Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 18 June, 01:04

Västerbottens Folkblad - 22 maj 19 kl. 15:00

”Debatten i Vännäs pekade ut partiernas skiljelinjer”Under måndagens politiska debatt i Vännäs var det tydligt hur de olika partierna skiljer sig åt, både i sakfrågor men likväl partiernas olika syn på EU. Men, trots det går det inte att dra en linje mellan höger eller vänsteralternativ. I vissa frågor var Moderaterna och Vänsterpartiet överens. Inte minst i synen på EU:s ansvarsområden. [. ].
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Vännäs, EU, Moderaterna, Vänsterpartiet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatteni , Vännäs, pekadeut , partiernas, skiljelinjer
Nyheter 24 - 25 nov 13 kl. 10:19

"Sluta fokusera på invandring i debatten mot SD"Totte Löfström

I helgen hade Sverigedemokraterna sin partistämma, Landsdagarna, i Västerås, och ett stort fokus har så här långt legat på partiets framgångar i opinionen. Både partisekreterare Björn Söder och partiledaren Jimmie Åkesson har i sina tal på stämman pekat på ett ökande antal medlemmar, allt högre opinionssiffror och de andra partiernas problem med att förhålla sig till detta.valet 2006, och olika strategier har stötts och blötts i media, på partikanslier och hos tankesmedjor.

BT - 04 maj 14 kl. 22:46

EU höjde pulsen på tv-debatten

SVT:s partiledardebatt bjöd mestadels på kända tongångar. Men temperaturen höjdes när EU:s fria rörlighet ledde till debatt om arbetskraftsinvandring. - Vi ska ha fri rörlighet i Europa, men inte på bekostnad av anställningsvillkoren, sade Stefan Löfven (S).

Västerbottens Folkblad - 10 maj 15 kl. 23:00

Partiledarna duckar i debatten

Gårdagens debatt tog mig tillbaka till de hetsiga veckorna precis innan den gångna höstens val, och debatten var inte mycket bättre än vad de var då. Centerpartiets och resten av de borgerliga partiernas linje inför partiledardebatten var som väntat att peka på regeringens oduglighet genom insatsen om ungdomsjobben. En sandlådedebatt jag inte önskar min värsta […].

SR - 26 sep 16 kl. 20:00

Direkt: Den första debatten inför presidentvalet i USA

Hillary Clinton och Donald Trump, de två stora partiernas kandidater, möts för första gången i en direktsänd debatt inför presidentvalet. Ekot sänder direkt och följer debatten, som inleds 03:00 i natt, svensk tid.Ekot sänder och rapporterar direkt.

Expressen - 04 apr 19 kl. 17:35

Se första debatten inför EU-valet i Expressen TV

Den första och största debatten inför EU-valet – med alla partiernas toppkandidater.Den sänds i Expressen TV och Di TV – direkt från Bryssel, onsdagen den 10 april.– EU-valet är mer intressant än någonsin, valdeltagandet tippas bli rekordhögt och Expressen fortsätter storsatsa på politik, säger Christofer Brask, chef för politik och samhälle på Expressen..

Expressen - 10 apr 19 kl. 00:57

Så ser du EU-debatten i Expressen TV och Di TV

Nu startar EU-valrörelsen på allvar!Klockan 18.30 i kväll möts partiernas kandidater i Expressen TV:s och Di TV:s stora debatt.

DI - 11 apr 19 kl. 10:20

Madestam om EU-debatten: ”Viktigt att tydliggöra vad valet betyder för Sverige”

Statsvetare Jenny Madestam inför den stora EU-debatten med partiernas toppkandidater.  ”Två partier har ändrat sin attityd till hela EU-projektet”, säger hon. .

SmålandsPosten - 31 maj 13 kl. 06:56

Desperata protester i sista heta debatten

Utanför Holken i Yxnanäs satt åttaåriga Nannel Hultqvist och protesterade mot majoritetens planerade skolbeslut. Liksom förra kommunfullmäktigemötet blev gårdagens debatt långvarig. ?

BT - 06 okt 13 kl. 21:29

Andra delen av debatten igång

Första ämne efter paus var de drunknade båtmigranterna utanför Lampedusa och vad Sverige kan göra för att bidra till att inte fler tragedier inträffar. Åsa Romson sade att hon vill att flyktingar ska kunna söka asyl på ambassader utomlands, inte bara i Sverige som nu. Det skulle innebära att färre behövde riskera livet på båtar över Medelhavet och bli ett rov för människosmugglare.

BT - 06 okt 13 kl. 20:44

Jobb och sjukvård i fokus i debatten

Debatten inleddes med frågor om sjukvården gick därefter in på jobben och skatterna. Reinfeldt fick frågan om på vilket sätt sänkta skatter ger mer jobb. - Får man mer kvar av lönen ökar drivkraften för att vilja arbeta, sade han.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.