FriaTider > Nyheter

Monday, 17 June, 21:31

FriaTider - 22 maj 19 kl. 15:40

Norsk bank får betala för skojarfond
Läs mer på FriaTider

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norsk, bankfår , betalaför , skojarfond
SvD - 29 sep 15 kl. 11:47

Skandiabanken knoppar av norsk bank

Skandia har sedan tidigare meddelat att koncernen utvärderar en börsnotering av den norska bankverksamheten. Som ett led i detta arbete kommer Skandiabankens norska filials verksamhet att föras över till en självständig norsk bank och dess helägda hypoteksbolag..

DI - 09 nov 17 kl. 08:55

Seamless tar avtal med norsk bank

Seamless meddelar att Meawallet har tecknat avtal med en norsk bank för leverans av tjänsten Mea Token Platform..

Affärsvärlden - 02 jul 18 kl. 07:27

Nordea köper norsk bank

Nordea har tecknat avtal med Gjensidige Forsikring om förvärv av samtliga aktier i Gjensidige Bank. Beräknad köpeskilling är 5.500 miljoner norska kronor (578 miljoner euro), som kommer att justeras för eget kapital som genererats av Gjensidige Bank till dess att affären slutförs..

PrivataAffärer - 10 maj 16 kl. 09:52

Norsk bank toppar sparränteligan

Bank Norwegian toppar just nu listan över de högsta sparräntorna på den svenska marknaden. Men flera konkurrenter ligger hack i häl med den norska banken....

Realtid - 23 mar 18 kl. 13:34

Norsk bank köper in Tietos AI-lösning

Nystartade norska banken Kraft Bank köper in Tietos AI-baserade kärnbankslösning som automatiserar låneansökningar..

DI - 29 sep 15 kl. 10:50

Skandiabanken separerar norsk verksamhet

Skandia har sedan tidigare meddelat att koncernen utvärderar en börsnotering av den norska bankverksamheten. Som ett led i detta arbete kommer Skandiabankens norska filials verksamhet att föras över till en självständig norsk bank och dess helägda hypoteksbolag..

Affärsvärlden - 29 sep 15 kl. 10:59

Skandia separerar norsk bankverksamhet

Skandia har sedan tidigare meddelat att koncernen utvärderar en börsnotering av sin norska bankverksamhet. Koncernen genomför som ett led i det arbetet en överföring av Skandiabankens norska filials verksamhet till en självständig norsk bank och dess helägda hypoteksbolag..

Aftonbladet - 27 sep 11 kl. 11:02

Säljer sig ? för en norsk bank

George Clooney om varför han gör reklamfilmer ? och äger två satelliter.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Norsk bank varnar för julkrediter

En halv miljon norrmän har egentligen inte råd men deltar i julens konsumtionsfest ändå. Lösningen är att handla på kredit ? vilket riskerar att leda till ekonomisk baksmälla, varnar ekonomen Magne Andersen på Sparebank 1.

TA - 08 dec 12 kl. 14:38

Norsk bank varnar för julkrediter


En halv miljon norrmän har egentligen inte råd men deltar i julens konsumtionsfest ändå. Lösningen är att handla på kredit - vilket riskerar att leda till ekonomisk baksmälla, varnar ekonomen Magne Andersen på Sparebank 1.En konsumentundersökning från banken visar att 61 procent upplever sig inte ha råd, från sällan till alltid.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.