SVT > Inrikes

Monday, 24 June, 23:46

SVT - 22 maj 19 kl. 16:52

Fritzon (S) och Weimers (SD) rök ihop under EU-debatt: ”Lundgren vågar inte ens visa sig här”Heléne Fritzon (S) ifrågasatte varför Charlie Weimers, trea på Sverigdemokraternas lista till EU-valet, ersatte Peter Lundgren i debatten istället för andranamnet Jessica Stegrud. – Hon har definitivt en framskjuten position i vår valrörelse, svarade Weimers..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Weimers, EU, Fritzon, Charlie Weimers, Sverigdemokraternas, Peter Lundgren, Jessica Stegrud

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FritzonS och , WeimersSD , rök, ihopunder , EU-debatt, Lundgren vågar inte ens visa sig här
Skånskan - 27 okt 15 kl. 18:52

Ekonomi och sjukvård ska gå ihop

Kristianstad Klockan 15.30 klubbades det rödgröna styrets reviderade budget igenom, och det utan att det krävdes någon votering när övriga partier la ner sina röster. Att de skulle få igenom sin budget var inte oväntat, men ändå en lättnad för Henrik Fritzon.

Kristianstadsbladet - 21 mar 11 kl. 14:24

Fritzon får fortsatt förtroende

Det är hela havet stormar i Socialdemokraternas verkställande utskott. Men Heléne Fritzon sitter säker i båten.
Heléne Fritzon är förutom kommunalråd i Kristianstad också ordförande i ett av de tyngsta S-distrikten - Skåne.

Kristianstadsbladet - 25 jan 14 kl. 08:00

Fritzon: Ett svek mot väljarna

Foto: Bosse Nilsson
Trots att oppositionsrådet Heléne Fritzon (S) är för skattehöjning i Kristianstad är hon kritisk till Femklöverns beslut, som hon betecknar som ett svek mot väljarna.
Det Fritzon framför allt vänder sig emot, säger hon, är att den borgerliga politiken nationellt och lokalt inte hänger ihop.– Hela den borgerliga idén och framtoningen nationellt har varit ambitionen att sänka skatten, det som marknadsförs som jobbskatteavdraget.

Kristianstadsbladet - 12 nov 11 kl. 04:00

Henrik Fritzon: En god affär

Foto: Bosse Nilsson
Henrik Fritzon (S), ordförande för Folkets Park i Kristianstad AB, står fast vid att Arenabolagets övertag av driften av Sommarlust är en god affär.
Det trots beräkningen att Sommarlust innebär en förlust på 100 000 kronor per månad. ?

Expressen - 12 maj 12 kl. 19:56

Kristianstad föll ihop - Sävehof vann SM-guld

Kristianstad hade chansen att vinna klubbens första SM-guld sedan 1953 - dessutom på hemmaplan i Skåne. Då klappade laget ihop fullständigt. Sävehof avgjorde i den första halvleken och vann tillslut med 29-21.

Expressen - 22 maj 19 kl. 22:14

Skyttedal och Kuhnke rök ihop om kärnkraften

Miljöpartiets Alice Bah Kuhnke rök ihop ordentligt med Kristdemokraternas Sara Skyttedal om miljöpolitiken i Aftonbladets debatt på onsdagskvällen.Ex-ministern anklagade också Moderaterna för att ”föra väljarna bakom ljuset” om kärnkraften. – Vår vision är att vi 2050 ska ha netto-noll-utsläpp.

Politikerbloggen - 06 nov 12 kl. 15:00

REPLIK ? KD:s omoderna syn är skrämmande


REPLIK. KDU idealiserar en tid av kärnfamiljer, men det de på samma gång längtar tillbaka till är en tid med väldigt litet självbestämmande för kvinnor. Det skriver Hanna Lidström (MP) i en replik till Jenny Weimers (KD) debattartikel på TV4/Politikerbloggen.

Politikerbloggen - 20 nov 12 kl. 09:09

Stöd till ensamstående för barnen och jämställdhetens skull


REPLIK. För att kalla sig familjevänliga visar KDU pinsamt lite vänlighet mot familjer som inte passar in i deras konservativa och begränsande familjedefinition. Det skriver Grön Ungdoms Hanna Lidström i ett replikskifte med KDU:s Jenny Weimers.

