Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 18 June, 00:40

Sydöstran - 22 maj 19 kl. 14:07

Polis: Anmäler misshandel på väg hem från jobbet
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polis, Anmäler, misshandel, väg, hemfrån , jobbet
BT - 11 mar 13 kl. 09:02

Polis anmäler dålig sikt i polisbil

En polis i Borås anmäler att polisbilarna av märket Volkswagen Passat är trafikfarliga på grund av dålig sikt. Anmälaren är 192 centimeter lång och skriver i sin anmälan att hans huvud är en centimeter från taket när hans säte är i bottenläget. Han hävdar att hans längd i kombination med bilen leder till en risk att köra på fotgängare vid övergångsställen eftersom hans sikt skyms av backspegeln, taket och solskyddet.

Expressen - 08 jun 13 kl. 12:22

Sköterska anmäler misshandel på friskola

Två pojkar har uppsökt Astrid Lindgrens barnsjukhus för vård. Det ska ha skett efter misshandel på en friskola i Stockholmsområdet. Nu anmäler en sjuksköterska friskolan rapporterar P4 Radio Stockholm..

BT - 11 mar 13 kl. 09:02

Polis anmäler dålig sikt i Volkswagen ? vill hellre köra Volvo

En polis i Borås anmäler att polisbilarna av märket Volkswagen Passat är trafikfarliga på grund av dålig sikt. Polismannen är 192 centimeter lång och skriver i sin anmälan att hans huvud är en centimeter från taket när hans säte är i bottenläget. Han hävdar att hans längd i kombination med bilen leder till en risk att köra på fotgängare vid övergångsställen eftersom sikten skyms av backspegeln, taket och solskyddet.

Trelleborgs Allehanda - 19 dec 12 kl. 06:30

Polis anmäler utredning

Polisen Janna Davidson som deltog i polisinsatsen som ledde till en 57-årings död anmäler nu de personer som utredde händelsen till justitieombudsmannen (JO).
? Det handlar både om själva insatsen som gick alledes fel men ändå inte ledde till åtal.

BT - 06 feb 18 kl. 06:19

Flicka försökte fly från familjen – polis anmäler socialtjänsten

En flicka under 18 år i Borås misstänks vara utsatt för så kallat hedersrelaterat brott. Nu anmäler en polis socialtjänsten för hur ärendet har hanterats..

UNT - 15 maj 19 kl. 20:03

Anmäler misshandel efter p-bot

En 50-årig kvinna anmäler att hon misshandlades av anställd på parkeringsföretag efter att ha klagat på en p-bot..

SN - 15 sep 15 kl. 06:15

Polis anmäler psykiatriska kliniken

Mannen söker hjälp hos polisen. Han är förvirrad och självmordsbenägen. Polisen kör honom till psykiatriska kliniken i Nyköping där han får vård.

Nyheter 24 - 17 jul 13 kl. 14:23

Spöken på Gröna Lund anmäler misshandel: "Det var en elak person"Det andra fallet

STOCKHOLM. Förhållandena för de anställda i Spökhuset på nöjesparken Gröna Lund har tidigare rapporterats vara tuffa. Merparten av alla anmälda fall av misshandel mot personal på nöjesparken har handlat om att anställda i spökhuset åkt på smällar, visar en tidigare undersökning av Dagens Nyheter.

Nyhetskanalen - 12 jul 12 kl. 10:18

Fler anmäler misshandel av små barn

Under första halvåret ökade antalet anmälningar av misshandel av barn under 6 år med 15 procent, visar statistik från Brå. Däremot har antalet fall av misshandel totalt minskat något. Enligt myndighetens halvårsrapporter var antalet anmälda brott i landet 680 000, vilket är en procent mer än samma period förra året.

SmålandsPosten - 19 apr 14 kl. 13:05

Polis anmäler händelse vid barnförhör

Pojken sprang gråtande ut ur förhörsrummet. Där mötte han en efterlyst våldtäktsman. En polis hos Kronobergspolisen skriver en tillbudsrapport om händelsen vid ett barnförhör i polishuset i Växjö.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 1 timme sedan

USA visar nya bilder: "Iran är ansvarigt"

Sydöstran - 1 timme sedan

Mordet på Catalán: Överste inför rätta

En överste som greps i december misstänkt för att ha varit med och organiserat mordet på den svenska FN-experten Zaida Catalán i Kongo-Kinshasa ställs inför rätta i en militärdomstol..

Sydöstran - 1 timme sedan

Sölvesborg förbjuder tiggeri

Sydöstran - 1 timme sedan

Straffkaos sänkte Nigeria

Två straffmål skickade Norge till åttondelsfinal i fotbolls-VM. Caroline Graham Hansen, som sedan utgick skadad, och Isabell Herlovsen fixade 2–1-seger över Sydkorea. Däremot kan Thomas Dennerbys Nigeria få lämna VM efter straffkaos och 0–1-förlust mot hemmanationen Frankrike..

Sydöstran - 1 timme sedan

Smygfilmade med spionkamera i tvålflaska

Sydöstran - 1 timme sedan

Låttextsajt anklagar Google för stöld

Sydöstran - 2 timmar sedan

Tidigt byte blev lyckat för Nopeln

Våren har varit motig för Kristianopel i Blekingefyran. Men mot Högadal var det segerglädje igen. – Det här hade jag väntat på, säger Roger Nilsson..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Kvinna uppges skjuten vid firande i Toronto

Sydöstran - 2 timmar sedan

Tiggeriförbud införs i Sölvesborg

På måndagskvällen beslutade kommunfullmäktige i Sölvesborg att i lokala ordningsstadgan införa tiggeriförbud..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Wall Street inledde veckan på plusOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.