det avslöjar Sveriges Radios Ekot. Den ska ha uppdagats i samband med en internrevision i bolaget – utan att företagsledningen agerade..

DI - 24 feb 16 kl. 11:38

Byggjätten stoppar biffen

Byggjätten hänger på Ekotrenden. Nu blir det inga fler blodiga biffar i personalmatsalen..

PrivataAffärer - 12 maj 16 kl. 07:38

Urstarkt resultat för byggjätten

Byggjätten Skanska redovisar ett resultat som vida översteg analytikernas förväntningar. Den enda negativa överraskningen i rapporten var intäkterna som var över en miljard lägre än väntat....

E24 - 03 feb 17 kl. 11:02

Första byggjätten med kvinnlig styrelsemajoritet

NCC blir första byggjätten på börsen med där kvinnor är i majoritet i styrelsen. Bolaget utökar sin styrelse till sju personer – varav fyra ledamöter är kvinnor. – Vi har sökt efter kompetens från bygg- och anläggningsbranschen, säger valberedningens ordförande Viveca Ax:son Johnson..

E24 - 28 apr 17 kl. 06:00

Byggjätten Peab stödjer strängare bostadsrättsregler

HSB varnade bostadsrättsutredaren Michaël Koch för byggstopp i Sverige om längre tidsperspektiv på nya bostadsrätter införs. Men byggjätten Peab håller inte alls med. – Det är bra att det blir ett längre perspektiv och att branschen tänker på hållbarhet, säger Peter Svensson, chef för Peab Bostadsutveckling.

VA - 30 okt 17 kl. 14:58

Svenska byggjätten har plötsligt sparkat vd:n – efter 13 år på bolaget

Varför fick han plötsligt sparken från svenska byggjätten? .

Dagens PS - 01 nov 17 kl. 07:25

Byggjätten kan norpa ny vd från rivalen

Vd:n fick gå på dagen. Här är toppnamnen som pekas ut som efterträdare, enligt Di. Byggbolaget NCC kan komma att hämta sin nästa vd från konkurrenten Skanska, skriver Dagens Industri i onsdagsutgåvan.

Expressen - 17 jan 18 kl. 08:05

Byggjätten vinstvarnar igen – sparkar personal

Byggjätten Skanska vinstvarnar för helåret 2017.Resultatet väntas bli cirka 5,3 miljarder kronor för 2017, att jämföra med förväntade 6,6 miljarder kronor.Nu ska bolaget organisera om – och sparkar tusentals..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Veoneer-partnern Velodyne går mot börsnotering i slutet av året

Fordonssäkerhetsbolaget Velodyne, som bland annat har tecknat ett tungt avtal med Ford i samarbete med svensk-amerikanska Veoneer, har anlitat flera banker i förberedelse för en börsnotering i slutet av året, rapporterar Business Insider (BI)..

DI - 45 minuter sedan

Bli en börsvinnare: Plocka tre aktier som köparna slåss om

Börsen står och väger vid viktiga motståndsnivåer, enligt Investtechs tekniska analys.  Analysfirman har identifierat tre heta aktier – bland annat ett av Lundinbolagen – där köparna är påtagligt aggressiva och pressar upp kurserna mot nya höjder. Då brukar det löna sig att haka på.

DI - 15 minuter sedan

Biogaia-grundare lovar ännu en gång att inte sälja mer aktier

Biogaias grundare Peter Rothschild och Jan Annwall har via bolaget Annwall & Rothschild sålt 130.000 B-aktier i bolaget, enligt Finansinspektionens insynslista. Aktien tappar 1,5 procent på måndagsförmiddagen..

DI - 1 timme sedan

Räntor & valutor: Förstärkning för svenska kronan

Europeiska räntor sjunker medan eurons rörelser är begränsade på måndagsförmiddagen. Tyska IFO-index sjönk visserligen i juni, men något mindre än befarat..

DI - 1 timme sedan

Uppgift: Stämning förbereds mot Alelions dotterbolag – aktien rasar

Kunder till det First North-listade litiumjonbatteribolaget Alelions tyska dotterbolag, som är satt i konkurs, förbereder en gruppstämning mot Alelion, skriver sajten Energyload på söndagen. Aktien faller över 12 procent på måndagen..

DI - 1 timme sedan

Kina kräver svar om stoppad leverans av Huawei-telefoner

Kinesiska handelsministeriet krävde på måndagsmorgonen svar från det amerikanska fraktbolaget Fedex, som enligt rapporter i datortidningen PC Magazine vägrat leverera Huaweis telefoner till adresser i USA..

DI - 1 timme sedan

Enersize tar order från Hankook efter pilotprojekt

First North-listade Enersize har fått en order på ett fullskaligt projekt med Hankook Tire Jiaxing efter genomfört pilotprojekt..

DI - 1 timme sedan

Enersize Oyj erhåller order från kinesiska Hankook för fullskaligt projekt efter framgångsrikt genomförd pilot

Enersize Oyj (”Enersize”) meddelar idag att bolaget avtalat om ett fullskaligt projekt med Hankook Tire Jiaxing Co., Ltd. (”Hankook”) som ett resultat av framgångsrikt genomfört pilotprojekt.

DI - 1 timme sedan

H&M-aktien drar uppåt på nedåtpressad börs

Stockholmsbörsen vände till minus efter omkring en timmes handel på måndagen, efter att ha stigit med som mest 0,5 procent i öppningen. Defensiva Astra Zeneca parkerade i den röda änden av index och fick sällskap av ett antal verkstadsbolag i botten av storbolagsindexet. H&M, som rapporterar senare i veckan, gick mot strömmen.

DI - 1 timme sedan

WSJ: San Francisco väntas förbjuda e-cigaretter

San Francisco väntas denna vecka bli första amerikanska stad att förbjuda e-cigaretter, skriver Wall Street Journal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.