Expressen > Nyheter

Tuesday, 18 June, 01:32

Expressen - 22 maj 19 kl. 14:15

Politikerna som duellerar i Almebaren inför EU-valetAlmebaren går in i rond två – i kväll frågas ytterligare fyra politiker ut.Sverigedemokraternas Jessica Stegrud ställs bland annat mot Ana Süssner Rubin (V). – Om man är politiskt intresserad rekommenderar jag att ta med en hink popcorn, säger en av kvällens programledare, Csaba Bene Perlenberg..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Almebaren, EU, Jessica Stegrud, Ana Süssner Rubin, Bene Perlenberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politikernasom , duellerari , Almebareninför , EU-valet
Supermiljöbloggen - 08 maj 14 kl. 13:25

De är bäst och sämst på miljö i EU-valet

Vill du veta vad EU-politikerna lovar inför valet? Naturskyddsföreningen har siffrorna. Naturskyddsföreningen har idag kommit med en granskning av de svenska partierna och toppkandidaterna inför EU-valet.

Nya Wermlands Tidningen - 11 apr 12 kl. 07:30

Politikerna är inaktiva alltsedan valet

NSD - 14 nov 17 kl. 17:04

Det här tror experten politikerna gör efter valet: "Ett måste"

Förslaget om ett skärpt amorteringskrav oroar många..

Expressen - 28 aug 18 kl. 17:59

Kristdemokraterna frågades ut i Kvällspostens ”Almebaren”

Med knappt två veckor kvar till valet, växlar Kvällsposten och Sydsvenska Handelskammaren upp sin valbevakning – bland annat med utfrågningen Almebaren. På tisdagen var det välbefolkat när Jakob Forssmed, ekonomiskpolitisk talesperson för KD, besökte Almebaren. Där fick Kvällspostens läsare och övriga åhörare chansen att ställa frågor.

Expressen - 06 sep 18 kl. 13:56

Sista Almebaren före valet – med Tobias Billström (M)

Det har varit en intensiv höst med Kvällspostens och Sydsvenska handelskammarens Almebaren. Jan Björklund, L, Morgan Johansson, S, med flera, har frågats ut av både Kvällspostens utfrågare och av åhörarna.  På torsdagen är det dags för sista Almebaren: Med Tobias Billström (M).

Expressen - 06 sep 18 kl. 17:15

LIVE-TV: Tobias Billström frågas ut i KvP:s Almebaren

Sista Almebaren före valet – och en chans att ställa sina frågor till våra yttersta beslutsfattare och makthavare. På torsdagen finns Tobias Billström, M, på plats i sin hemstad Malmö för att delta i Kvällspostens och Sydsvenska handelskammarens "Almebaren". – Det är ett privilegium att få träffa läsarna så här, säger Tobias Billström.

Expressen - 17 sep 17 kl. 19:30

Almebaren återuppstår – nypremiär på torsdag

Almebaren återuppstår. Kvällspostens lokala politikerutfrågning i samarbete med Sydsvenska Handelskammaren kommer med start på torsdag att låta publiken möta framstående politiker i en avslappnad miljö. Först ut är Miljöpartiets partisekreterare Amanda Lind.

Expressen - 21 sep 17 kl. 16:45

I kväll är det dags – Almebaren 2017

Nära möten med politiker och samtal med en tydlig fokus på Sydsverige – nu är det dags för Almebaren 2017.Allmänheten är välkommen till Paddy's Restaurang i Malmö klockan 17.00, då årets första samtal, med Miljöpartiets Amanda Lind, drar i gång.

Expressen - 27 aug 18 kl. 15:04

Tunga namn i Kvällspostens Almebaren inför valspurten

Med bara två veckor kvar till valet växlar Kvällsposten och Sydsvenska Handelskammaren upp "Almebaren". Både den 28:e och 29:e augusti blir det politikerutfrågningar igen – den här gången med Jakob Forssmed, Kd, och Morgan Johansson, S. Nästa vecka kommer Jan Björklund och Tobias Billström – och som vanligt kan DU ställa frågor på plats.

Expressen - 03 sep 18 kl. 09:19

Jan Björklund, L, frågas ut i Almebaren på måndagen

På söndag är det val – men redan i dag, måndag, har du chansen att ställa dina frågor till Liberalernas partiledare, Jan Björklund. Detta i Kvällspostens och Sydsvenska handelskammarens utfrågning, Almebaren. – Vi vill att Kvällspostens läsare ska vara bäst pålästa inför valet, och detta är ett av sätten där man själv kan ställa sina frågor till våra beslutsfattare, säger Kvällspostens chefredaktör Magnus Ringman.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

USA skickar nya trupper till Mellanöstern

USA skickar 1 000 extra soldater till Mellanöstern, efter att spänningarna mellan USA och Iran ökat, skriver CNN.Beskedet kom från försvarsdepartementet Pentagon under natten mot tisdag. .

Expressen - 1 timme sedan

Uppgift: Bini ska förhöras av USA

Amerikansk polis ska förhöra den svenske programmeraren Ola Bini, 37, som sedan i april sitter fängslad i Ecuador.Det rapporterar AP, som hänvisar till källor..

Expressen - 1 timme sedan

Melania Trump gör sällsynt framträdande

WASHINGTON DC. Melania Trump har sällan synts till på Donald Trumps kampanjmöten. Men när återvalskampanjen inleds följer USA:s First lady med.

Expressen - 2 timmar sedan

Man skadades i olycka med elsparkcykel

En man i 50-årsåldern fördes sent på måndagskvällen till sjukhus med ambulans efter en singelolycka på en elsparkcykel i centrala Helsingborg.Det finns ingen uppgift om hans skadeläge..

Expressen - 2 timmar sedan

Arnault har misskött sig i fängelset: Fällde sexistisk kommentar

Den så kallade Kulturprofilen, Jean-Claude Arnault, är placerad på Skogomeanstalten.Nu visar ett dokument från anstalten att han missköt sig, skriver Aftonbladet. Arnault ska ha fällt en sexistisk kommentar som riktades mot en kvinnlig vårdare..

Expressen - 3 timmar sedan

Tiggeriförbud införs i Sölvesborg

Sölvesborgs kommun beslutade sent på måndagskvällen att införa ett tiggeriförbud på orten, skriver medierna i Blekinge.Förbudet ska skrivas in i den lokala ordningsstadgan.Texten uppdateras.

Expressen - 3 timmar sedan

Man rånad och kastad i vattnet

En man har blivit rånad av tre personer och kastad i vattnet vid Vasabron i Stockholm, skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 3 timmar sedan

Larm om knivattacker i Toronto

Två knivattacker har skett i Toronto, inom loppet av en halvtimme, enligt CTV News. Den första händelsen skedde medan tusentals människor firade Toronto Raptors NBA-seger. .

Expressen - 3 timmar sedan

Granne anmäld – luktar ”fruktansvärt”

”Luktar fruktansvärt illa” och ”Stanken är fruktansvärd”.Orden kommer från en granne – om en granne..

Expressen - 3 timmar sedan

L-profiler uppmanar Ullenhag att ge upp

Flera ledande Liberaler uppmanar Erik Ullenhag att ge upp.Detta sedan stödet för Nyamko Sabuni ökat starkt i partiledarstriden, skriver Dagens industri. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.