VA > Ekonomi

Sunday, 16 June, 03:00

VA - 22 maj 19 kl. 15:01

Tidigare säkerhetschefen: "Zuckerberg borde avgå som vd"Det är Facebooks tidigare säkerhetschef Alex Stamos som har talat ut.  .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Facebooks, Alex Stamos

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidigare säkerhetschefen, Zuckerberg, borde, avgåsom vd
YA - 11 okt 13 kl. 06:30

"Björkman borde avgå"

Miljöpartiet tycker att simhallen ska byggas för den summa som tidigare var bestämd. Efter reservationen mot Socialdemokraternas förslag tycker Lotta Hedström (MP) att kommunalråd Magnus Björkman (M) borde avgå.
I slutet av augusti var flera moderater missnöjda med att Magnus Björkman inte följde partilinjen när simhallsfrågan var uppe i fullmäktige.

YLE - 18 dec 16 kl. 11:05

Göran Djupsund: Regeringen borde avgå

Professorn i statsvetenskap vi Åbo Akademi, Göran Djupsund, går till hård attack mot regeringen efter uppgifter om att statsrådet förbisett justitiekanslern i lagberedningen. På Twitter är Djupsund förundrad och skriver att han aldrig trodde att han skulle säga att Juha Sipiläs regering borde avgå för att säkerställa rättsstatens fortbestånd – om det så ska hållas nyval. Trodde aldrig jag skulle säga detta, men - rättsstatens fortbestånd kräver regeringen #sipilä avgång om det så skall ordnas #nyval.

SVT - 23 maj 18 kl. 15:08

Sara Danius: Alla borde avgå

I går skrev Sara Danius, Peter Englund och Kjell Espmark ett brev till Svenska Akademiens tillförordnade ständige sekreterare Anders Olsson och krävde ledamoten Horace Engdahls avgång. Nu går Danius längre än så: – Min uppfattningen är att Akademiens alla ledamöter borde avgå, säger hon till Kulturnyheterna..

Expressen - 23 maj 18 kl. 15:16

Sara Danius ord: Alla ledamöter borde avgå

I går skrev avhopparna Sara Danius, Peter Englund och Kjell Espmark ett brev där de uppmanade Horace Engdahl att avgå.Nu säger Danius till SVT att alla ledamöter borde avgå.– Det är det enda möjliga steget om man vill att Svenska Akademien ska utvecklas åt rätt håll och inte haverera, säger Sara Danius till SVT:s ”Kulturnyheterna”..

SR - 23 maj 18 kl. 15:29

Danius: Alla ledamöter borde avgå

Det räcker inte med att Horace Engdahl avgår, anser Sara Danius. – Min uppfattning är att Akademiens alla ledamöter borde avgå, säger hon till SVT Kulturnyheterna..

SR - 23 maj 18 kl. 15:24

Sara Danius: Alla ledamöter borde avgå

Det räcker inte med att Horace Engdahl avgår, anser Sara Danius. – Min uppfattning är att Akademiens alla ledamöter borde avgå, säger hon till SVT Kulturnyheterna..

SmålandsPosten - 21 jan 16 kl. 17:02

"Annelie Nordström borde avgå omgående"

Fackförbundet Kommunals sektionsordförande i Alvesta, Carina Engstrand, tycker att Kommunals ordförande Annelie Nordström borde avgå direkt, istället för att vänta till maj..

Helsingborgs Dagblad - 09 jun 17 kl. 04:17

Storbrit-val: corbyn: may borde avgÅ

Labourledaren Jeremy Corbyn säger att han är "väldigt stolt" över resultaten som strömmar in, enligt Reuters. Corbyn anser att det är tydligt att May har förlorat sitt stöd, och att det borde vara "nog för att hon ska avgå". Han säger att många har rös.

Sydsvenskan - 09 jun 17 kl. 04:17

Storbrit-val: corbyn: may borde avgÅ

Labourledaren Jeremy Corbyn säger att han är "väldigt stolt" över resultaten som strömmar in, enligt Reuters. Corbyn anser att det är tydligt att May har förlorat sitt stöd, och att det borde vara "nog för att hon ska avgå". Han säger att många har rös.

GöteborgsPosten - 24 okt 18 kl. 15:22

Fridolin borde avgått under Romson-krisen

Att Gustav Fridolin avgår som språkrör kan ge Miljöpartiet chansen till en nödvändig nystart. Men det borde skett tre år tidigare..

Fler nyheter från VA

VA - Igår: 16:20

Nu börjar Lidl med förarlösa leveranser

Lidls butik i Halmstad blir först i världen med att transportera varor med självkörande lastbilar.  .

VA - Igår: 15:47

Inför midsommarveckan: Enersize gick bonanza, spänning kring H&M:s siffror

Här får du en snabbkoll på börsveckan och viktiga hållpunkter inför nästa, som återigen blir en kortvecka. Närmast i blickfånget ligger H&M:s försäljningssiffror på måndag. .

VA - Igår: 15:07

Supertalangens resa från gerillan till growth hacking

Så har Jorge Castro lyckats förvandla sin streetsmartness från förorten till marknadsföring till minimala kostnader för snabbväxande ABS Wheels. .

VA - Igår: 14:58

”Flyget? Vi tar tåget överallt”

På White Arkitekter har tåg varit normen sedan flera år tillbaka. "Vi har ändrat vårt sätt att bygga hus. Självklart har vi ändrat vårt sätt att resa också", säger Rickard Nygren.

VA - Igår: 14:52

Chocksiffror från Morgan Stanley – index når sin lägsta nivå sedan 2008

Nu flaggar storbanken för en dyster juni månad. .

VA - Igår: 14:40

Amazon betalade 0 kronor i skatt trots en vinst över 100 miljarder kronor

Det är orimligt att bolag med miljarder i vinst betalar lägre skatt än brandmän och lärare, skriver den förre vicepresidenten Joe Biden.  .

VA - Igår: 14:31

Nu ger sig Indien in i handelskriget

Inför tullar mot amerikanska varor. .

VA - Igår: 14:01

Svenske elbilspionjären långt före Elon Musk: Hans elbil har rullat i 30 år

Miljontals kineser har svenske Hansi Kobes att tacka för det billiga elfordonet och hans gamla sportbil är utställd på Tekniska museet.  .

VA - Igår: 13:49

Topp 10 Norden: Här är de hetaste aktierna

Ökad optimism för Kungsleden och Clas Ohlson fortfarande på tapeten.  .

VA - Igår: 12:18

Avslöjar vem som tar över podden - “Skulle beskriva mig som en kameleont”

I veckans avsnitt av Påjobbetpodden får vi möta Kristina Vallins nya poddpartner. Efter mycket sökande efter ersättaren till Johan Segergren har hon äntligen funnit den person som gör duon komplett. Lyssna på historien om hur han tidigt fick sitt intresse för människor, som senare kom att forma hans karriär.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.