DI > Ekonomi

Monday, 17 June, 21:20

DI - 22 maj 19 kl. 15:08

Terminshandeln pekar på negativ öppning i New YorkUSA-börserna väntas öppna nedåt i onsdagens handel i väntan på Federal Reserves protokoll i kväll och med handelskonflikten mellan USA och Kina i fortsatt fokus..
Läs mer på DI
Läs mer om:
New York, USA, Federal Reserves, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Terminshandeln, pekar, negativ, öppningi , New, York
DI - 08 jul 16 kl. 08:54

Börsen: Negativ öppning väntas

Terminshandeln indikerade en öppning i lätt negativt territorium på veckans sista handelsdag, sedan de asiatiska börserna tappat mark på nytt. I fokus på fredagen agenda står eftermiddagens amerikanska jobbrapport..

DI - 10 aug 16 kl. 08:46

Börsen: Terminer pekar mot öppning i rött

Terminerna för de europeiska börserna indikerade på onsdagsmorgonen en negativ öppning. I New York slutade de stora indexen i stort sett oförändrat på tisdagen och även i Asien var rörelserna små på onsdagen..

Affärsvärlden - 09 aug 13 kl. 15:12

Wall Street: Negativ öppning i korten

Terminerna för de ledande indexen i USA indikerade en negativ öppning på Wall Street på fredagen, och börsen går därmed mot den sämsta handelsveckan sedan i mitten av juni..

Affärsvärlden - 12 dec 13 kl. 14:28

Wall Street: Negativ öppning i korten

Terminerna för de ledande USA-indexen indikerar en svagt negativ öppning inför att handeln i New York ska inledas på torsdagen..

DI - 02 apr 15 kl. 15:11

USA-börser: Svagt negativ öppning väntas

USA-terminerna indikerade en svagt negativ öppning i New York på torsdagen, den sista handelsdagen innan påskledigheten..

DI - 11 feb 16 kl. 08:41

Börsen: Negativ öppning väntas

En negativ öppning väntas på torsdagens börs, där ett väntat räntebesked från Riksbanken och Mylans bud på Meda hör till dagens huvudnyheter vid sidan av flera bolagsrapporter, med bland annat Nokia i spetsen..

Affärsvärlden - 27 jan 14 kl. 08:50

Stockholmsbörsen: Negativ öppning väntas

Stockholmsbörsen väntas öppna i negativt territorium på måndagen när klara nedgångar i USA och Asien sätter sina spår i terminshandeln..

DI - 27 nov 15 kl. 08:35

Stockholm: Negativ öppning väntas

Stockholmsbörsen väntas öppna med en dragning söderut på fredagen. Terminerna pekar på en negativ börsöppning även på de ledande Europabörserna. I Asien går handeln på de stora börserna i moll med stora nedgångar i Kina..

Affärsvärlden - 06 aug 14 kl. 08:57

Europaterminer pekar på negativ öppning

Stockholmsbörsen väntas handlas nedåt vid börsens öppning i linje med Europa. Flera bolag har inför Stockholmsbörsens öppning släppt rapporter. Unibet, Kambi, Lundin Petroleum och Wallenstam levererade resultat för den senaste perioden och under dagen väntas ytterligare rapporter från fler bolag..

DI - 03 mar 14 kl. 08:54

Börsen: Negativ öppning väntas

Stockholmsbörsen väntas inleda med siffror rejält i det röda på måndagen. Cirka en halvtimme innan börsens öppning pekar terminerna i Frankfurt, London och Paris ned med mellan 1,0-1,6 procent..

Affärsvärlden - 12 jun 17 kl. 08:54

Negativ öppning väntas på börsen

Europaterminerna pekar ned inför veckans handelsstart, efter att tekniksektorn gått i täten för nedgångar i både New York i fredags och Asien under måndagen..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Urstarkt Scania mot börsen: “Position vi aldrig haft tidigare”

Lastbilskoncernen Traton med märkena Scania och MAN går mot en börsnotering med en rekordstark marknadsposition på den tunga lastbilsmarknaden i Europa. ”En sådan position som vi har nu har vi aldrig haft tidigare”, säger Scanias vd Henrik Henriksson..

DI - 45 minuter sedan

Swedbank sparkar vd i Estland

Swedbank stänger av och byter ut vd:n och finanschefen i Estland.  Det skriver banken i ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

L i Örebro nominerar Sabuni till ny partiledare

Liberalerna i Örebro nominerar Nyamko Sabuni till ny partiledare, och ratar därmed örebroaren Johan Pehrson som är en av kandidaterna..

DI - 1 timme sedan

Efter granskning: Intern utredning tillsatt på Energimyndigheten

I fjol erbjöd Energimyndigheten offentliga aktörer att söka ett bidrag på fem miljoner kronor för att samordna insatser för energiomställning..

DI - 1 timme sedan

Trollspöet borta – Fed kan inte rädda börsen

Vem ringer du om du ser recessionsspöket? Jo, Fed. På onsdag har USA:s centralbank chansen att för första gången i den här cykeln sprida lite räntesänkningsmagi över marknaden.

DI - 1 timme sedan

Systembolagets hemkörning här för att stanna

Redan 2013 började Systembolaget med hemleveranser av dryck, på försök i några utvalda län. Nu är det dags att låta detta bli en del av den ordinarie verksamheten, meddelar Socialdepartementet i ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Stora störningar hos Tele2

Teleoperatören Tele2 har stora störningar på nätet som påverkar både företags- och privatkunder, rapporterar Aftonbladet..

DI - 2 timmar sedan

Fastighetsdoldisen om miljardimperiet: ”En slump rätt igenom”

Urban Edenström har de senaste 25 åren byggt ett miljardimperium i fastighetsbranschen. Nyligen tävlade han också om titeln världens främsta entreprenör. ”Mina tre söner håller på med karriärplanering, men för mig har det varit en slump rätt igenom”, säger han..

DI - 2 timmar sedan

Mikael Lindbäck ny finanschef på Flexqube

Flexqube, som handlas på First North, har rekryterat Mikael Lindbäck som ny finanschef. Han inleder tjänsten den 16 september 2019..

DI - 2 timmar sedan

Lufthansa sänkte Frankfurtbörsen

Europabörserna utvecklades oregelbundet under måndagen. Samlingsindexet Stoxx 600 var ned 0,1 procent. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.