Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 17 June, 21:08

Affärsvärlden - 22 maj 19 kl. 14:46

Sprint faller efter uppgifter om fusionsblockTeleoperatören Sprints aktie föll brant i Wall Streets förhandel på onsdagen efter rapporter om att fusionen med T-Mobile kan vara hotad av justitiedepartementet..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Sprints, Wall Streets, mobile

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sprint, fallerefter , uppgifterom , fusionsblock
YLE - 22 jan 15 kl. 16:09

Schempp strålande – Fourcade faller

Simon Schempp har på allvar slagit sig in i den hetaste världseliten i skidskytte. Världscupledande Martin Fourcades formkurva pekar däremot i motsatt riktning. Tysken Schempp vann dagens sprint i italienska Anterselva med 14 sekunders marginal till Jevgenij Garanitjev från Ryssland.

DI - 24 okt 18 kl. 09:17

Sprint Bioscience intäkter och resultat faller tillbaka

Sprint Bioscience intäkter under det tredje kvartalet uppgick till 3,3 miljoner kronor (4,5). Rörelseresultatet blev -8,9 miljoner kronor (-5,5) och resultat per aktie uppgick till -0,88 kronor (-0,78)..

YLE - 23 dec 13 kl. 17:16

Om det som faller i glömska

Varje år står idrottare för bragder som hyllas stort men som endast få minns längre då några år har gått. Vilka finländska bragder från år 2013 kommer vi att minnas år 2020? Det är naturligt att vi inte kommer ihåg allting.

Hela Gotland - 19 apr 11 kl. 04:00

"Vi klarar av en VM-sprint"

Orientering: Tävlingsledaren Kjell Skalberg kan se tillbaka på en lyckad SM-helg.En helg som visar att Gotland mycket väl skulle klara av mycket större uppgifter.- Vi skulle klara av att arrangera en VM-sprint, säger Skalberg..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Förhandlar om köp av Sprint Nextel

Den japanska mobiloperatören Softbank förhandlar om att köpa en majoritetspost Sprint Nextel, USA:s tredje största mobiloperatör, för minst 1 000 miljarder yen (cirka 86 miljarder kronor), rapporterar Reuters med hänvisning till en källa. Uppgifter om samtalen rapporterades tidigare på torsdagen av den japanska tv-kanalen NHK. Softbank kungjorde tidigare i oktober ett bud på den mindre konkurrenten japanska Eaccess för motsvarande 12 miljarder kronor..

Helsingborgs Dagblad - 11 okt 12 kl. 13:32

Förhandlar om köp av Sprint Nextel

Den japanska mobiloperatören Softbank förhandlar om att köpa en majoritetspost Sprint Nextel, USA:s tredje största mobiloperatör, för minst 1 000 miljarder yen (cirka 86 miljarder kronor), rapporterar Reuters med hänvisning till en källa. Uppgifter om samtalen rapporterades tidigare på torsdagen av den japanska tv-kanalen NHK..

DI - 11 jun 19 kl. 17:19

Uppgifter: Delstater vill stoppa Sprint och T-Mobiles fusion

Minst tio amerikanska delstater planerar att lämna in en stämningsansökan för att stoppa teleoperatörerna Sprint och T-Mobiles samgående. Det rapporterar Reuters med hänvisning till källor. .

Affärsvärlden - 08 sep 17 kl. 16:40

Bitcoin faller efter Kina-uppgifter

Bitcoin faller drygt 6 procent till 4.345 dollar under fredagseftermiddagen efter uppgifter om att Kina planerar att strama åt handeln, enligt Bloomberg News..

DI - 18 maj 18 kl. 14:35

Råvarujätten faller efter uppgifter om mututredning

Råvarujätten Glencore faller efter uppgifter om att den brittiska myndigheten Serious Fraud Office förbereder en formell utredning om misstänka mutor..

DN - 07 sep 18 kl. 13:37

Danske Banks aktie faller efter nya uppgifter om penningtvätt

Danske Bank faller med 6 procent på fredagseftermiddagen sedan Wall Street Journal gått ut med uppgifter om att den sedan tidigare kända penningtvättshärvan i Estland kan omfatta så mycket som 150 miljarder dollar..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Handeln i Global Gaming återupptas

Handeln i Global Gamings aktie på Nasdaq First North kommer att återupptas klockan 14.00 på måndagseftermiddagen efter en auktion som inleds klockan 13.50..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Global Gaming rasar efter indragen licens

Aktien i Global Gaming föll brant när handel återupptogs på måndagseftermiddagen..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Wall Street riktar blickarna mot Federal Reserve

Terminerna för de ledande USA-börserna visade små rörelser inför måndagens öppning..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Danske: Då sänker Fed räntan

Danske Bank tror att den amerikanska centralbanken Federal Reserve sänker räntan tre gånger under året, skriver sparekonomen Maria Landeborn i sitt veckobrev..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Kindred om Global Gaming: Bra att Spelinspektionen agerar tydligt

Spelinspektionens pågående granskning av bettingbolagen som på måndagen resulterade i indragen licens med omedelbar verkan för Global Gaming, oroar inte sektorkollegan Kindred - tvärtom..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

H&M sänke på börsen

Stockholmsbörsen har inlett den nya veckan oregelbundet efter fredagens rekyl på en längre uppgångsfas. Banker placerade sig i toppen av storbolagsindexet medan H&M agerade sänke..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Pimco: Riksbanken är för optimistisk

Riksbanken har indikerat att den vill höja med omkring 50 punkter under kommande 18 månaderna, men det är för optimistiskt. Det säger Peder Beck-Friis, förvaltare på Pimco..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Global Gaming handelsstoppas efter licensförlust

Handeln med aktien i Global Gaming på First North har stoppats inför marknadernas öppning på måndagen..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Global Gaming: Spelinspektionen saknar stöd i spellagen - överklagar

Global Gaming kommer överklaga Spelinspektionens beslut att dra i dotterbolaget Safe Ents licens för onlinespel och vadhållning i Sverige..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Pfizer köper bioteknikbolag för över 100 miljarder

Läkemedelsbolaget Pfizer förvärvar bioteknikbolaget Array Biopharma, som utvecklar molekyler inom cancer och sällsynta sjukdomar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.