Realtid > Ekonomi

Monday, 17 June, 20:41

Realtid - 22 maj 19 kl. 14:57

Nordnet: Nu är toppen på investeringspuckeln passeradNordnet, som 2017 köptes ut från börsen av Öhman och Nordic Capital, har fullt fokus på sin nya webbtjänst som ska börja lanseras före sommaren. Banken räknar nu med en lägre kostnadsnivå efter förra årets uppgång i investeringar..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Öhman, Nordic Capital

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NordnetNu är , toppen, investeringspuckeln, passerad
DI - 29 dec 18 kl. 10:01

Toppen är passerad – nu ökar riskerna

Efter ett urstarkt 2017 var 2018 mer splittrat, med tendenser till avmattning i den globala ekonomin. Mönstret ser ut att fortsätta in i 2019. Det skulle innebära ännu ett bra år, men sämre än det föregående.

DI - 11 timmar sedan

Lars-Åke Norling ny vd för Nordnet

Lars-Åke Norling har utsetts till ny vd för nätbanken Nordnet. Han kommer närmast från rollen som investeringsansvarig inom TMT-sektorn på Kinnevik. Det framgår av ett pressmeddelande.

Realtid - 11 timmar sedan

Lars-Åke Norling ny vd för Nordnet

Lars-Åke Norling, investeringsansvarig på Kinnevik för teknik och media, blir ny vd för Nordnet och tillträder i september medan Anders Danielsson kvarstår i sin roll som tillförordnad vd fram till dess..

DI - 25 apr 18 kl. 06:45

Unionens konjunkturprognos: Toppen passerad

Jobbtillväxten dämpas samtidigt som investeringarna mattas av. Vi har passerat toppen på den rådande högkonjunkturen, visar Unionens senaste konjunkturprognos – Den ekonomiska tillväxten bromsar in betydligt under nästa år, säger Katarina Lundahl, chefsekonom på Unionen..

PrivataAffärer - 30 okt 18 kl. 13:01

Nordnet lånar ut kundernas aktier

Aktielåneprogramet marknadsförs med att det ger spararna extra avkastning på svenska aktier som de redan investeriat i. Externa parter får genom Nordnets försorg låna aktierna mot en viss avgift till Nordnet. Det är den avgiften som sedan Nordnet och de enskilda spararna delar på.

UNT - 22 feb 19 kl. 09:43

Säsongens influensa har passerat toppen

Säsongens influensatopp är passerad och antalet influensafall är nu på väg nedåt..

IDG - 25 okt 16 kl. 13:34

Nordnet: "Med startup-känsla och kundfokus mot framtidens bank"

Nordnet: ”Med startup-känsla och kundfokus mot framtidens bank” Se Nordnet-cto:ns dragning från vår konferens CIO Governance i Stockholm i september. 2016-10-25 13:34 Alexandra Heymowska Bank- och finansvärlden står inför en enorm förändring driven av digitaliseringen. Nätmäklaren Nordnets cto Tuva Palm har en bakgrund i både startupvärlden och traditionella företag.

Dagens PS - 21 dec 17 kl. 12:13

Privata Affärer: Nordnet Årets Bank 2017

Så här motiverar juryn utmärkelsen. Fredrik Lindberg, juryledamot i Årets Bank och chefredaktör för Privata Affärers systertidning Placeringsguiden, konstaterar att det händer saker snabbt hos Nordnet. Och Privata Affärer chefredaktör Per Hammarlund lyfter särskilt fram Nordnets bolåneerbjudande: ”Nordnet har under året erbjudit sina kunder ett mycket bra bolånealternativ.

PrivataAffärer - 10 jun 19 kl. 12:41

Nordnet lanserar kapitalförsäkring för onoterade värdepapper

– Sverige är ett fantastiskt innovationsland som hela tiden producerar nya spännande bolag, som i många fall också blir succéer på börsen. Innovationsklimatet och det ökade antalet start-ups ställer nya krav på oss i branschen att erbjuda rätt struktur för hur aktier i dessa bolag ska ägas. Med onoterade aktier i kapitalförsäkring kan vi möta entreprenörers och tidiga investerares önskemål om en lättadministrerad och skatteeffektiv ägandeform, säger Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet.

Cornucopia - 29 jun 15 kl. 09:48

Greklandskraschen - DAX -4.31%, Nordnet kraschade

Det var inte bara börserna som kraschade idag. Utan även Nordnet behagade krascha vid börsöppningen. Kanske ett sätt att stoppa en uttagsanstormning, likt i Grekland där man nu infört uttagsbegränsningar?

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 3 timmar sedan

Ny M&A-specialist på Hannes Snellman: "M&A-aktiviteten är hög"

Advokatbyrån Hannes Snellman rekryterar Johanna Wärnberg från Bird&Bird som M&A-specialist. “Den fortsatt goda tillgången på kapital talar för att transaktionsaktiviteten kommer vara fortsatt hög under resterande del av 2019” säger hon..

Realtid - 4 timmar sedan

Husrannsakan på Nordea i Köpenhamn

Den danska motsvarigheten till Ekobrottsmyndigheten har enligt tidningen Børsen gjort en husrannsakan..

Realtid - 4 timmar sedan

Efter handelsstoppet: Global Gamings aktie dyker

Handeln med Global Gaming är nu igång igen. Den stoppades tillfälligt efter att det blivit känt att Global Gamings helägda dotterbolag Safe Ent blir av med sina svenska licenser för kommersiellt onlinespel och vadhållning. Aktien mer än halverades när börsen öppnade igen..

Realtid - 5 timmar sedan

Dinkelspiel: Norling ska stödja Nordnets digitala resa

Nordnets nye vd Lars-Åke Norling ska bidra till Nordnets fortsatta digitala utveckling. Det säger Nordnets ordförande Tom Dinkelspiel till Realtid. .

Realtid - 8 timmar sedan

Storbanker planerar att ersätta complianceanställda med robotar

Robotar ska ersätta anställda på compliance på Nordea och Danske Bank. På Nordea ska robotar stå för 80 procent av jobbet..

Realtid - 8 timmar sedan

Enkelhet mest eftertraktat i försäkringsrådgivning

“Enkelhet, engagemang och tillgänglighet är viktiga faktorer att ha i åtanke när man utvecklar sin försäkringsrådgivning” säger Karin Lindblad, vd på Svenska försäkringförmedlares förening. Just enkelhet att jobba med är generellt gemensamt för de försäkringsbolag som rankas högt gällande sin kundupplevelse, visar en färsk undersökning..

Realtid - 10 timmar sedan

Jämställda bolag presterar bäst

Fler kvinnor i toppledningen genererar stabila vinster och finansiella avkastningar med lägre risk. Det visar en ny rapport från Pwc..

Realtid - 11 timmar sedan

Lars-Åke Norling ny vd för Nordnet

Lars-Åke Norling, investeringsansvarig på Kinnevik för teknik och media, blir ny vd för Nordnet och tillträder i september medan Anders Danielsson kvarstår i sin roll som tillförordnad vd fram till dess..

Realtid - 11 timmar sedan

Global gaming förlorar spellicensen

Spelinspektionen drar in Safeents licenser för kommersiellt onlinespel och vadhållning. Bakom Safeent finns Global Gaming 555 och sajten Ninja Casino. Aktien handelsstoppades strax innan börsen öppnade..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.