Kristianstadsbladet > Nyheter

Sunday, 16 June, 21:14

Kristianstadsbladet - 22 maj 19 kl. 15:03

Jonas Hellman: Valet i Indien påverkar oss mer än EuropavaletIndien är snart världens folkrikaste land och ekonomin växer i snabb takt. Landets politiska vägval påverkar Sverige både ekonomiskt och miljömässigt..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Hellman, Indien, Europavalet, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jonas, Hellman, Valeti , Indien, påverkaross , mer, än, Europavalet
Nyheter 24 - 06 jul 11 kl. 08:34

Nu ses homosexualitet som en sjukdom i Indien


Ghulam Nabi Azad, Indiens hälsominister, anser att homosexualitet är en sjukdom och att den sprider sig snabbt i landet. ? Väldigt förvånande, säger RFSU.

Kristianstadsbladet - 26 mar 19 kl. 17:05

Jonas Hellman: Varning alla föräldrar: SSU vill skrota det fria skolvalet

Socialdemokraternas ungdomsförbund vill att alla skolor ska få ett elevunderlag som speglar samhället, men att tvinga begåvade elever att gå kvar i dåliga skolor är ett dåligt förslag. Målet borde vara att alla skolor ska vara bra..

Kristianstadsbladet - 03 jun 19 kl. 13:33

Jonas Hellman: Därför blir den gröna skatteväxlingen röd

Skatterna på arbete bör sänkas utan att andra skadliga skatter höjs..

BT - 18 aug 14 kl. 15:14

Jonas Sjöstedt skulle trivas här i Borås

När Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt på tisdagsmorgonen frågades ut i P1 Morgon var det raka besked. ”Privatskolor” går alltid i konkurs, Vänsterpartiet har redan nu en ministerlista och Sverige ska inte exportera vapen till USA, men kanske till Indien. Det var nästintill genant att lyssna på V-ledaren för på honom lät det som om valet redan var avgjort.

PrivataAffärer - 18 sep 18 kl. 06:00

Goldman Sachs sänker Indien – trots All Time High

Goldman Sachs analytiker tror på en potentiell inbromsning i  indisk ekonomi. I en rapport daterad den 16 september skriver Goldman Sachs att huvudorsakerna till den pessimistiska prognosen är de höga värderingarna i kombination med motvind från flera olika makrofaktorer. Till det ska läggas att valet i mars innebär en viss risk för ekonomin.

BT - 19 maj 14 kl. 00:30

Indiska valet en ögonöppnare

I slutet av förra veckan avgjordes det som med rätta kan kallas för ”världens största övning i demokrati” då 814,5 miljoner röstberättigade indier röstade fram parlamentsledamöter till landets 543 valkretsar. Förutom att valet var Indiens hittills tidsmässigt längsta med röstning som pågick under hela förra veckan, var det ett historiskt nederlag för dynastin Gandhi och det regerande Kongresspartiet. Alltsedan självständigheten från Storbritannien 1947 har medlemmar av ”familjen” kontrollerat partiet.

YLE - 18 apr 17 kl. 10:35

Färre utlänningar vill studera i Finland - läsårsavgift påverkar valet

Antalet sökande från länder utanför EU och EES har minskat med nästan en tredjedel sedan läsårsavgifterna för dem infördes, enligt uppgifter från Helsingfors Universitet.
– Jag skulle ha kunnat tänka mig att välja Finland trots avgifter, men att studierna var gratis underlättade valet, säger Suveida Vingnesh Maran från Indien. Från och med hösten måste studerande som kommer från länder utanför EU och EES för första gången betala läsårsavgift för att studera i Finland.

Skånskan - 05 mar 19 kl. 19:30

De flesta fick som de ville i valet av skola

ESLÖV Alla skolor i Eslöv utom Västra skolan hade tillräckligt många platser för barnen som ska börja förskoleklass till hösten.Det var första gången elever och deras föräldrar gjorde skolvalet i Eslöv.
Inte bara förskolebarnen utan även eleverna som ska börja sjuan valde skola.

YLE - 19 nov 15 kl. 05:47

Per Hellman: Det brister inom mentalvården

Psykiatrin inom Vasa sjukvårdsdistrikt ska spara en miljon euro nästa år. Samtidigt oroar man sig för bristerna inom Vasa stads mentalvård. Den psykiatriska delegationen vid Vasa centralsjukhus diskuterade utsikterna för psykvården under onsdagen.

Skånskan - 29 maj 18 kl. 19:00

Kaj Hellman lägger saxen på hyllan – efter 51 år

HÖRBY Efter 51 år som frisör i Hörby tackar Kaj Hellman för sig.
I morgon, torsdag, gör han sitt sista arbetspass på salongen, som startades av hans far Eric Hellman redan 1940.
– Jag slutar eftersom jag måste operera mina knän, förklarar Kaj, och säger att han kommer att sakna både jobbet och sina kunder.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Ger miljoner för ökad judisk säkerhet i Malmö

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Militärer sköt knivman vid sjukhus i Lyon

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Ny smäll för Näsum: ”Vi får tjura lite och börja om igen”

Näsums IF föll borta mot Ronneby BK och fortsätter att gå tungt i damtvåan. – Vi räckte inte till, det är sanningen. Nu får vi fira midsommar, tjura lite och börja om igen, säger tränaren Angelique Sandberg Winther efter 2–4-förlusten..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Svenskt lag seniormästare i Counter-strike

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Rätt – men för många – pekas ut för återfall

Att minska återfallen i brott är ett av Kriminalvårdens huvuduppdrag. En ny undersökning visar att det instrument som myndigheten använder för att identifiera dömda som riskerar att återigen hamna i kriminalitet fungerar väl. Samtidigt pekas fler än nödvändigt ut som riskindivider..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Nylander (L) mobiliserar likasinnade i hemlig Facebookgrupp

Nyamko Sabuni har medvind i kampen om partiledarposten i Liberalerna. Men partiets gruppledare i riksdagen, Kristianstadsbon Christer Nylander, tar tydligt ställning för Erik Ullenhag. I en hemlig Facebookgrupp manar han likasinnade att inte deppa.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

M deltar i migrationsutredning – trots kritik

Moderaterna kommer att vara med i den parlamentariska migrationsutredningen, men är fortfarande kritiska..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Möjligt politiskt motiv bakom politikermord

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Bloggaren Kenza har fått barn

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Enveten jakt på försvunna månstenar

I en gest av goodwill skänkte USA för runt 50 år sedan månstenar till alla länder och amerikanska delstater. I dag saknas många. God vilja präglar inte alltid historierna om dessa oskattbara objekt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.