Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 16 June, 03:02

Affärsvärlden - 22 maj 19 kl. 15:08

Nedgång väntas på Wall StreetUSA-börserna väntas öppna nedåt i onsdagens handel i väntan på Federal Reserves protokoll i kväll och med handelskonflikten mellan USA och Kina i fortsatt fokus..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Wall Street, USA, Federal Reserves, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedgång, väntas, Wall, Street
Affärsvärlden - 15 maj 14 kl. 07:14

Nedgången tilltog på Wall Street

Kurserna på Wall Street sjönk under onsdagens handel då kurserna rörde sig ned från de senaste dagarnas högstanoteringar..

Affärsvärlden - 16 aug 16 kl. 15:09

Nedgång väntas på Wall Street

Kurserna på Wall Street väntas öppna tisdagens handel strax under nollstrecket enligt amerikanska terminer. I Europa noterades breda men smärre nedgångar, och kurserna i Asien sågs överlag på lägre nivåer..

Affärsvärlden - 24 jan 14 kl. 15:26

Nedgång väntas på Wall Street

På Wall Street väntas handeln inledas nedåt i dag. Handlarna har en del rapportsiffror att mala igenom, men makromässigt är kalendern tunn..

Affärsvärlden - 11 apr 14 kl. 08:46

Stockholmsbörsen: Svag start väntas efter fallet på Wall Street

Stockholmsbörsen väntas börja fredagen med lägre kurser efter gårdagens stora nedgång på Wall Street..

Affärsvärlden - 08 okt 15 kl. 15:20

Nedgång väntas på Wall Street

Kurserna på Wall Street väntas öppna svagt nedåt enligt signalerna från terminsmarknaden. I fokus i dag står protokollet från Federal Reserves senaste penningpolitiska möte samt aluminiumbolaget Alcoas rapport efter stängningen..

Affärsvärlden - 12 maj 16 kl. 14:46

Högre kurser väntas på Wall Street

Kurserna på Wall Street väntas öppna högre på torsdagen efter gårdagens nedgångar..

Affärsvärlden - 27 jul 15 kl. 14:55

Nedgång väntas på USA-börserna

Kurserna på Wall Street väntas öppna strax under nollstrecket efter breda nedgångar på marknaderna i Asien där Shanghaibörsen noterade största nedgången sedan 2007 med ett fall på över 8 procent..

Affärsvärlden - 13 jun 13 kl. 15:03

Wall Street väntas följa Europa och Asien

Terminerna för de ledande indexen i USA noterades lägre inför torsdagens öppning. En nedgång på Wall Street skulle innebära den fjärde dagen i rad av minus för S&P 500..

Sydsvenskan - 23 mar 15 kl. 21:22

Liten nedgång på Wall Street

USA-börserna såg endast små förändringar nedåt under veckans första handelsdag efter föregående turbulenta vecka.Dollarkursen fortsatte att falla på måndagen efter att USA:s centralbank gav besked i förra veckan att ränteökningar kan förväntas senare snarare än tidigare i år. Med en fallande dollar så var vinnarna på Wall Street energibranschen, då råoljepriserna återhämtade sig med mer än 1 procent.

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 15 kl. 21:22

Liten nedgång på Wall Street

USA-börserna såg endast små förändringar nedåt under veckans första handelsdag efter föregående turbulenta vecka.Dollarkursen fortsatte att falla på måndagen efter att USA:s centralbank gav besked i förra veckan att ränteökningar kan förväntas senare snarare än tidigare i år. Med en fallande dollar så var vinnarna på Wall Street energibranschen, då råoljepriserna återhämtade sig med mer än 1 procent.

Affärsvärlden - 18 apr 17 kl. 15:14

Nedgång väntas på Wall Street

Terminerna för de ledande USA-indexen indikerade en tisdagsöppning på minussidan på Wall Street..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 14:25

Ministrarna får påökt

Stefan Löfven (S) får påfyllning i kassan. Från och med den 1 juli höjs statsministerarvodet med 4 000 kronor till 176 000 kronor per månad..

Affärsvärlden - Igår: 14:28

Norwegian lyfter efter Boeing-uppgifter

Flygbolaget Norwegians vd, Bjørn Kjos tror att Boeings problemmodell 737 Max 8 kommer att återtas i trafik redan i sommar, sade han i en intervju i Paris på fredagen enligt Bloomberg..

Affärsvärlden - Igår: 12:59

Guldpriset nära femårshögsta

Guldpriset steg på nytt på fredagsmorgonen och närmade sig därmed de senaste topparna från början av 2018 och sommaren 2016..

Affärsvärlden - Igår: 14:08

EU granskar Postnords statsstöd

EU-kommissionen startade på fredagen en fördjupad granskning av svenskt och danskt statligt stöd till Postnord 2017-2019..

Affärsvärlden - Igår: 13:52

Millicoms vd köper aktier för drygt 23 miljoner

Millicoms vd Mauricio Ramos har på fredagen köpt 45.000 aktier i bolaget till en kurs om i snitt 54:28 dollar, totalt motsvarande drygt 23 miljoner kronor..

Affärsvärlden - Igår: 13:54

Balder köper fastighetsbestånd för 800 miljoner

Balder har förvärvat ett fastighetsbestånd i Göteborg bestående av hotell, kontor, logistik och bostäder för cirka 800 miljoner kronor..

Affärsvärlden - Igår: 13:57

Börsplus: Sälj affiliatebolaget

Trots att Future Gamings aktie har fallit kraftigt så finns det ju i teorin fortfarande 100 procent nedsida, skriver SvD Börsplus..

Affärsvärlden - Igår: 13:35

Andersson: Oklart om EU:s Tobinskatt berör svensk aktiehandel

Det är ännu oklart om den nya utformningen av den finansiella transaktionsskatten som tio euroländer vill införa kommer att beröra svensk aktiehandel. Det sade finansminister Magdalena Andersson till journalister under ekofinmötet på fredagen..

Affärsvärlden - Igår: 13:01

Detta blir Tobin Properties sista handelsdag

 Sista dag för handel på First North för bostadsutvecklaren Tobin Properties blir den 28 juni, framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - Igår: 13:03

Verkstadsaktier i botten på börsen

Stockholmsbörsen sjönk under fredagsförmiddagen efter de senaste åtta dagarnas uppgångar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.