Alliansfritt Sverige - 06 feb 12 kl. 16:25

Hägglunds nya högermän


HÖGER. Socialminister Göran Hägglund stärker nu Kristdemokraternas stab med två rekryteringar, Johan Ingerö och Charlie Weimers.
Ingerö är nog mest känd just nu för sina mindre begåvade ledartexter i Svenska Dagbladet.

Politikerbloggen - 05 nov 12 kl. 10:55

DEBATT Miljöpartiets förslag är en separationsbonus


DEBATT. Låt oss kalla Miljöpartiets förslag för vad det är: en separationsbonus. Vilket annat begrepp kan användas för att beskriva en politik där par som väljar att stanna ihop får betala upp till 10 000 kr mer i skatt per år än ett par som separerar?

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

IOK-ledamoten Stefan Holm om att Sverige blir utan OS 2026

Före detta höjdhopparen och världsstjärnan Stefan Holm är en av Sveriges två IOK-ledamöter på plats i Lausanne, Schweiz, där värdskapet för vinter-OS 2026 avgjordes under måndagen. Han är besviken över resultatet. – Vi hade mått väldigt bra av att ha ett mål på lång sikt och satsa mot tillsammans, säger Stefan Holm i SVT:s Aktuellt..

SVT - 1 timme sedan

Säpochefen: ”Gör det straffbart att inneha terrorpropaganda”

Regeringen bör utreda om det ska bli straffbart att inneha och se på terrorpropaganda, skriver Säpochefen Klas Friberg på DN Debatt. Säkerhetspolisen har i dagarna också lämnat en hemställan till regeringen om att tillsätta en sådan utredning..

SVT - 2 timmar sedan

Expert efter dödsfallen på Vättern: Kan bli flera dödsfall i gasololyckor

Det är fortfarande oklart vad som hände med paret som avled på en båt i Vättern i helgen. Men misstankarna om en gasololycka kvarstår. – Det ser ut att bli ett dramatiskt år med flera dödsfall i gasololyckor, säger Ben Bock, chef för säkerhets- och teknikfrågor på branschorganisationen Energigas Sverige..

SVT - 2 timmar sedan

Blandade reaktioner på stan efter OS-missen

Vissa tyckte det var mycket trist att Sverige inte får arrangera vinter-OS 2026. Andra menar att kostnaderna nog skulle bli för stora och var rätt glada att vi slipper. När SVT frågade folk ute på stan efter Sveriges OS-miss var reaktionerna blandade..

SVT - 3 timmar sedan

Bullens varmkorv återkallas

HK Scan återkallar en sändning av Bullens varmkorv på grund av ett produktionsfel. Det gäller förpackningar på 2,2 kilo med bäst före-datum i februari 2022..

SVT - 4 timmar sedan

Politikerna reagerar på OS-beskedet

Det stod mellan Sverige eller Italien. Vid klockan 18 kom beskedet från IOK-delegaterna att det blir Milano som får arrangera vinter-OS 2026..

SVT - 6 timmar sedan

Liberalernas valberedning presenterar sitt förslag

Under måndagseftermiddagen presenterar Liberalernas valberedning sitt förslag på kommande partiledare. Valet står mellan de två återstående kandidaterna Nyamko Sabuni och Erik Ullenhag. Beskedet väntas komma runt 17-tiden..

SVT - 6 timmar sedan

Så ser planerna ut för vinter-OS i Sverige

Sveriges planer för vinter-OS och Paralympics 2026 sträcker sig från Lettland till Åre, med epicentrum i centrala Stockholm. Om Sverige får arrangera OS väntas tusentals besökare och idrottare under de 17 dagar som spelen pågår. Så här ser planerna ut..

SVT - 13 timmar sedan

Värmevarningar i Europa – SVT:s meteorolog: ”Människor kan definitivt dö”

Värmeböljan som har dragit in över Europa kommer att hålla i sig och extremvädret har resulterat i att flera värmevarningar har utfärdats. Men i Sverige uteblir de höga temperaturerna..

SVT - 14 timmar sedan

Tidigare släppt kinesisk medborgare gripen igen

Kina ville ha honom utlämnad, men Högsta domstolen i Sverige sa nej. Förra veckan släpptes han på fri fot, men nu har han gripits igen, uppger Aftonbladet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.