Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 21 June, 01:15

Västerbottens Folkblad - 22 maj 19 kl. 21:24

Fick besök av oseriösa hantverkareSå sent som för två dagar sedan gick polisen ut med en varning om att oseriösa hantverkare och asfaltsläggare rör sig i Norrland. Under onsdagen fick boende i Vännäs besök av dessa. Flera samtal om kringresande hantverkare i Västerbotten och Västernorrland nådde polisen i förra veckan. Polisens analys var att det är mycket troligt att [. ].
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Norrland, Vännäs, Västerbotten, Västernorrland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fick besökav , oseriösa, hantverkare
News55 - 19 maj 16 kl. 16:19

Oseriösa hantverkare i farten – Polisen: ”Äldre personer främst drabbade”

I samband med att vi går mot varmare temperaturer får flera husägare oväntade besök av hantverkare som erbjuder sig att ta en titt på husets skick. Hantverkaren erbjuder sig sedan att exempelvis lägga om taket på huset till en summa på hundratusentals kronor. Men jobbet kan visa sig vara allt annat är bra utfört.

Nerikes Allehanda - 08 sep 14 kl. 10:26

Varning för oseriösa hantverkare

Under helgen och veckan som gick har polisen blivit uppringd av oroliga örebroare som fått besök av oseriösa hantverkare. En som fick besök var Tomas Strand. - Jag sa att jag hade hört talas om oseriösa hantverkare som lurat folk på pengar.

Nerikes Allehanda - 08 sep 14 kl. 10:26

Just nu: Varning för oseriösa hantverkare

Under helgen och veckan som gick har polisen blivit uppringd av oroliga örebroare som fått besök av oseriösa hantverkare..

News55 - 10 okt 17 kl. 10:39

78-årig kvinna lurad på över 100 000 av hotfulla hantverkare

Så sent som i förra veckan besökte oseriösa hantverkare Mats Hanssons 78-åriga mamma på Särö. De erbjöd sig att använda en högtryckstvätt för att rengöra hennes garageuppfart, det skriver Expressen. – Det ligger sand som borstats ner mellan tegelstenarna för att de inte ska lossna.

Nerikes Allehanda - 10 sep 14 kl. 11:16

Här har de oseriösa hantverkarna synts

Åtskilliga örebroare har under den senaste veckan fått besök av brittiska hantverkare. Men polisen har bara fått in någon enstaka anmälan..

GT - 22 apr 17 kl. 20:26

Magnus fick otäckt besök av ljugande "takläggare"

Varningar sprids nu om oseriösa hantverkare som härjar i Uddevallatrakten. Magnus Helsing, 54, fick påhälsning av en okänd man som försökte ljuga sig till ett takläggningsjobb hos honom.– Jag blev orolig att de skulle ge sig på mina grannar som är över 90 år, berättar Magnus.

SmålandsPosten - 26 sep 14 kl. 06:26

Oseriösa låsförsäljare överrumplar äldre

Hantverkare ringer på hos gamla, utger sig för att vara ”utskickade” och tar hutlöst betalt för helt onödiga installationer, som tittöga i dörrar som redan har tittöga. – Detta är ju lurendrejeri, säger Solveig Nilsson.
Hon bor utomlands och ser det som ren tur att hon var hemma på besök hos sin mamma, som bor i kvarteret Bore, när det ringde på dörren vid halv åtta i onsdags kväll.

GöteborgsPosten - 29 okt 17 kl. 10:34

Boende varnar för asfaltsläggare i Göteborg

Boende ut på Näset i Göteborg har den senaste tiden haft besök av misstänkta asfaltsläggare. Personerna är oseriösa hantverkare som inte drar sig för att lura äldre på deras besparingar. – Vi kärringar här ute är inte så dumma och är vaksamma, säger den 85-åriga kvinnan som slagit larm..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.