Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 21 June, 02:13

Västerbottens Folkblad - 22 maj 19 kl. 20:58

Ny styrelse för NorrtågUnder onsdagen genomfördes Norrtåg AB:s årsstämma. En ny styrelse valdes – men ordförande blev omvald. Elvy Söderström (S) har varit ordförande för Norrtåg AB sedan 2015. Under onsdagens årsstämma blev hon nominerad av Region Västernorrland och omvald till ordförande för de kommande fyra åren. Till posten som vice ordförande blev det dock ett nyval.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Norrtåg, Norrtåg AB, Söderström, Region Västernorrland, Nils-Olov

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny styrelseför , Norrtåg
ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Krismöte på Norrtåg

Krismötet på Norrtåg resulterade inte i några beslut om att dra in en del av vintertrafiken. ? Det finns en massa idéer och rykten, men inga beslut har tagits, säger Thomas Hägg, ordförande för Norrtågs styrelse..

Västerbottens Folkblad - 01 feb 13 kl. 15:48

Maria Höglander ny vd för Norrtåg

Länstrafikens vd Maria Höglander har tackat ja till ett erbjudande från Norrtågs styrelse att börja som vd hos Norrtåg. - Det har på slutet blivit [...].

Norrtelje Tidning - 06 dec 13 kl. 12:45

Eldsjälar ska väcka liv i SSU i Norrtälje

SSU har 26 medlemmar i Norrtälje men ingen verksamhet eller styrelse. Det vill två ungdomar ändra på..

ÖstersundsPosten - 26 jun 15 kl. 21:26

De sitter i Norrtågs nya styrelse

Thomas Hägg (S), Mörsil, har varit Norrtåg AB:s ordförande sedan bolaget startade 2008. Vid årsstämman häromdagen lämnade han uppdraget och ersattes av Elvy Söderström, ledamot i Socialdemokraternas verkställande utskott och tidigare kommunalråd i Örnsköldsvik..

NSD - 23 maj 19 kl. 07:44

Lindfors invald i styrelse

Regionrådet Nils-Olov Lindfors (C) valdes till vice ordförande i Norrtågs styrelse..

Uppsalanyheter.se - 03 jun 15 kl. 22:20

UIF krossade Norrtälje - en halvlek räckte

Herrtvåan: Trots en sen matchflytt från Studenternas till Sävja IP och trots regn och kyla bjöd UIF på en första halvlek där spelet värmde och man krossade gästerna Norrtälje.Trots en sen matchflytt från Studenternas till Sävja IP och trots regn och kyla bjöd UIF på en första halvlek där spelet värmde och man krossade gästerna Norrtälje.   UIF behövde bara en halvlek på sig för att vinna mot mittenlaget Norrtälje, det var ett effektivt UIF som verkligen hade full utdelning.

Alliansfritt Sverige - 20 dec 13 kl. 09:26

Splittring i Norrtäljealliansen når nya höjder

I Norrtälje hoppar kommunalpolitiker av till höger och vänster efter bråk inom alliansen. Anledningarna är flera eftersom det verkar svårt för Norrtäljes allians att enas på ens en enda punkt. Senaste nytt är att två centerpartister och en folkpartist lämnar sina partier på grund av missnöje med ledningen (Norrtelje Tidning, 2013-12-13, s 2).

Norrtelje Tidning - 18 mar 17 kl. 09:45

Gymnasieanställd: Fler måste samarbeta för att få Norrtälje busstation tryggare

Norrtäljes kommuninvånare tycker att busstorgen i Norrtälje, Rimbo och Hallstavik måste göras tryggare.
Moshtaba Ibrahimi, som jobbar med nyanlända ungdomar på Rodengymnasiet, tycker att ett samarbete mellan bland annat polis, skola, Trygg i Norrtälje, socialtjänsten med flera måste till för att busstationen i Norrtälje ska bli tryggare..

YLE - 13 mar 17 kl. 15:19

Tingsrätten: Nymanska stiftelsen har ingen styrelse

Västra Nylands tingsrätt har i dag (13.3) avgjort att Trygwe och Hjördis Nymans stiftelse inte har en styrelse, trots att medlemmarna i den senaste styrelsen själva anser att styrelsen fortfarande finns. Patent- och registerstyrelsen (PRS) ingrep i stiftelsens verksamhet på grund av misstankar om grova brott mot stiftelselagen och i samband med detta förblev också styrelsefrågan oklar.

Nyhetsverket - 02 aug 12 kl. 21:43

Misstänkt drograttfylla i Norrtälje

En 20-årig man körde in i en trafikljusstolpe i Norrtälje. Han fördes till polisstationen för tillnyktring. Klockan halv åtta på torsdagsmorgonen körde en bil in i en stolpe på Utvägen i Norrtälje.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.