Sydöstran > Nyheter

Wednesday, 19 June, 06:55

Sydöstran - 22 maj 19 kl. 14:49

Dödshotade inneboende med gevär
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dödshotade, inneboendemed , gevär
Uppsalanyheter.se - 18 jul 14 kl. 15:43

Inneboende misshandlades

En kvinna misshandlades utomhus i Gottsunda av en man som hon är inneboende hos.En kvinna misshandlades utomhus i Gottsunda av en man som hon är inneboende hos.   Ett bråk om nycklar uppges av polisen vara orsaken till ett bråk mellan en kvinna och en man i Gottsunda.

YLE - 25 feb 14 kl. 17:54

Björndalens gevär tänkte bli i Sotji

Ole Einar Björndalen åkte hem till Zürich utan sitt gevär. Han visste inte var geväret var. - Jag har ringt till flera ställen och försökt reda ut vad som hänt men det har inte varit lätt.

YLE - 25 feb 14 kl. 19:01

Björndalen tappade bort sitt gevär

Ole Einar Björndalen åkte hem till Zürich från Sotji utan sitt gevär. Han visste inte var geväret var. - Jag har ringt till flera ställen och försökt reda ut vad som hänt men det har inte varit lätt.

Expressen - 03 jun 12 kl. 09:22

Inneboende hos mördade paret i Långared: "Alla tror att vi är inblandade"

Paret som var inneboende hos mördade Inger och Torgny Antby i Långared misstänktes tidigare för medhjälp till mord. I dag vågar de knappt åka och lägga blommor på Antbys gravar. - Folk vill inte se dem i Långared och pratar bakom ­ryggen.

BT - 05 apr 13 kl. 11:26

Markbo riktade gevär mot assistent

Pappan tog fram ett gevär, riktade mot den personliga assistentens huvud - och tryckte av. Nu åtalas mannen vid Borås tingsrätt. ?

SvD - 14 maj 14 kl. 08:46

Inneboende ansågs hota kärnfamiljen

PRIVAT SFÄR För hundra år sedan sågs de inneboende som ett hot mot kärnfamiljen. I dag är vi inte lika trångbodda och att vara inneboende anses inte längre som moraliskt förkastligt. Men behovet av rum att hyra är fortfarande stort..

YLE - 29 sep 15 kl. 13:56

Dödshotade fotbollsdomare – stängs av i åtta matcher

Den spelare som dödshotade en domare i matchen mellan Porin Palloilijat och Reposaaren Kunto i fotbollens division fem har fått en åtta matcher lång avstängning. Distriktets domaransvarige gav beskedet på tisdag. Spelaren, som också fungerar som tränare för Porin Palloilijat, dödshotade en domare för en dryg vecka sedan i Björneborg.

SR - 04 nov 15 kl. 13:00

Djuppsykologi möter samtidstrams i Institutets Inneboende

Teatergruppen Institutet med bas i Malmö och Berlin har väckt en del uppmärksamhet med kontroversiella föreställningar om bland annat Josef Fritzl och Anders Breivik. De blandar teaterns uttryck med dansens och performancekonstens och nu har deras nya föreställning Inneboende just fått sin urpremiär på Kulturhuset i Stockholm. "Inneboende har sitt ursprung och sin slutpunkt i en dröm, men det är inte viktigt att veta vad drömmen betyder", skriver gruppen själva, Jenny Aschenbrenner har sett..

Skånskan - 15 mar 16 kl. 06:00

”Känner för att ladda ett gevär”

MALMÖ Limhamnsborna som gnäller över trafikbegränsningar på Annetorpsvägen har fått tekniska nämndens förste vice ordförande Anders Törnblad att skriva ”jag känner för att ladda ett gevär” på sin blogg. Själv säger han att det är en metafor.”När välmående Limhamnsbor gnäller över att deras landsvägsliknande utfart ska bli smalare för att gående ska få mer plats, så känner jag för att ladda ett gevär”, skriver Miljöpartisten i bloggen Törnblads tankesmedja.

Skånskan - 07 jun 16 kl. 11:11

Bestulen av sin inneboende

Stockamöllan En man i Stockamöllan hyrde ut en del av sitt hus till en inneboende. Hyresvärden lämnade landet i mars för att vara borta ett längre tag.
Men när han slutade få in hyra från inneboenden fattade han misstanke.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Man anhållen efter misstänkt dråpförsök

Sydöstran - 45 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Ett garage i Kallinge började brinna under natten, troligen på grund av ett elfel. I norra Skåne hittades en misshandlad kvinna vid en bensinstation..

Sydöstran - 1 timme sedan

Fin kväll på Stumholmen

Sydöstran - 1 timme sedan

17 miljoner till Blekinges unga

Gruppen unga som står långt ifrån arbetsmarknaden växer i Blekinge och nu satsas 17 miljoner för att underlätta möjligheterna för dessa att hitta, få och behålla jobb. Målet är bland annat att få fler ungdomar att pendla och ta jobb över kommungränserna..

Sydöstran - 1 timme sedan

Dansbandskung på hantverksdag

Det blir Thorleif Thorstensson som blir den lilla guldkanten på sommarens hantverksdag i Västanå..

Sydöstran - 1 timme sedan

S: Har tiggeriförbudet beretts på rätt sätt?

I måndags beslöt kommunfullmäktige att införa tiggeriförbud från och med den 1 juli. - Vi filar nu på om ärendet beretts på rätt sätt, säger oppositionsråd Johanna Beijer ( S).

Sydöstran - 1 timme sedan

Bopriserna har ökat brett

Bostadspriserna har vänt uppåt igen. Villapriserna har stigit med 2,6 procent i hela landet under de senaste tre månaderna, och bostadsrätterna har ökat med 1,5 procent, enligt färska siffror från Valueguard..

Sydöstran - 1 timme sedan

Egyptiska medier ointresserade av Mursis död

Han hölls isolerad i fängelset och nekades läkarvård. Egyptens förste demokratiskt valde president Muhammad Mursis plötsliga död, troligen orsakad av en hjärtattack, har skapat upprördhet i Egypten. Dödsfallet har skapat rubriker världen över men i de hårt statskontrollerade egyptiska medierna är rapporteringen som en bisats..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Startskott för ny bostadssatsning

Politikerna har nu tryckt på startknappen för det nya bostadsområdet på Norra Aspan. Dialog inleds med berörda markägare och ett planprogram ska tas fram. .

Sydöstran - 1 timme sedan

USA:s känsliga ämne: backen som valde Gud

Det finns en kontrovers i USA:s fotbollslandslag som få nämner. Den handlar om en omskolad forward, om en 26-åring som inte är med. Och den handlar om Gud..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.