YA > Lokalt

Thursday, 20 June, 15:41

YA - 22 maj 19 kl. 20:49

New York kom till Tomelilla – fullbokad show gjorde succéMed A New York State of Mind fick Kulturskolans dans- och dramaklasser Kastanjeskolans aula att gunga. Så har också dansen vuxit explosionsartat, och har i år haft hela 120 deltagare..
Läs mer på YA
Läs mer om:
York, Tomelilla, New York State, Mind, Kulturskolans, Kastanjeskolans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: New, York, komtill , Tomelilla, fullbokad, showgjorde , succé
VA - 14 sep 11 kl. 08:32

Bred uppgång i New York

14 september De amerikanska börserna stängde högre på tisdagen samtidigt som investerare inväntade tecken på framsteg för att mildra effekterna av den europeiska skuldkrisen. Lättande uttalanden rörande franska bankers likviditet gav luft under vingarna för banksektorn i New York. "Aktierna handlas på nyheterna för dagen och dagens nyheter var måttligt gynnsamma.

Skånskan - 09 jan 16 kl. 08:00

Hörte Brygga ”ett måste” i New York Times

HÖRTE – Det är jätteroligt, vi är chockade och glada, säger Martin Sjöström på Hörte Brygga efter att de blivit omnämnda i den amerikanska tidningsjätten New York Times.Det är stängt på Hörte brygga i januari när vinden viner runt knutarna och båtarna i hamnen blir frostvita. Martin Sjöström och frun Emma Andersson Sjöström, som driver Hörte Brygga tillsammans, sitter på ett varmt café i Malmö och planerar öppnandet av restaurangen i påsk.

YLE - 10 sep 17 kl. 17:34

Finsk gatufest i New York – de karelska pirogerna slutsålda

Typiskt finskt? Bastu, karelska piroger och dyster sång stod på programmet då Finlands hundraårsjubileum firades i New York på lördagen. Platsen var Bleecker street i legendariska Greenwich Village.

Kristianstadsbladet - 03 nov 12 kl. 17:28

New York maraton ställs in

Foto: Scanpix/Kristianstadsbladet
New York City Marathon ställds in på grund av orkanen Sandys framfart. En av alla 47 000 löpare som skulle ha sprungit loppet är Kristianstadsbladets reporter Matti Stenrosen.
?

BT - 25 okt 14 kl. 13:08

President Obama hyllar New York

USA:s president hyllar New Yorks insatser sedan en läkare i staden smittats av ebola. New York inför karantän för de som reser från eboladrabbade länder.Men New York-borna fortsätter att leva sina liv som vanligt.

Kristianstadsbladet - 25 okt 14 kl. 13:08

President Obama hyllar New York

USA:s president hyllar New Yorks insatser sedan en läkare i staden smittats av ebola.New York inför karantän för de som reser från eboladrabbade länder.Men New York-borna fortsätter att leva sina liv som vanligt.

VA - 19 jan 11 kl. 08:28

Uppåt i New York trots svag Citigroup-rapport

19 januari De amerikanska börserna noterade uppgångar på tisdagen efter måndagens helgdag. Samtliga index stängde på plus efter en successiv återhämtning för S&P 500 och Nasdaq. Öppningen var trevande sedan Citigroups rapport blev en besvikelse.

VA - 15 sep 11 kl. 08:10

Glädjeskutt i New York

15 september De amerikanska börsindexen stängde högre på onsdagen efter en volatil handelssession i New York. Ett uttalande från Frankrikes president Nicolas Sarkozy och Tysklands förbundskansler Angela Merkel om att de är övertygare om att Grekland förblir ett euroland höjde humöret. "Det är ett psykologiskt lyft.

BT - 30 okt 12 kl. 15:30

Före detta Kinnabor i New York: "När kranen rasade hörde vi dånet"

Görel och Ronny Andersson - med rötterna i Kinna - har tillbringat natten på tältsängar i en baskethall i Harlem. Paret, som numera är bosatt i Falkenberg, befinner sig på semester i USA och efter att ha besökt släkt och vänner skulle vistelsen avslutas med en vecka i New York.
?

BT - 30 okt 12 kl. 15:30

Ex-Kinnabor fast i New York

Görel och Ronny Andersson - med rötterna i Kinna - har tillbringat natten på tältsängar i en baskethall i Harlem. Paret, som numera är bosatt i Falkenberg, befinner sig på semester i USA och efter att ha besökt släkt och vänner skulle vistelsen avslutas med en vecka i New York.
?

Fler nyheter från YA

YA - 3 timmar sedan

Åtal för dubbel misshandel och romsnatteri på systemet

En Tomelillabo åtalas nu för att vid två tillfällen ha misshandlat samme man – och dessutom för en stöld på Systembolaget i förra veckan, då mannen också visade sig ha en kniv på sig..

YA - 23 timmar sedan

Korsningar ska hållas efter vid behov: ”Kommer se till att det blir gjort”

Vägrenar slås normalt under juni månad. Men korsningar med skymd sikt ska underhållas när det behövs, uppger Ola Strömberg på Trafikverket..

YA - 23 timmar sedan

Högt gräs skymde sikten i olyckskorsningen – Sanne hamnade på sjukhus: ”Du ser inte ett smack”

När sikten väl var fri var det för sent. Sanne Holmberg hann varken bromsa eller väja utan for rakt in i bilen som korsade vägen. .

YA - Igår: 06:00

Politiskt bråk om Smedstorpsbadets omklädningsrum

– Jag far inte med osanning! Tina Bergström-Darrell (S) tog i med skärpa när hon vid senaste fullmäktigemötet bemötte kommunalrådet Per-Martin Svenssons (M) svar på hennes fråga om det dåliga skicket på Smedstorpsbadets omklädningsrum – ett svar som hon ansåg var både luddigt och felaktigt..

YA - I förrgår: 20:27

Bil har voltat av vägen

En trafikolycka har inträffat på vägen mellan Tryde och Äsperöd..

YA - 17 jun 19 kl. 12:53

Yngling misstänkt för skadegörelse

I helgen roade sig en kille med att krossa rutor i centrala Tomelilla. Nu är han misstänkt för skadegörelse..

YA - 17 jun 19 kl. 12:55

Åkgräsklippare som skulle repareras stulen

En man och en kvinna har polisanmält att deras åkgräsklippare stulits. Gräsklipparen stod på ett släp när den stals..

YA - 17 jun 19 kl. 13:00

S-kritik över resa: Nöjestripp på skattebetalarnas bekostnad

Nästa onsdag ska kommunstyrelsen åka till en lantbruksmässa i Borgeby. Socialdemokraterna ifrågasätter syftet med besöket. ”En nöjestripp på skattebetalarnas bekostnad helt utanför den kommunala kompetensen” tycker oppositionsrådet Sara Anheden..

YA - 16 jun 19 kl. 00:01

S-förslag ska få fler unga aktiva

Socialdemokraterna har lämnat in ett förslag under rubriken Öka möjligheterna att testa fritidsaktiviteter. Motionen bygger på att det allt oftare kommer rapporter om att barn och unga är mindre aktiva på sin fritid..

YA - 16 jun 19 kl. 00:01

Röda Korset har vädjat till kommunen att inte skära ner på personal

Även Röda korset har skickat in en skrivelse angående kommunens nedskärningar på mötesplatsen Café Kryddan. Men man har inte heller fått något svar än..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.