Expressen > Nyheter

Sunday, 16 June, 20:35

Expressen - 22 maj 19 kl. 14:54

Ikea tvärvänder – ny storsatsning skrotasFör ett år sedan hette det att Ikea skulle anställa 200 i en ny storsatsning.Nu skrotar jätten planerna på ett nytt e-handelscenter i Malmö.– Det visar sig att vi i stället kan använda våra befintliga varhus som e-handelslager, säger Lena Herder, landschef för Ikea Sverige, till Sydsvenskan..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ikea, Malmö, Lena Herder, Ikea Sverige, Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ikea, tvärvänderny , storsatsning, skrotas
Resume - 03 dec 13 kl. 11:17

Mother släpper in 100 katter på Ikea


Mother i London har i flera år använt sig av katter i sina reklamfilmer för Ikea. Nu använder byrån samma grepp igen..

Resume - 09 sep 15 kl. 11:19

Ann Sonne återvänder till JKL

Ann Sonne, för närvarande communication specialist på Inter IKEA Group, återvänder till JKL i januari 2016. .

VA - 21 sep 17 kl. 14:53

IKEA:s avslöjade just sin nya storsatsning: Elbilar

Ikea avlöjsade just en ny storsatsning på elbilar. .

BT - 28 jan 14 kl. 14:18

Ikea letar leverantörer i Afrika

Ikea funderar på att, precis som klädkedjan H&M, anlita afrikanska underleverantörer, berättar vd:n Peter Agnefjäll för TT. - Vi håller på med en kartläggning av möjliga leverantörer, säger Peter Agnefjäll utan att vilja specificera vilka länder Ikea tittar på.I slutet av november i fjol öppnade franchisetagare ett Ikea-varuhus i Egyptens huvudstad Kairo, det första på den afrikanska kontinenten.

YLE - 17 aug 12 kl. 04:39

Ikea får svensk webbplats i Finland?

Möbelförsäljaren Ikea undersöker möjligheten att publicera sina webbsidor i Finland också på svenska. Ikeas brist på svensk service i Finland har fått hård kritik på svenska Yle:s webbplats. De flesta som kommenterat Ikeas service vägrar tro på Ikeas motiveringar att det skulle bli för dyrt att publicera Ikeas priskatalog och webbsidor på svenska.

Expressen - 15 feb 16 kl. 12:19

Wallström ändrade sig – nu får Ikea grönt ljus

Den svenska regeringens planer på att erkänna Västsahara ledde till att Marockos myndigheter stoppade Ikeas varuhus utanför Casablanca. Men nu när utrikesminister Margot Wallström (S) ändrat sig får Ikea grönt ljus för sin storsatsning i Marocko, uppger Morocco World News. – Vi är glada att höra att alla dokument nu är på plats, säger Kaisa Lyckdal, kommunikationsspecialist på Inter Ikea Systems..

BT - 26 feb 13 kl. 11:43

IKEA stoppar köttbullar i 24 länder

Ikeas säljstopp för köttbullar efter larmet om hästkött gäller nu i 24 länder. ? Vi tog beslutet sent i går.

Kristianstadsbladet - 27 feb 13 kl. 12:56

Ikea stoppar fler maträtter med häst

Foto: Scanpix
Hästkött har nu bekräftats även i Dafgårds egna köttprover, uppger Livsmedelsverket för TT.Samtidigt utökar Ikea sitt säljstopp till fler rätter på grund av hästkött.
Ikea utökar sitt säljstopp för köttbullar, på grund av hästkött, till att även omfatta maträtterna wallenbergare och kålpudding från samma underleverantör.

Opinionen.se - 28 jan 14 kl. 10:40

Ikea ökade vinsten


Ikeas vinst efter skatt uppgick till 3,3 miljarder euro, cirka 29 miljarder kronor, för räkenskapsåret som sträcker sig mellan september 2012 och augusti 2013. Det var en ökning med drygt tre procent jämfört med året före. Försäljningen ökade också med drygt tre procent, till 27,9 miljarder euro, cirka 245 miljarder kronor.

