Barometern > Nyheter

Friday, 21 June, 02:25

Barometern - 22 maj 19 kl. 14:03

Almroth: ”Jag vill fortsätta mitt uppdrag”Hälso- och sjukvårdsdirektören Lars Almroth är beredd att återvända till sin post om regionstyrelsen vill det. – Då känner jag att jag gärna fortsätter, säger han..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Lars Almroth

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AlmrothJag vill , fortsättamitt , uppdrag
News55 - 02 jul 17 kl. 18:20

Barbro Westerholm: “Många som går i pension vill fortsätta jobba”

Temat för vårt samtal är egent­ligen åldersdiskriminering, men det blir bristerna i förlossningsvården som tänder den första gemensamma gnistan. Vi har fött barn vid olika tid­punkter, ­Barbro skulle kunna vara min mor,­ men båda har vi erfaren­heter av vård med resurser och att ha fått ligga en hel vecka på BB. Med varje barn.

Regeringen - 01 dec 17 kl. 15:18

Uppdrag till Rädda Barnen att fortsätta driva orostelefonen om radikalisering

Regeringen ger Rädda Barnen i uppdrag att till och med den 31 mars 2018 fortsätta att driva den orostelefon som de sedan februari 2017 har ansvarat för, enligt en överenskommelse med den nationella samordnaren för att värna demokratin mot våldsbejakande extremism..

Regeringen - 03 apr 18 kl. 10:27

Uppdrag till Rädda Barnen att fortsätta driva orostelefonen om radikalisering

Regeringen ger Rädda Barnen i uppdrag att till och med den 31 maj 2018 fortsätta att driva den orostelefon som de sedan februari 2017 har ansvarat för, enligt en överenskommelse med den nationella samordnaren för att värna demokratin mot våldsbejakande extremism..

Skånskan - 16 jan 19 kl. 05:00

S-ordföranden: Vi ville att hon skulle fortsätta

HÖRBY Socialdemokraternas ordförande i Hörby, Renaldo Tirone, beklagar att Susanne Meijer (S) lämnar sin plats i kommunstyrelsen.
– Vi ville att hon skulle fortsätta, säger han.Arbetarekommunen informerades om avhoppet häromdagen.

Kristianstadsbladet - 01 dec 12 kl. 07:00

"Vi vill fortsätta lyfta fram det kyrkomusikaliska arvet"

Foto: Bosse Nilsson
Flera läsare har reagerat på fredagens krönika (30/11) av kulturredaktör Sune Johannesson om oron kring av att den stolta musiktraditionen i Trefaldighetskyrkan nu ska tystna. Idag publicerar vi kyrkoherde Louise Nymans replik.
Käre Sune!

YLE - 09 mar 14 kl. 09:59

Henriksson vill fortsätta som vice ordförande

Justitieminister Anna-Maja Henriksson vill fortsätta som vice ordförande för Svenska Folkpartiet. Hon har varit vice ordförande för SFP i fyra år. - Det är ett viktigt uppdrag som jag gärna satsar på, säger Henriksson.

Skånskan - 30 aug 18 kl. 17:02

Socialdemokraterna vill fortsätta styra

ystad – Huvuddelen av det här jobbet går ut på att möta människor i olika sammanhang, säger kommunalråd Kent Mårtensson (S).
Han trivs med uppdraget och vill fortsätta att skapa förutsättningar för kommunen att växa.
– Samarbetet med Centerpartiet har fungerat bra.

SR - 06 jun 16 kl. 04:00

Ungdomstränare hade relationer med unga flickor – får fortsätta

En framgångsrik gymnastiktränare får fortsätta träna barn och ungdomar trots anmälningar om sexuella ofredanden och upprepade relationer med unga tjejer som har tränat för honom. Svenska Gymnastikförbundet har inte stoppat honom från nya uppdrag. Det kan P1-programmet Kaliber avslöja..

Barometern - 01 sep 16 kl. 06:31

Sjukhuset ska fortsätta ha vård av hög kvalitet

Hej Inga-Lill! Tack för att du engagerar dig för Oskarshamns ­sjukhus. Jag ser det som en styrka och tillgång att det finns medborgare som du som säger sin mening.

Regeringen - 25 nov 16 kl. 14:49

Uppdrag till Myndigheten för tillgängliga medier att fortsätta driva webbplatsen ”Alla väljare” med lättläst nyhetsinformation

Regeringen uppdrar åt Myndigheten för tillgängliga medier (MTM) att under 2017 fortsätta driva webbplatsen ”Alla väljare” – www.allaväljare.se – med lättläst nyhetsinformation.

Regeringen - 15 feb 17 kl. 09:34

Uppdrag att fortsätta att utveckla forskningen om trafikens samhällsekonomiska kostnader

Regeringen uppdrar åt Statens väg- och transportforskningsinstitut (VTI) att fortsätta utveckla forskningen genom att ta fram och uppdatera kunskapsunderlag om trafiken samhällsekonomiska kostnader..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

USA och Kanada gör metallplan

Barometern - 30 minuter sedan

Saudisk attack vid al-Hudaydah

Barometern - 30 minuter sedan

TT-FLASH: Besked om EU-bas dröjer

EU-länderna kan inte enas om ny ordförande för EU-kommissionen. Ett nytt toppmöte väntar den 30 juni, uppger Finlands statsminister..

Barometern - 30 minuter sedan

Åtal för att ha tagit källskyddat material

Barometern - 1 timme sedan

”Jag har aldrig tyckt att jag kunnat skriva”

Oskarshamnsprofilen Jonas Frykman har spelat i band sedan 1981. Först nu vågar han ta steget och skriva egna låtar. På midsommarafton släpper Gravy Train sin debut-EP..

Barometern - 1 timme sedan

Oregonpolitiker på flykt undan omröstning

Republikanska politiker i den amerikanska delstaten Oregon är på flykt, för att stoppa möjligheten att rösta om en omdebatterad klimatlag. Nu har motståndarsidan skickat ut polisen efter dem..

Barometern - 1 timme sedan

Brand i verkstadslokal i Bromölla

Barometern - 2 timmar sedan

Andersson om 0–2-målet: "Det är oturligt"

Jonna Andersson styrde olyckligt in USA:s andra mål, som blev en omdiskuterad historia i gruppfinalen mot Sverige. Målet VAR-granskades då Carli Lloyd befann sig i offsideposition i samband med det inledande inlägget. Efter en lång titt på sekvensen godkändes målet och USA kunde vinna med just 2–0..

Barometern - 2 timmar sedan

Militären sätts in i Honduras

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.