DI > Ekonomi

Sunday, 16 June, 02:46

DI - 22 maj 19 kl. 15:00

Fastpartner, ny kund hos ChromoGenics via en order på 160.000 krChromoGenics har fått två ordrar till ett värde av 160.000 kr från fastighetsbolaget Fastpartner. Beställningen gäller uppgradering av fönster för Tensta Centrum..
Läs mer på DI
Läs mer om:
ChromoGenics, Fastpartner, Tensta Centrum

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fastpartnerny , kund, hos, ChromoGenics, viaen , order, 160.000 kr
Helsingborgs Dagblad - 25 jan 16 kl. 13:00

Tur att jag inte är kund hos HIF-räddaren Resurs Bank

På HD-sporten den 20 januari kunde vi läsa att vårt kära gamla HIF är konkursmässigt - igen. Vi, läsare, fick en bra redogörelse av HIF:s affärer av HD-sportens redaktör Tomas Nilsson.Jag kan snart inte räkna hur många gånger de senaste fem åren som HIF har varit i behov av ekonomisk hjälp från bland annat externa sponsorer.

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 16 kl. 14:11

Min mening: "Tur att jag inte är kund hos HIF-räddaren Resurs Bank"

På HD-sporten den 20 januari kunde vi läsa att vårt kära gamla HIF är konkursmässigt - igen. Vi, läsare, fick en bra redogörelse av HIF:s affärer av HD-sportens redaktör Tomas Nilsson. Jag kan snart inte räkna hur många gånger de senaste fem åren som HIF har varit i behov av ekonomisk hjälp från bland annat externa sponsorer.

DN - 06 sep 17 kl. 17:37

Transport slutar som kund hos Nordea

Transportarbetareförbundet slutar som kund hos Nordea efter bankens beslut på onsdagen om att flytta huvudkontoret till Finland. ”Vi ser Nordeas beslut som utstuderad skatteplanering”, säger förbundets ordförande Tommy Wreeth till DN..

Barometern - 18 okt 17 kl. 14:46

Har du varit kund hos Kambua? Hjälp oss granska företaget!

Barometern har under flera veckor granskat företaget Kambua International. Nu söker vi dig som är eller tidigare har varit kund hos Kambua..

DN - 22 jul 14 kl. 09:23

Staten kund hos misstänkt kartell

UD, regeringskansliet, Kammarkollegiet och Kronofogden är storkunder hos de tre flyttföretag som Konkurrensverket stämt för olagligt kartellsamarbete. Sammanlagt omfattar den statliga upphandlingen mer än hundra miljoner kronor..

DN - 27 feb 19 kl. 17:08

Löfven kund hos Swedbank: Så ska inte banker bete sig

Statsminister Stefan Löfven sparar i fonder hos Swedbank. Men han vill inte svara på frågan om han funderar på att byta bank med anledning av Swedbanks misstänkta penningtvätt..

SmålandsPosten - 15 jan 15 kl. 06:25

Zekerijah sades upp som kund

Banken Nordea krävde att Alvestabon Zeke­rijah Dedic skulle svara på frågor för att lära känna honom som kund. Men han vägrade. Då fick han inte längre vara kund.

SmålandsPosten - 19 dec 13 kl. 06:27

Jag vill inte vara försäkringskassans kund

Jag vill inte vara ”kund” hos Försäkringskassan, möjligtvis klient, men allra helst medborgare. Jag har uppmärksammat att Försäkringskassan har skaffat sig ett språkbruk som ligger den kommersiella försäkringsbranschen nära. Den sjukskrivne kallades för kund, som befinner sig på en kundresa.

Kristianstadsbladet - 05 dec 13 kl. 08:51

Kund, brukare eller klient i välfärden?

Ett antal S-märkta ledamöter i omsorgsnämnden har rört till begreppen avseende förhållandet mellan en person som åtnjuter välfärdstjänster och den eller de som utför tjänsten tycker jag.
Skribenterna bör läsa på i Wikipedia hur dess definitioner för ”kund”, ”brukare” respektive ”klient” bör förstås. Vi som bor i Kristianstad kommun är då rakt inte medborgare i denna kommun utan i landet Sverige.

Expressen - 27 feb 11 kl. 20:23

Kreab-kund: Det är rena rama skandalen

De höjda elnätspriserna känns i plånboken hos kunderna. En kund hos Kreab öst som Expressen.se talat med har fått en höjning - på 52 procent.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Slipp sommarstressen – fem bästa plånbokstipsen under semestern

Stormsäkra portföljen för hängmattan, kolla försäkringarna inför resan och se till att utnyttja rabattfloran inför sommarens nöjen. Här är sommarens bästa plånbokstips från Di:s privatekonomer..

DI - 6 timmar sedan

De skrattar åt oss – Sverige är chockerande naivt

Det florerar ett skämt bland kinesiska affärsmän som jag nyligen hörde under en middag här i Hongkong.  ”Europa är fantastiskt för shopping. Min fru åker dit för att köpa Louis Vuitton-väskor.

DI - 7 timmar sedan

Löfven: Det krävs en rejäl samhällsförändring

Stefan Löfven inledde sitt tal på Järvaveckan med att citera den tidigare socialdemokratiske statsministern Per Albin Hansson och tryckte på vikten av att få bort de ekonomiska klyftorna i Sverige..

DI - 8 timmar sedan

Spararna rusar efter guld – så gör du en gyllene investering

I takt med ökad börsoro har guldpriset tagit ny fart, och svenska småsparare hakar på. Intresset för guld hos nätmäklaren Nordnet slår alla tidigare rekord. Sparekonomen Frida Bratt tipsar om bästa sättet att köpa in sig – och fällorna att se upp för.

DI - 9 timmar sedan

Priset på försäkringar rusar efter attackerna

Kostnaderna för att transportera olja genom Hormuz-sundet har skenat efter de senaste attackerna mot oljetankerfartyg..

DI - 9 timmar sedan

Fällorna när du hyr ut din bostad

Ska du hyra ut din bostad i sommar? Då gäller det att hålla koll på de vanligaste fällorna. Annars kan du åka på en skattesmäll eller få strul med din förening..

DI - 9 timmar sedan

Stjärnkocken hamnade mitt i Metoo-stormen: ”Som en explosion”

Kocken Isabella Morrone lämnade Stockholm för att starta ett nytt liv på Österlen i Skåne. I en lång intervju med Di Weekend berättar hon om sin karriärresa, ­hur hon brukade laga middag åt Antonia Ax:son Johnson – och om blogginlägget som vände upp och ned på hennes liv.  ”Det var typ flera hundra tusen som var inne och läste på min blogg..

DI - 9 timmar sedan

Matmästaren bjuder på recept

Isabella Morrone bjuder på oxfilé från Friskatorpet, rå pilgrimsmussla, vit Österlensparris, kalvtartar och avslutningsvis seg mandelkaka..

DI - 10 timmar sedan

Sabuni om succén: "Ingenting är avgjort än"

Nyamko Sabuni kan ha segrat i Liberalernas partiledarstrid. Om viljan ute i partiförbunden följs får den tidigare ministern minst 105 av 183 röster på partiets landsmöte. "Ingenting är avgjort än", säger Nyamko Sabuni i en kommentar till TT..

DI - 10 timmar sedan

Försvunna Da Vinci-tavlan hittad – till havs

Det har spekulerats sedan rekordförsäljningen 2017 var Leonardo Da Vincis verk ”Salvador Mundi” är. Tavlan har varit till synes väck från jordens yta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.