Sydsvenskan - 13 mar 15 kl. 18:42

Ikea stänger ryskt nätmagasin

Ikea kommer att stänga sitt nätmagasin Ikea Family Live i Ryssland. Anledningen är oro över att innehållet kan bryta mot Rysslands hårda anti-gaylagar."När vi gör affärer, tar vi hänsyn till lagarna i de länder vi arbetar i, och för att undvika överträdelser har vi beslutat att sluta publicera magasinet i Ryssland", skriver Ikea i ett uttalande.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Man gripen misstänkt för människorov

En man i 20-årsåldern har gripits misstänkt för människorov alternativt olaga frihetsberövande. Enligt polisen upptäcktes det omkring Hallstahammar..

Expressen - 15 minuter sedan

Trafikolycka med fyra bilar på E4 - totalstopp

En trafikolycka med fyra inblandade bilar har skett på E4 vid Nyköping. – Totalt nio personer fanns i bilarna och det uppges att tre personer ska vara skadade, säger Thorbjörn Lindqvist, vakthavande befäl för Sörmlandspolisen. Olyckan har orsakat omfattande köbildning.

Expressen - 1 timme sedan

Public Service-bolagen fick precis som de ville

THOMAS MATTSSON: Men ”balansen” till kommersiella medier glömdes bort.

Expressen - 1 timme sedan

Ulf Kristersson: Språkkrav för permanent uppehållstillstånd i Sverige

Årets Järvavecka has kommit till ända, och sist ut av partiledarna att tala var Ulf Kristersson.Moderaternas partiledare talade om att begränsa invandring till Sverige och kallade integration ”vår tids stora ödesfråga”.– Fungerande svenska ska vara ett krav för permanent uppehållstillstånd och medborgarskap, sa Moderatledaren..

Expressen - 1 timme sedan

Malmö placerar hemlösa barn bland kackerlackor och smuts

Malmö stad placerar hemlösa barn i ett boende som är i akut behov av sanering.Barnen bor mitt bland smuts, mögel och kackerlackor i lokaler som redan för sju år sedan dömdes ut av Socialstyrelsen.– Givetvis är boendet inte optimalt, säger Minela Harbas, sektionschef på socialtjänsten..

Expressen - 1 timme sedan

Trumps klimatrådgivare: Barn blir indoktrinerade

William Happer sitter i USA:s nationella säkerhetsråd.  I mejl har han kallat forskningsrapporter om klimatförändringar orsakade av människor för ”nonsens” och uppmanat rymdbolaget Nasa att avfärda dessa, visar en granskning från nyhetsbyrån AP. Happer har tidigare hävdat att koldioxidutsläpp blivit ”demoniserade som de stackars judarna under Hitler”.

Expressen - 1 timme sedan

Madestam: ”Finns en oro i Ullenhag-lägret”

Liberalerna i Skåne och Västsverige har gjort sitt val. De vill se Nyamko Sabuni som partiledare – ett besked som väger tungt, enligt Expressens statsvetare Jenny Madestam. – Det betyder mycket och jag tror det finns en oro i Erik Ullenhag-lägret, säger hon.

Expressen - 2 timmar sedan

Så kan Johan Pehrson få mer makt i L

Johan Pehrson har inte vunnit ett enda län i Liberalernas partiledarstrid.Men Svend Dahl, chef för Liberala Nyhetsbyrån och statsvetare, tror inte Johan Pehrsons syfte med att kampanja var att besegra Sabuni och Ullenhag. Han har i stället krattat manegen för toppjobb inom partiet.

Expressen - 2 timmar sedan

Kalla fall-gruppen kan ta över Helena-fallet

Kalla fall-gruppen i Göteborg kan ta över utredningen om Helena Anderssons försvinnande i Mariestad för 27 år sedan, rapporterar SVT Nyheter Väst.– Det kan bli så att vi tar över det inom kort, men vi är inte riktigt där än, säger chefen Anders Eriksson, till SVT..

Expressen - 2 timmar sedan

Två till sjukhus efter olycka – busstrafik inställd

En olycka har inträffat i Gårdsten, Göteborg.Två personer fick föras i ambulans till sjukhus efter en sidokollision mellan en bil och en mc.Västtrafik gör inskränkningar i kollektivtrafiken till följd av olyckan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.