DN > Utrikes

Sunday, 16 June, 11:19

DN - 22 maj 19 kl. 14:28

Satsade 26.000 kronor på egna lagets matchLicensierade spelbolag bryter mot förbudet att anordna spel på matcher där majoriteten av deltagarna är minderåriga. Svenska fotbollförbundet har anmält 18 fall till Spelinspektionen. – Det här visar att självregleringen från spelbolagens sida inte fungerar, säger generalsekreteraren Håkan Sjöstrand..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Spelinspektionen, Håkan Sjöstrand

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Satsade, 26.000kronor på , egna, lagetsmatch
YLE - 13 apr 17 kl. 06:07

Han satsade 50 euro och blev invald - annan kandidat satsade 12 000 och blev utanför

En dyr kampanj är inte avgörande för att bli invald i stadsfullmäktige i Helsingfors. Sami Muttilainen (VF) satsade omkring 50 euro och blev invald medan Otto Lehtipuu (Gröna) satsade 12 000 euro, varav 11 200 ur egen ficka, och kom inte ens på suppleantplats. Innan kommunalvalet var det möjligt, men frivilligt, att göra en förhandsanmälan över kostnaderna för ens valkampanj.

BT - 13 jul 14 kl. 08:36

Satsade 80 000 på en match

Det var inte förrän sambon, som väntade hans barn, lämnade honom som Patrik Andersson, 22, förstod att han måste sluta spela. Då hade han spelat bort alla sina pengar och flickvännens alla besparingar, lånat och ljugit för vänner och familj. – Jag var spelmissbrukare.

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 11:36

Satsade 35 000 kr ? mitt under matchen

23-årig spelare vann 120 000 kronor på sitt vågade United-spel.

Västerbottens Folkblad - 29 aug 16 kl. 14:34

Skellefteå satsade 90 000 på Almedalen

Skellefteå kommun deltagande i Almedalsveckan i somras kostade skattebetalarna 90 000 kronor. Väl investerade pengar enligt kommunalrådet Lorents Burman (S). – Almedalen är en möjlighet att möta människor som är viktiga för Skellefteås utveckling.

DN - 26 feb 19 kl. 18:15

Polisen satsade 350.000 kronor på ny strategi med influerare

Polisen betalade tolv influerare närmare 15.000 kronor per Instagrambild. Syftet var att nå nya målgrupper och locka fler att söka till polisutbildningar.

Eurosport - 09 mar 13 kl. 09:59

Basket - Satsade pengar på egna matcher - Eagles vill inte polisanmäla

Basketligaklubben Stockholm Eagles ordförande säger att en utredning som klubben gjort visar att några av deras tidigare spelare satsat pengar på klubbens matcher, skriver Expressen. Men han vill inte polisanmäla..

Expressen - 10 feb 11 kl. 12:17

Förbundstabben: 132 000 för fel VM-biljetter

Svenska skidförbundet satsade 132 000 kronor på att köpa VIP-biljetter till VM. Problemet: biljetterna gällde inte till skidtävlingarna utan till damernas backhoppning. Nu försöker förbundet sälja vidare biljetterna på Finn.

Aftonbladet - 17 okt 11 kl. 15:24

Satsade 26 000 kr ? mitt under derbyt

Finsk spelare gjorde helgens sjukaste spel.

Aftonbladet - 22 okt 12 kl. 11:40

Satsade 9 000 kr ? på att rivalen skulle vinna

Östers lagkapten förlorade allt ? efter den galna vändningen: ?Sjukaste jag varit med om?.

Aftonbladet - 07 feb 13 kl. 14:05

Satsade 17 000 kr ? på svensk förlust

26-årig spelare tog hem storvinsten.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Mässlingsutbrottet i USA: Ovaccinerade elever portas från skolor och sommarläger

Myndigheterna i USA tar till allt mer drastiska metoder för att kväsa det pågående utbrottet av mässling, med hittills över 1.000 sjukdomsfall i landet. I New York togs på torsdagen möjligheten att neka vaccinering av religiösa skäl bort.

DN - 2 timmar sedan

Tusentals protesterar i Hongkong

Ett omstritt lagförslag om utlämningar till Fastlandskina har lagts på is, men den folkliga vreden i Hongkong har inte lagt sig. Svartklädda demonstranter i tusental har samlats i Victoria park i centrala Hongkong..

DN - 2 timmar sedan

Karin Bojs: Får man klippa till en bättre bebis?

Gensaxen Crispr kan vara den största uppfinning som världen har upplevt de senaste tio åren. Frågan är var den etiska gränsen ska gå. Får man klippa till nya bebisar?

DN - 4 timmar sedan

Bokrecension. Caitlin Morans svada får brittpopens London att leva

I romanen ”Konsten att bli känd” återvänder Caitlin Moran till Oasis och det glittriga London under 90-talet. Hon kan vara genialt rolig, skriver Kristina Lindquist, men blir lite för hög på sin egen historia. .

DN - 4 timmar sedan

Colombias dubbel sänkte Argentina i Copa América

Argentina gick på en mina direkt i Copa América. Laget föll med 2–0 i sin premiärmatch mot Colombia i Salvador..

DN - 10 timmar sedan

Cannabis-snacks tillåts i Kanada

Kanada tar nu ett steg till i legaliseringen av cannabis. Även ätbara produkter såsom chokladkakor tillåts, meddelar myndigheten Health Canada..

DN - 10 timmar sedan

Uppgifter: USA planerar att slå ut ryska elnätet

USA har placerat skadlig kod djupt inne i det ryska elnätets styrsystem. Detta som en del i ett kallt cyberkrig som pågår mellan de två länderna, skriver New York Times..

DN - 13 timmar sedan

Namibia säljer djur för att klara torkan

Torkdrabbade Namibia planerar att sälja runt 1.000 vilda djur, bland annat giraffer och elefanter. Syftet är att spara på betet och få in pengar till naturskyddsinsatser..

DN - 14 timmar sedan

Passagerare tog fel på toalett och utgång på flygplan

Ett plan från Pakistan International Airlines, PIA, blev sju timmar försenat sedan en passagerare tagit fel på dörr och öppnat nödutgången när planet stod på marken..

DN - 15 timmar sedan

Chile vill bara undvika ett ras mot USA

Paris. Det vore synd att säga att det var klackarna i taket hos Chile inför söndagens möte med USA. Förbundskapten Jose Letelier och mittfältaren Yanara Aedo höll extremt låg profil när de mötte media på lördagskvällen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.