YA > Lokalt

Sunday, 16 June, 10:33

YA - 22 maj 19 kl. 14:10

Skadegörelse: Polisen efterlyser vittnenNatten till onsdagen blev ett antal bilar som stod parkerade på Nygatan i Rydsgård repade med ett vasst föremål. Nu efterlyser polisen vittnen..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Nygatan, Rydsgård

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skadegörelse, Polisen, efterlyser, vittnen
Nyan - 29 sep 14 kl. 08:00

Polisen efterlyser vittnen till skadegörelse

Under senaste vecka har en gård på Saltviksvägen 73 utsatts för omfattande skadegörelse i form av bland annat krossade fönsterrutor på huvudbyggnaden och på ett uthus.
Polisen ber att personer som har gjort iakttagelser eller har annan för utredningen relevant information kontaktar polisens anmälningsmottagning på vardagar från klockan 8.30 - 16.

YA - 16 jun 17 kl. 11:02

Fortsatt skadegörelse – polisen är bekymrad

Vågen av skadegörelse verkar inte avta. Fyra nya anmälningar har inkommit senaste dygnet..

Kristianstadsbladet - 27 mar 18 kl. 10:38

Polisen söker vittnen till skadegörelse på skola

Natten mellan måndag och tisdag krossades fyra fönsterrutor på Prästavångsskolans matsal. Två bilar som stod parkerade strax intill fick sina backspeglar sönderslagna. Polisen efterlyser vittnen.

Polisen - 16 aug 13 kl. 10:37

Polisen söker vittnen till skadegörelse på Råby

Natten till i dag, fredagen den 16 augusti klockan 03:30, inträffade en skadegörelse mot restaurang Etna i Råby centrum..

Nyan - 04 apr 19 kl. 08:05

Narkotika, skadegörelse och nedkyld person sysselsatte polisen

Polisen gjorde igår kväll en rattfyllerikontroll i samband med färjanlöp. En förare gav ett positivt utslag på amfetamin i narkotikatest. Med i bilen fanns en passagerare som också testades positivt för amfetamin.

YLE - 28 apr 15 kl. 16:29

Skadegörelse vid moskén i Jakobstad

Ett stort fönster till muslimernas samlingsrum i Jakobstad pangades med en sten förra helgen. Samtidigt slog förövaren sönder ett fönster vid halalbutiken som ligger granne med moskén. Dådet inträffade tidigt på morgonen den 18 april, mellan klockan 01 och 03 på natten.

Trelleborgs Allehanda - 25 nov 12 kl. 10:37

Man åtalas för skadegörelse

En 23-årig trelleborgare är misstänkt för att i augusti ha sparkat på en bil parkerad i Trelleborg.
Skadorna på bilen kostade 4 500 kronor att reparera. 23-åringen åtalas nu för skadegörelse.

Magazin24 - 09 jul 12 kl. 10:25

Skadegörelse i Köping

En butik på Nibblesbackevägen i Köping har utsatts för skadegörelse. Polisen har gjort en anmälan om skadegörelse efter att någon eller några gjort sönder en fönsterruta i butiken Nibis Livs..

Nyan - 18 mar 14 kl. 10:05

Skadegörelse inne i olåst bil

I en skärgårdskommun stod en bil olåst då någon tog sig in i den och skrev och ritade på innertaket. Den anmälan utreds nu av polisen som skadegörelse.
Polisen rapporterar också om en utredning om äventyrande av trafiksäkerheten och trafikförseelse med anledning av att någon kört på och skadat ett trafikmärke vid rondellen vid Västra utfarten i Mariehamn.

Polisen - 28 jun 12 kl. 15:38

Polisen intresserad av uppgifter angående skadegörelse på bilar

De senaste månaderna har ett flertal bilar i Örebro och Kumla utsatts för olika former av skadegörelse. En del bilar har satts i brand, andra har sprayats med färg och åtskilliga bilägare har fått sina däck sönderskurna..

Fler nyheter från YA

YA - Igår: 16:18

Extra simmöjligheter för badande med säsongskort

Den som vill kan passa på att morgonsimma varje vardag på friluftsbadet i sommar..

YA - Igår: 15:34

Morgontidig lastbilschaufför misstänkt för drograttfylleri

Polisen fattade misstankar vid kontroll..

YA - Igår: 11:24

Här tar eleverna farväl – sista avslutningen innan skolan stängs

Det var sol, sommarklänningar och vattenkammade frisyrer när eleverna på fredagsmorgonen tog farväl av sin drygt 90-åriga skolan. Med en stor gemensam kram och en symbolisk låsning gick så Rutgerskolan till sitt sista sommarlov..

YA - I förrgår: 16:31

Polisens beslut att inte utreda överklagas

Kommunstyrelsen har begärt så kallad överprövning av polisens beslut att inte inleda förundersökning mot kommunstyrelsens tidigare ordförande Magnus Alm..

YA - 12 jun 19 kl. 12:22

Haltande myskanka fick ingen vård

Smutsiga utrymmen för ankor och höns, strömförande eltrådar i hästens ligghall och en haltande myskanka som inte fått vård. En djurägare i kommunen föreläggs nu att ta bättre hand om sina djur..

YA - 08 jun 19 kl. 18:14

Regnet lättade över gemytlig marknad

Skurups sommarmarknad ska fortsätta vara en tredagarsmarknad – även om antalet knallar minskat en del på senare år, berättar marknadsgeneralen. På lördagen kom solen och de första besökarna lagom tills knallarna dukat upp i sina stånd..

YA - 07 jun 19 kl. 13:05

Sophög dumpades intill parets tomt

Plötsligt dumpades ett sopberg på tomten alldeles intill Abbekåsparet. Grannen slängde allt möjligt bråte i en container, så en dag tömdes alltihop ut igen. Nu oroar sig paret bland annat för skadedjur..

YA - 07 jun 19 kl. 12:40

Mycket att hitta på under sommarlovet

Precis som tidigare somrar erbjuds barn och ungdomar i Skurups kommun en mängd olika aktiviteter. Allt från segling och dans till att simma med en sjöjungfru erbjuds..

YA - 07 jun 19 kl. 06:00

Ann-Louise Olander: På allra första resan var vi familjen som ingen vill hamna bredvid på flyget

“Förvänta er aldrig att en resa med barn, är som en resa utan”, sa fyrabarnsmorsan och vännen till mig inför vår första utlandssemester med den då 1,5-årige sonen. “Jaja”, tänkte jag. Och packade ner högklackade sandaler, några böcker och en sådan där lyxig ögonbindel för lite avkopplande sömn på flyget..

YA - 06 jun 19 kl. 06:00

Dags för årets marknadsfest i Folkets park

I helgen har det blivit dags för den årliga sommarmarknaden i Folkets park. Redan på fredagseftermiddagen smygstartar festen. Men antalet knallar krymper stadigt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.