Blekinge Läns tidning > Nyheter

Sunday, 16 June, 10:50

Blekinge Läns tidning - 22 maj 19 kl. 15:43

Lions hoppas på välbesökt marknadI slutet av maj är det dags för Holje marknad. Lions Club Olofström står som arrangör för 55:e året i följd. – Det är inte så mycket som händer annars i Olofström, så jag hoppas att folk kommer, säger marknadsgeneralen Claes Bengtsson..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Holje, Club Olofström, Olofström, Claes Bengtsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lions, hoppas, välbesökt, marknad
Barometern - 03 maj 19 kl. 14:00

Bildspecial: Upplev årets marknad

Årets Nybro marknad var precis som tidigare år väldigt välbesökt. Arrangörerna från Lions och Nybro räknade med runt 10 000 besökare..

YA - 03 jun 17 kl. 19:00

Välbesökt 40:e marknad

Lagom sol, lagom värme, inget regn - det var rena folkvandringen till hamnen i Abbekås när den 40:e sillamarknaden i Abbekås drog igång vid lunchtid i lördags. Att det också var Lions 100-årsjubileum satte extra guldkant på dagen..

SmålandsPosten - 31 mar 14 kl. 06:16

Välbesökt på matmässan i Åseda

Det var nöjda utställare och besökare som deltog i matmässan på Olof Hotell & Restaurang i lördags. – Affärerna går utmärkt, ingen kunde väl tro att det skull komma så mycket folk, sade Ingegerd Gustafsson, från Stens Chark i Åseda.
Hennes leverpastejer, korvar och övriga charkvaror var det rykande åtgång på.

YLE - 19 jun 14 kl. 11:57

Nederpurmo firar hela året

Nederpurmo by i Pedersöre har blivit utnämnd till årets by i Österbotten. En ära man är mycket stolt över och förvaltar väl, säger Anette Forsström-Fellman, ordförande i Nederpurmo byaråd och Linda Finnberg, ordförande för Purmo hembygdssällskap. Nederpurmo är en aktiv by med många evenemang.

ÖstersundsPosten - 29 aug 14 kl. 20:47

Älgarnas helg

Arrangörerna hoppas på två välbesökta dagar när den 22 andra upplagan av Älghälga dragit i gång. Av tradition är det inte bara älgskånkskastning på höstmarknaden då torget i Svenstavik förvandlas till en festplats. Det obligatoriska världsmästerskapet i älgskånkskastning, knallare, underhållning, mångfaldens tält och mini- och småstjärnorna, är några av årets marknad..

YLE - 06 jan 16 kl. 14:01

Finska affärer kan gynna u-länderna

Finland skär kraftigt i sitt bistånd nästa år. Det medför svårigheter för medborgarorganisationer och många projekt får avslutas. Däremot skjuter staten till medel för att uppmuntra till handel i utvecklingsländerna.

Magazin24 - 03 feb 17 kl. 18:39

Helgmarknad i Arboga: ”Vi vill fylla torget”

Arrangörerna hoppas på en välbesökt och trevlig marknad..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

"Ringarna ska vi ha hela livet"

Liveband och maffiga tårtor får stryka på foten till förmån för en replik av farmors gamla vigselring. Tack vare prioritering och medvetna val har Maria Roskvist och Tobias Berglin lyckats pressa ner kostnaderna för sitt bröllop..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Larm om gräslig smäll

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Så gifter ni er utan att bli skinnade

När du planerar ditt bröllop är det lätt att kostnaderna skenar. Särskilt om du inspireras av kändisbröllop på Instagram..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Nattåg står stilla efter ledningsfel

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Små donatorer betalar notan för Notre-Dame

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Gallagher döper skiva efter Lennon

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Mjällby jagar ny seger i superettan

Mjällby AIF ångar på i superettan. Nu är det match mot det tippade topplaget Halmstad och du kan följa vår direktrapportering av matchen som börjar klockan 17.30 på söndag här..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Abortlagar väcker ilska, engagemang hos unga

"Skrämmande men inte förvånande". Sådan är den allmänna reaktionen bland kvinnliga studenter på Spelman College i Georgia – en av de USA-delstater som nyligen införde en mycket strikt abortlag. Den infekterade abortfrågan splittrar amerikanerna, visar färska mätningar..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ingen ny bevisning i "tvättstugemordet"

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Flygplan i krock – två piloter dödaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.