SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 19 June, 06:42

SmålandsPosten - 22 maj 19 kl. 15:06

Älmhult: Festerna kolliderar igenDet blir fullt ös på Hallarydsdagen nummer 32 i ordningen. Men även i år kolliderar festen med festivalen i Älmhult..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Hallarydsdagen, Älmhult

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Älmhult, Festerna, kolliderar, igen
SmålandsPosten - 01 sep 14 kl. 06:14

IBM slår igen kontoret i Älmhult

IBM slår igen sitt kontor i Älmhult och flyttar till Helsingborg.
Älmhult förlorar elva arbetstillfällen. Alla anställda flyttar med.

SmålandsPosten - 07 aug 13 kl. 06:45

Lastbilsföretag återvänder till Älmhult

Göinge Bil lastvagnar AB ska etablera sig i Älmhult, igen. I augusti håller företaget på att avveckla från Osby för att kunna flytta och påbörja verksamheten i början av september, vilket betyder fler arbetstillfällen i kommunen. ?

SmålandsPosten - 10 jun 14 kl. 06:26

SD vill ha betyg i första klass i Älmhult

Sverigedemokraterna i Älmhult har presenterat sitt val­manifest. Förutom att säga upp avtalet med Migrationsverket vill de skrota vindkraftplanen samt införa ordningsbetyg från första klass. SD fick 12,5 procent i Älmhult vid europaparlamentsvalet vilket har gett partiföreträdaren Börje Tranvik råg i ryggen.

SmålandsPosten - 22 sep 14 kl. 06:27

Polisstyrkan i Älmhult halverad på två år

Stationsbefälet Bengt Adolfsson har fått se sin styrka med ordningspoliser halverad sedan invigningen av Älmhults blåljushus för mindre än två år sedan. Här skulle det finnas gott om plats för Skånepoliser när sammanläggningen av de nya polisområdena väl blir av. Under onsdagen skulle beslutet ha kommit om en ny nationell polisorganisation som också gjorde Älmhult, Osby, Markaryd och Ljungby till nytt organisatoriskt polisområde i nya Region Syd som ska styras från Malmö.

Posh24 - 23 maj 14 kl. 16:59

Lindsay Lohans vänner avslöjar: "Hon festar okontrollerbart igen!"

Lindsay Lohan befinner sig just nu i Cannes, men inte nödvändigtvis för den omtalade filmfestivalen. 27-åriga stjärnan är i stan för de tillhörande festerna, och hennes vänner säger att hon tappat kontrollen igen - precis som innan hennes rehabvistelse.

"Lindsay har tappat kontrollen och är helt galen i huvudet," säger en vän till Radar om Mean Girls-skådisen.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Ikea-varuhuset i Älmhult slog igen

Klockan 20 på tisdagskvällen låstets dörrarna till Ikeas varuhus i Älmhult för sista gången och grundaren Ingvar Kamprad var där för avsked. Men redan på fredag öppnar det nya Ikea-varuhuset i Älmhult, skriver Smålands-Posten.Flera gamla medarbetare var på plats i varuhuset för en avslutning och den nuvarande personalen tog en rundvandring innan dörren låstes av varuhuschefen Fredrik Håkansson Lundh.

SmålandsPosten - 03 jun 13 kl. 06:46

Rallypensionären Bengt Thorsell vann Silverratten ? igen

Bengt Thorsell, rallypensionären från Skara, tog sin fjärde totalseger i Älmhults rallytävling Silverratten. David Bellborg, Ryd vann klass 2WD och blev tvåa totalt före Morgan Eriksson Gullabo och Magnus Johansson, Älmhult. Silverratten bjöd på fem mestadels fina specialsträckor för de cirka 141 startande ekipagen.

GöteborgsPosten - 11 aug 18 kl. 05:00

Match igen när Älmhult möter FC Vetlanda

Uppehållet är nu över och i dag spelar Älmhult hemma mot FC Vetlanda på Bokliden i division 2 mellersta Götaland. Älmhult vann sin senaste match med 3–1 mot Ingelstad, FC Vetlanda lyckades inte lika bra och blev besegrat av Växjö BK..

GöteborgsPosten - 27 apr 19 kl. 07:00

I dag spelar Skene IF hemma mot Älmhult

Match igen för Skene IF när Älmhult gästar Vävarevallen i division 3 sydvästra Götaland i fotboll i dag. Båda lagen har haft en tuff start på säsongen och har ett poäng efter två spelade matcher. Älmhult fick med sig ett oavgjort resultat från den senaste matchen, 0–0 mot Gnosjö, Skene IF gick poänglösa ur mötet med Varbergs GIF (1–2)..

SmålandsPosten - 19 aug 14 kl. 06:27

Lokförare flyttas från Alvesta till Älmhult

Transportföretaget Green Cargos kontor i Älmhult växer rejält – men på Alvestas bekostnad. Tio anställda blir 35 när företagets verksamhet i Alvesta slås samman med den i Älmhult till vintern. Samtidigt ska fyra nya lokförare rekryteras.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Man anhållen efter misstänkt dråpförsök

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Birger Stenemo: Tusses defenstering

Den 23 maj 1618 kastades två guvernörer och deras sekreterare från ett fönster på slottet i Prag. Exakt 375 år senare föll Tusse, en kastrerad hankatt, från ett fönster på Andersgårdsgatan i Göteborg..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Taif saknar pengar efter bolagiseringen

När Tingsryds succéartade bolagisering summerades hade de fått in över 7,1 miljoner kronor. Nu, ett år senare, fattas det fortfarande stora summor som inte har betalats in,.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Svanberg: ”Vi har absolut inte gett upp hoppet”

Charlotta Svanberg tar över som tillfällig ordförande i en blott fyrhövdad Växjö DFF-styrelse. – Vi är till och med får få för att det ska vara enligt stadgarna, säger Svanberg. Ett extra årsmöte ska utlysas till augusti..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Bopriserna har ökat brett

Bostadspriserna har vänt uppåt igen. Villapriserna har stigit med 2,6 procent i hela landet under de senaste tre månaderna, och bostadsrätterna har ökat med 1,5 procent, enligt färska siffror från Valueguard..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Egyptiska medier ointresserade av Mursis död

Han hölls isolerad i fängelset och nekades läkarvård. Egyptens förste demokratiskt valde president Muhammad Mursis plötsliga död, troligen orsakad av en hjärtattack, har skapat upprördhet i Egypten. Dödsfallet har skapat rubriker världen över men i de hårt statskontrollerade egyptiska medierna är rapporteringen som en bisats..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Gör om - gör rätt

Att konkurrensutsätta hela tekniska förvaltningen, där första steget är att lägga ut grönyteskötseln på entreprenad, är fel beslut. Vi socialdemokrater vill behålla verksamheten i egen regi, skriver Martin Edberg (S)..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Viktigt med fortsatt kamp för nedrustning

Nyligen hölls en konferens i Stockholm om nedrustning av kärnvapen. Där samlades femton kärnvapenfria länder, bland annat Kanada, Australien, Spanien och Tyskland..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Växjö kommun måste ta en rejäl funderare kring omsorgen

Finansministern Magdalena Andersson sa vid en pressträff att det krävs stora satsningar på vård och omsorg i framtiden. Under de närmaste åren behövs 560 nya äldreboenden, många fler vårdcentraler och omkring 80 000 personal, sa hon..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Lägg pengar på civilförsvaret

Sveriges kostnader för försvaret kan komma att öka till föreslagna 84 miljarder kronor inom de närmaste åren. Enligt min mening är det vansinnigt att öka kostnaderna med cirka 25 miljarder mot det vi har i dag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.