Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 19 June, 07:15

Blekinge Läns tidning - 22 maj 19 kl. 14:16

TV: Här vandrar lodjuret förbi brevlådornaAtt se ett lodjur är få förunnat då det är ett av de mer skyggare djuren. Men under onsdagsmorgonen lyckades Jens Säbrink när ett lodjur vandrade förbi utanför hans hus. – Det var en häftig upplevelse, säger han..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Jens Säbrink

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TV Här vandrar, lodjuret, förbi, brevlådorna
Barometern - 22 maj 19 kl. 15:59

TV: Här vandrar lodjuret förbi brevlådorna i Asarum

Att se ett lodjur är få förunnat då det är ett av de mer skyggare djuren. Men under onsdagsmorgonen lyckades Jens Säbrink när ett lodjur vandrade förbi utanför hans hus. – Det var en häftig upplevelse, säger han..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Raket har slagit ner i oljehögkvarter i Irak

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Jämställdhet i fokus på Way Out West

Spotify blir officiell partner till årets upplaga av Way Out West. I projektet står låtskrivare och producenter i centrum för att öka jämställdheten i branschen..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Bieber och Cardi B på Sheerans nya

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Guatemala nekar till USA-avtal

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Man anhållen efter misstänkt dråpförsök

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Den stora guiden inför Lövmarknaden

I över 200 år har man i Karlskrona samlats under olika former för lövmarknad dagen innan midsommar. Var parkerar du lättast, vart finns toaletterna och behöver man ta ut pengar i förväg? Detta är BLT:s guide inför ditt besök på Lövmarknaden..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Bopriserna har ökat brett

Bostadspriserna har vänt uppåt igen. Villapriserna har stigit med 2,6 procent i hela landet under de senaste tre månaderna, och bostadsrätterna har ökat med 1,5 procent, enligt färska siffror från Valueguard..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Egyptiska medier ointresserade av Mursis död

Han hölls isolerad i fängelset och nekades läkarvård. Egyptens förste demokratiskt valde president Muhammad Mursis plötsliga död, troligen orsakad av en hjärtattack, har skapat upprördhet i Egypten. Dödsfallet har skapat rubriker världen över men i de hårt statskontrollerade egyptiska medierna är rapporteringen som en bisats..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Ett garage i Kallinge började brinna under natten, troligen på grund av ett elfel. I norra Skåne hittades en misshandlad kvinna vid en bensinstation..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

USA:s känsliga ämne: backen som valde Gud

Det finns en kontrovers i USA:s fotbollslandslag som få nämner. Den handlar om en omskolad forward, om en 26-åring som inte är med. Och den handlar om Gud..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.