Barometern > Nyheter

Wednesday, 19 June, 07:42

Barometern - 22 maj 19 kl. 14:00

Flerohopp GoIF och Friluftsfrämjandet får miljö- och klimatprisÅrets miljö- och klimatpris i Nybro kommun går till två pristagare. Priset delas mellan Flerohopp GoIF och Friluftsfrämjandet..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
GoIF, Friluftsfrämjandet, Nybro, Flerohopp GoIF

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flerohopp, GoIFoch , Friluftsfrämjandetfår , miljöoch , klimatpris
Helsingborgs Dagblad - 06 mar 15 kl. 14:56

Friluftsfrämjandet blev årets förening

Det är föreningsägda Folkspel som varje år arrangerar Eldsjälsgalan. Galans syfte är att sätta strålkastarljuset på de föreningar och eldsjälar som i det tysta lägger grunden för det svenska föreningslivet.Med den bakgrunden var det extra spännande att Friluftsfrämjandet Söderåsen i Bjuv prisades med att som en av tio föreningar i Sverige utses till Årets Förening.

Skånskan - 20 sep 18 kl. 17:24

Nya vandringar med Friluftsfrämjandet

Sjöbo Friluftsfrämjandet i Sjöbo ordnar fyra vuxenvandringar på lördagar under hösten.
– Nytt för denna hösten är att det är gratis för alla, även om en inte är medlem i Friluftsfrämjandet, säger Annica Forsberg från föreningen.
I morgon sker den första vandringen.

Helsingborgs Dagblad - 13 jan 14 kl. 08:27

Friluftsfrämjandet igång

Cykelfrämjandet har numera lagt ner sin verksamhet i Landskrona. Dess medlemmar har välkomnats i Friluftsfrämjandet, som på söndagsmorgonen drog igång årets månadsvandringar.Samling skedde på idrottsplatsens parkering och 20-talet deltagare hade mött upp för att vandra längs Grannslingan, som visade sig vara helt okänd för de flesta.

Helsingborgs Dagblad - 09 jul 14 kl. 10:04

Terminsavslutning hos Friluftsfrämjandet.

Den svenska sommaren bjuder som bekant på ömsom vin och ömsom vatten. Det fick deltagarna på Främjandets våravslutning ta del av under vårens sista aktivitet – en cykeltur till Connie och Tore i Sundvik. Friluftsfrämjandet har under året tagit över en hel del av den verksamhet Cykelfrämjandet tidigare bedrev och flikat in cykelturer i det övriga programmet..

Helsingborgs Dagblad - 15 apr 14 kl. 17:24

Friluftsfrämjandet söndagsvandrar på Söderåsen

Intressanta och inbjudande vandringsmål finns det gott om i vår närhet. 20 medlemmar ur Friluftsfrämjandet, begav sig under söndagen iväg ut i naturen. Målet för dagen var Skäralid på Söderåsen.

Dagens Media - 30 jun 14 kl. 10:13

Friluftsfrämjandet får ny logga

Stendahls har tagit fram en ny grafisk profil och logotyp för den klassiska organisationen Friluftsfrämjandet..

Resume - 30 jun 14 kl. 12:15

Stendahls moderniserar Friluftsfrämjandet

Göteborgsbyrån Stendahls har tagit fram en ny grafisk profil och logotype för en av Sverige äldsta organisationer – Friluftsfrämjandet med 122 år på nacken..

Helsingborgs Dagblad - 01 okt 14 kl. 16:00

Friluftsfrämjandet vandrar i Österrike

i söndags morse återvände 50 mycket nöjda medlemmar ur Friluftsfrämjandet, hem efter årets vandringsvecka till Uttendorf i Österrike. I likhet med tidigare år, skedde resorna fram och tillbaka natt till söndag med Hyllingebuss och inkvartering hos svenska Maj-Inger Altenberger med familj på Stubacher Hof..

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 14 kl. 14:28

Matvandring med Friluftsfrämjandet

Söndagen blev en härlig höstdag i naturen för ett gäng från Friluftsfrämjandet i Landskrona. Matvandring stod det denna gång som rubrik på programmet och 17 medlemmar deltog. Återigen visade det sig att man inte behöver bege sig så långt från Landskrona för att finna lämplig vandringsterräng..

Helsingborgs Dagblad - 16 apr 15 kl. 16:16

Hjärt-lungräddning med Friluftsfrämjandet

i söndags begav sig 20-talet medlemmar i Friluftsfrämjandet på vandring ut från Borstahusen, upp över backarna och ner till Sundet vid Sundvik. Väl där samlades alla för att få instruktioner om Hjärt- och Lungräddning , förmedlade av kommuninstruktör Camilla Mårtensson, till vardags narkossjuksköterska på Landskrona lasarett.Ett givande möte, där även en del medlemmar passade på att försöka få liv i dockan Ann.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Snöskottarrobot i Trafikverkets framtidsplan

Barometern - 15 minuter sedan

Svagt kvartal för MQ

Barometern - 15 minuter sedan

Kalifornien ber om ursäkt för folkmord

Kaliforniens guvernör Gavin Newsom ber den amerikanska delstatens urinvånare om ursäkt för det våld och de missförhållanden de utsatts för sedan området blev en delstat, och kallar behandlingen av dem för ett folkmord..

Barometern - 30 minuter sedan

Jämställdhet i fokus på Way Out West

Spotify blir officiell partner till årets upplaga av Way Out West. I projektet står låtskrivare och producenter i centrum för att öka jämställdheten i branschen..

Barometern - 45 minuter sedan

Bieber och Cardi B på Sheerans nya

Barometern - 45 minuter sedan

Guatemala nekar till USA-avtal

Barometern - 30 minuter sedan

Brand i tvättmaskin släcktes av inringaren

Barometern - 30 minuter sedan

Raket har slagit ner i oljehögkvarter i Irak

Barometern - 1 timme sedan

Svensk skola behöver reformer

Skolpolitik.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.