DI > Ekonomi

Monday, 17 June, 20:45

DI - 22 maj 19 kl. 14:34

Prebona beviljas Vinnova-finansiering för att genomföra en preklinisk utvecklingsplan



Simrishamn –Prebona AB (publ) meddelar idag att bolaget har beviljats ett verifieringsanslag från Vinnova. Anslaget avser framtagandet av ett par strategiska handlingsplaner och dokument, Target Product Profile (TPP) samt en preklinisk utvecklingsplan i syfte att utforma en plan för utvecklingen av AgSol inför planerade djurstudier under hösten 2019..
Läs mer på DI
Läs mer om:
 vinnova, AB, Vinnova, Product Profile, TPP, AgSol

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prebona, beviljas, Vinnova-finansieringför att , genomföraen , preklinisk, utvecklingsplan
Regeringen - 16 apr 14 kl. 10:04

Vinnova blir ansvarig myndighet för stöd till inkubation

Idag beslutade regeringen att Vinnova ska vara ansvarig myndighet för det statliga stödet till inkubation i framtiden. Beslutet innebär att Vinnova ska genomföra långsiktiga insatser med målsättningen att öka antalet nya och kunskapsintensiva tillväxtföretag i Sverige. Tillsammans med Almi ska Vinnova vidareutveckla det statliga stödet på området.

Regeringen - 02 aug 16 kl. 13:52

Uppdrag att genomföra fortsatta insatser avseende digitalisering för bättre hälsa, vård och omsorg

Regeringen uppdrar åt Verket för innovationssystem (Vinnova) att genomföra fortsatta insatser för att ta tillvara digitaliseringens möjligheter för bättre hälsa, vård och omsorg 2016–2017. Uppdraget ska genomföras i samverkan med regeringens life science-samordnare och referensgrupp för life science samt, i utpekade delar, E-hälsomyndigheten..

Regeringen - 27 dec 17 kl. 13:52

Uppdrag att genomföra kartläggning och analys av hur väl AI och maskininlärning kommer till användning i svensk industri och i det svenska samhället

Regeringen uppdrar åt Verket för innovationssystem (Vinnova) att genomföra samverkansprojekt för att utnyttja digitaliseringens potential för ökad konkurrenskraft hos svensk industri. Detta genom en kartläggning och analys av hur väl artificiell intelligens (Al) och maskininlärning kommer till användning i svensk industri, offentlig sektor och det svenska samhället samt vilken potential som kan realiseras genom att stärka användningen..

Regeringen - 19 feb 18 kl. 16:20

Uppdrag att genomföra pilotprojekt för flexibla korta kurser för yrkesverksamma specialister

Regeringen uppdrar åt Verket för innovationssystem (Vinnova) att genomföra insatser för att stärka kompetensförsörjningen inom strategiskt viktiga områden. Insatserna ska främja det livslånga lärandet genom ett mindre antal pilotprojekt gällande flexibla korta högskolekurser på avancerad nivå för redan yrkesverksamma specialister..

DI - 16 nov 15 kl. 12:01

Prebona genomför nyemission

Nanoteknikbolaget Prebona genomför en nyemission inför en notering på Aktietorget.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 26 okt 17 kl. 10:56

Prebona genomför riktad emission

Nanoteknikbolaget Prebona har beslutat om en riktad emission av 601.093 aktier som tillför bolaget 2,2 miljoner kronor..

DI - 15 maj 19 kl. 17:12

Prebona genomför en riktad emission om en miljon

Nanoteknikbolaget Prebona, vars aktie handlas på Spotlight, har beslutat om en riktad emission på 1 miljon kronor som tecknades av Capmate. Teckningskursen i emissionen var 2:95 kronor per aktie, motsvarande 12 procents rabatt jämfört med den genomsnittliga kursen för aktien under den period på tio handelsdagar som slutade den 13 maj 2019..

Regeringen - 24 apr 18 kl. 10:13

Uppdrag till Vinnova att stödja innovationssamarbete med Indien inom området smarta städer

Regeringen uppdrar åt Verket för innovationssystem (Vinnova) att under perioden 2018-2021 utveckla och genomföra insatser för ett fördjupat innovationssamarbete mellan Sverige och Indien inom området smarta städer..

Skånskan - 17 apr 19 kl. 05:00

Skytteklubb beviljas stort bidrag till ny hall

Bjärsjölagård Öved-Östraby skytteförening beviljas drygt fyra miljoner kronor av Arvsfonden för att bygga en luftgevärshall i Sjömossen utanför Bjärsjölagård.Beslutet har ännu bara meddelats skytteklubben via mejl, ett skriftligt besked ska komma via post inom några veckor. Håkan Andersson, ledare och kassör i Öved-Östraby skytteförening, gläds dock av beskedet.

Sydsvenskan - 17 feb 14 kl. 14:32

Hansa Medical säkrar finansiering av klinisk studie

Utvecklingsbolaget Hansa Medical kallar till extra bolagsstämma i början av mars. Anledningen är en emission som tillför bolaget 37 miljoner kronor. Bolagets största aktieägare har redan lovat att teckna sig för sina aktier och lämnat ett garantiåtagande för återstoden av pengarna.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Swedbank sparkar vd i Estland

Swedbank stänger av och byter ut vd:n och finanschefen i Estland.  Det skriver banken i ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

L i Örebro nominerar Sabuni till ny partiledare

Liberalerna i Örebro nominerar Nyamko Sabuni till ny partiledare, och ratar därmed örebroaren Johan Pehrson som är en av kandidaterna..

DI - 45 minuter sedan

Efter granskning: Intern utredning tillsatt på Energimyndigheten

I fjol erbjöd Energimyndigheten offentliga aktörer att söka ett bidrag på fem miljoner kronor för att samordna insatser för energiomställning..

DI - 45 minuter sedan

Trollspöet borta – Fed kan inte rädda börsen

Vem ringer du om du ser recessionsspöket? Jo, Fed. På onsdag har USA:s centralbank chansen att för första gången i den här cykeln sprida lite räntesänkningsmagi över marknaden.

DI - 45 minuter sedan

Systembolagets hemkörning här för att stanna

Redan 2013 började Systembolaget med hemleveranser av dryck, på försök i några utvalda län. Nu är det dags att låta detta bli en del av den ordinarie verksamheten, meddelar Socialdepartementet i ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Stora störningar hos Tele2

Teleoperatören Tele2 har stora störningar på nätet som påverkar både företags- och privatkunder, rapporterar Aftonbladet..

DI - 1 timme sedan

Fastighetsdoldisen om miljardimperiet: ”En slump rätt igenom”

Urban Edenström har de senaste 25 åren byggt ett miljardimperium i fastighetsbranschen. Nyligen tävlade han också om titeln världens främsta entreprenör. ”Mina tre söner håller på med karriärplanering, men för mig har det varit en slump rätt igenom”, säger han..

DI - 1 timme sedan

Mikael Lindbäck ny finanschef på Flexqube

Flexqube, som handlas på First North, har rekryterat Mikael Lindbäck som ny finanschef. Han inleder tjänsten den 16 september 2019..

DI - 2 timmar sedan

Lufthansa sänkte Frankfurtbörsen

Europabörserna utvecklades oregelbundet under måndagen. Samlingsindexet Stoxx 600 var ned 0,1 procent. .

DI - 2 timmar sedan

När går den tunga trafiken på el, Volvo?

LEDARE. Det kräver stora investeringar att ställa om fordonsflottan, men de bolag som inte hänger med i takten kommer att marginaliseras. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.